Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 3500W Vėjo Lauko Infraraudonųjų spindulių Viryklė Viryklė, Pėsčiųjų, Kempingas Iškylą dujinė Viryklė Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skrudinant Cookout Su Uždegimo Padidinti

3500W Vėjo Lauko Infraraudonųjų spindulių Viryklė Viryklė, Pėsčiųjų, Kempingas Iškylą dujinė Viryklė Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skrudinant Cookout Su Uždegimo

€17.13

-25 %

€22.84

Nauja prekė

Taikoma Prieskonių Tipas Kita
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Viryklės Tipas Dujinė Viryklė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dujinė Viryklė
Taikymo Metodas vadovas
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Įtrauktas
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Vartotojų skaičius 3-5
Degalai Butanas
Su Kuro, ar Ne No
Stilius lauko
Kategorijos Dujinė Viryklė
Su medine Rankena, ar Ne No
Vienkartiniai No
Struktūra Vienas Gabalas
Automatinis kelia Nerimą, ar Ne (Virdulys) No
Modelis Infraraudonųjų spindulių Viryklė BL100-B15

Su Uždegimo 3500W Vėjo Lauko Infraraudonųjų spindulių Viryklė Viryklė, Pėsčiųjų, Kempingas Iškylą dujinė Viryklė Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skrudinant Cookout

Puikus viryklė savo lauko kempingų keliones!

Savybės:

Infraraudonųjų spindulių Srove: Stipresnis liepsna, daugiau energiją, ilgesnis tarnavimo laikas.

Veiksmingas Uždegimas: Pjezoelektriniai uždegimo sistema, patogus ir veiksmingas uždegimo.

Vėjo Dizainas: užkirsti Kelią liepsna gesinimo veiksmingai ir padaryti degimo pilnesnis.

Saugus Naudoti: Viryklė kūnas yra padalintas nuo dujų užtaisą, siekiant užtikrinti saugumą. (dujų kasetė nepridedami)

Nešiojamas Prietaisas: Mažas dydis po veidrodėliai, ateiti į plastikinį langą, puikus kempingas, kelionės, žygiai ir kitos veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Spalva: Raudona / Aukso / Pilka (pasirinktinai)

Medžiaga: Nerūdijančio plieno, vario, alluminium

Uždegimo: Pjezoelektrinis uždegimas

Kuras: Butano dujos

Galia: 3500W

Viryklės svoris: 240g / 8.4 oz

Plastikinės dėžutės dydis: 9.5 * 7.5 cm / 3.7 * 3.0 D * H)

Pakuotės dydis: 10 * 10 * 7.5 cm / 3.9 * 3.9 * 3.0 į

Pakuotės svoris: 320g / 11.3 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Infraraudonųjų Spindulių Ryšys Viryklė

1 * Plastikinę Dėžutę

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Rimassukarevicius.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: dujų infraraudonųjų spindulių, gasolin viryklė, milteliai uostomasis tabakas, 3 degiklis dujų, dujų šildytuvas lauko, bulin, shield vėjas, švyti uždegimo sistema, teka dujos, viryklė, stovykla viryklė.

Parašyti atsiliepimą

3500W Vėjo Lauko Infraraudonųjų spindulių Viryklė Viryklė, Pėsčiųjų, Kempingas Iškylą dujinė Viryklė Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skrudinant Cookout Su Uždegimo

3500W Vėjo Lauko Infraraudonųjų spindulių Viryklė Viryklė, Pėsčiųjų, Kempingas Iškylą dujinė Viryklė Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skrudinant Cookout Su Uždegimo