Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2vnt Vėžlys kremzlės štanga Žiedas, auskarai , Vėžlys štanga kremzlės Auskarai Tragus Helix Auskarų Padidinti

2vnt Vėžlys kremzlės štanga Žiedas, auskarai , Vėžlys štanga kremzlės Auskarai Tragus Helix Auskarų

€6.28

-4 %

€6.61

Nauja prekė

Medžiaga LYDINYS
Prekės Pavadinimas RUIBAIRUI
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Stilius Romantiškas
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis Gyvūnų
Lytis MOTERIS
Kūno Papuošalai Tipas Fiksatorius & Slėpti-Papuošalai

Modeliuojama Dydžių: štanga yra standartas, 16 gabaritas(1,2 mm) hipoalergicznych chirurginio plieno pilvo auskarų vėrimo priedų.Juosta yra apie 1/4 cm ilgio, įskaitant varžtą off kamuolius.Rutuliai yra 4mm kiekvienas.Mielas Gražus ir aukštos kokybės!!Įpakavimas: visi straipsniai yra gražus dovanų dėžutėje. **************pristatymas************** Pristatymas per china post " oro paštas (kuri visada trunka 15-30 dienų), didžiąją laiko dalį jis bus gauta per 15 dienų, tačiau retas laiko ji bus daugiau nei 25-30 dienų. (Blogas oras įtakos laivybos kartais).Jei laiškas nebuvo būti pristatytos per 30 dienų, prašome susisiekti su manimi, ir aš patikrinti, kad jums I atkeliaus į jūsų Rimassukarevicius.lt adresu, išskyrus atvejus, kai nurodyta pirkimo metu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Rimassukarevicius.lt adresas yra teisingas.Ir savo telefono numerio, bus labai naudingas pristatymas.atsiliepimų-------teigiamų atsiliepimų bus labai dėkingi!:)Pls nereikia suteikti man neigiamą atsiliepimą prieš susisiekite su manimi.Pls maloniai siūlome man galimybę, kad esate patenkintas.

Žymos: katė marškinėliai svetainėje, užpakalis kėlimo džinsai, katė shirt vyrai, vaikinai, , laidas telefono 4a, juodosios jūros drabužiai, bmw e46 sankabos komplektas, automobilių kėbulo lygintuvas, bolsa shopper rock, centrinis android vw.

Parašyti atsiliepimą

2vnt Vėžlys kremzlės štanga Žiedas, auskarai , Vėžlys štanga kremzlės Auskarai Tragus Helix Auskarų

2vnt Vėžlys kremzlės štanga Žiedas, auskarai , Vėžlys štanga kremzlės Auskarai Tragus Helix Auskarų

Panašūs produktai