Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Geležies Hair Curler Keramikos Triple Barelį, Plaukų Styler Plaukų Dvejoti Šukuosenų Formavimo Priemonės, Plaukų Suktukai Elektros Garbanoti Plaukų Formavimo Priemonė Padidinti

Geležies Hair Curler Keramikos Triple Barelį, Plaukų Styler Plaukų Dvejoti Šukuosenų Formavimo Priemonės, Plaukų Suktukai Elektros Garbanoti Plaukų Formavimo Priemonė

€13.53

-23 %

€17.58

Nauja prekė

Dropshipping Parama
Sertifikavimo ce
Maks. temperatūra 230°C
Pastaba ES Plug
Medžiaga Plastikiniai
Termostatas Padarinių Segmentai Kita
Taikoma plaukų Dry & wet
Tipas Trys Barelį Akmenslydis Geležies
Skersmuo šilumos laidininkas Mažiau than15 mm
Įtampa 100-110 V
Matmenys Šildymo Plokštė 60x15mm
Dydis Three Barrel Curling Iron
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Aliuminio
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė 5,000-10,000 kartų
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Modelio Numeris Trys Barelį Akmenslydis Geležies
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas Fiksuotas, Ne sukiojamomis
Temperatūros Reguliatorius Termostatiniai
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Min. temperatūra 160 °C
Galia Mažiau kaip 25 W
Funkcija hair curler
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas raudona dieny

Kulka Taškų:

1、Turmalino Keramikos Technologija: Priimti turmalino keramikos technologija, plaukų curler gali išleisti didelį kiekį neigiamų jonų, sumažinti žalą plaukams, jūsų plaukai daugiau sveikų, natūralių plaukų ir formuoti ilgalaikį.

2、30s Greitas kaitinimas: Su PTC kaitinimo elementas, trijų barelį garbanoti geležies funkcijų 30s greitas šildymas.

3、2-lygio, Temperatūros Parametrai: 170°C ir 220°C, 2-lygio, temperatūros parametrai atitiktų jūsų įvairių šukuosena poreikius.

4、Lengva Valdyti: 3 barelį plaukai garbanoti geležies paprasta naudoti, kuri gali padėti jums sukurti laisvi, dideli ir gražūs plaukai.

5、Visiems Plaukų Tipams: Ar turite trumpą ar ilgą spynos, storas ar plonas, šis 3 barelį garbanoti geležies veikia kaip žavesio.Šildomos keraminės sukuria neigiamo krūvio jonų, kurie sukuria minkštas, blizgus bangos be jokių frizz.Ir skirtingai nei vieną barelį optikos lygintuvai, kad imtis amžiaus curl plaukų, šis 3 barelį garbanoti geležies ar tai minučių reikalas.

Savybės: trijų barelį garbanoti geležies yra pagamintas iš aukštai temperatūrai atsparios ABS polimero derva plastiko lukštais, naudojant aukštai temperatūrai atsparios, dangos technologijos, kaitinimo plokštelės, siekiant užtikrinti vienodą šildymo, nepažeidus plaukus.Šildymo elementas yra PTC (thermosensitive keraminės kaitinimo elementas) greitam šildymui!Dviejų lygių temperatūra gali pasukti 170-220 ℃, įvairaus storio ar švelnus plaukų yra tinkami.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Trys Barelį Akmenslydis Geležies

Tinkama įtampa: universalus įtampos AC110V-220V

Temperatūros kontrolė: 210 ℃

Šildymo plokštė dalies ilgis: apie 15 cm

Kūno dydis: apie 33 cm/12.99 į

Grynasis svoris: apie 480g

Įpakavimas: nepriklausomas spalvos langelį

Spalva dėžutės dydis: apie 37 * 9.5 * 8.5 cm/14.57*3.74*3.35 į

Naudojimo Instrukcijos:

1. Įdėkite kištuką į elektros lizdą prieš naudojimą, nustatyti temperatūros, žr. indikatoriaus lemputė, ir curler pradeda kaisti.

2. Sušilti už 1-2 min., tada ji pasiekia veikimo temperatūra ir gali būti naudojamas operably.

3. Šukos plaukų prieš naudojant, ir padalinti plaukus į grupes, ir veikia nuo krypties krypčiai iš nugaros į priekį.Jei jis yra naudojamas pirmą kartą, rekomenduojama susipažinti su veikimo būdą prie žemutinės ribos valstybė be maitinimo!

4. Po naudojimo elektros maitinimas turi būti išjungtas ir saugoma nuo gamtos aušinimo.

Pakavimo Sąrašas:

Garbanoti Geležies * 1

Pastabos:

1. Prieš garbanoti, kad išplautų plaukų, turėtų būti visiškai sausas ir šukuoti reguliariai.

2. Draudžiama vaikų neliesti prietaisai išvengti karčios.

3. Draudžiama naudoti prietaisus, šlapiomis rankomis arba drėgnų plaukų.

4. Prašome nedėkite prietaisų vonios arba gerti sąlyga išvengti gauti elektros smūgį arba pažeistų dalių.

5. Prašome išlaikyti tam tikrą atstumą tarp prietaiso ir odos, kad nebūtų karčios.

6. Prašome laikyti jį iki normalios temperatūros, tada išsaugokite jį.

7. Prašome nelieskite paviršių prietaiso išvengti karčios kai darbo.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: Etapas, tinka hair curler, aut hair curler, hair curler, stilingas plaukų įrankiai, šukuosena, plaukų formavimo priemonės, trys barelį, es elektros energijos skaitiklis, KWH Matuoklis, giliai į plaukų dvejoti.

Parašyti atsiliepimą

Geležies Hair Curler Keramikos Triple Barelį, Plaukų Styler Plaukų Dvejoti Šukuosenų Formavimo Priemonės, Plaukų Suktukai Elektros Garbanoti Plaukų Formavimo Priemonė

Geležies Hair Curler Keramikos Triple Barelį, Plaukų Styler Plaukų Dvejoti Šukuosenų Formavimo Priemonės, Plaukų Suktukai Elektros Garbanoti Plaukų Formavimo Priemonė

Panašūs produktai