Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 4 Vnt/Set Kablys Ir Pasiimti Nustatyti Alyvos Sandariklis/ O-žiedai Šalinimo Įrankių Rinkinys --M25 Padidinti

4 Vnt/Set Kablys Ir Pasiimti Nustatyti Alyvos Sandariklis/ O-žiedai Šalinimo Įrankių Rinkinys --M25

€7.16

-22 %

€9.18

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Aleekit
Pakuotė krepšys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Modelio Numeris Du šimtai šeši
Tipas Derinys
Dydis 6.1 Inch

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 4 Vnt/Set Kablys Ir Pasiimti Nustatyti Alyvos Sandariklis/ O-žiedai Šalinimo Įrankių Rinkinys --M25 Aprašymas: Funkcija:

Dydis: Kiekviena kablys pasiimti įrankį dydis yra 6.1 cm.Jis yra patogus jums atlikti.

Medžiaga: Šis automobilių pasiimti rinkinys yra pagamintas iš anglies.Plieno velenai atsparumo rūdžių ir korozijos, tvirtas ir aštrus.

Patogi Rankena: Ranka paima ir kablys įrankiai funkcijos plastiko litų rankenos, kad būtų sušvelninti rankena bus ne paslysti lyjant ar tepaluotas rankas.

Praktiška: kablys ir pasirinkti, suprojektuoti, uždegimo sistemos, įsiurbimo vožtuvų ir elektronikos.Būtent zondas, pierce, smalsauti, ir padėtis smulkių dalių.

Daugkartinio Naudojimo: Šių mechanika pasiimti nustatyti funkcija ultra-fine patarimai ir 4 formos traukiant įrašus žiedai laidai tarpikliai, poveržlės ir kitų smulkių detalių.

Geriausia atskirti laidai, pašalinti mažas, saugikliai, O žiedai, el. poveržlės ir palaidų dalių per maži, kad juos Pasiimti su savo pirštais.

Specifikacija:

Medžiaga: Plienas

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: 6.1 colių ilgio

Qty: 4Pcs/Set

Komplektą Sudaro: 1Set 4Pcs x Kablys Pasiimti Rinkinys

Žymos: kablys pasiimti rinkinys, o žiedas pasiimti įrankis, kablys ir pasiimti, o žiedas įrankis, alyvos sandariklis kamščiatraukis įrankis, o žiedas pasiimti, o žiedas kamščiatraukis, kablys alyvos sandariklis, kablys antspaudas, variklio stovi.

Parašyti atsiliepimą

4 Vnt/Set Kablys Ir Pasiimti Nustatyti Alyvos Sandariklis/ O-žiedai Šalinimo Įrankių Rinkinys --M25

4 Vnt/Set Kablys Ir Pasiimti Nustatyti Alyvos Sandariklis/ O-žiedai Šalinimo Įrankių Rinkinys --M25

Panašūs produktai