Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Modernus 3D Sienos Laikrodis, Veidrodis, Sienų Lipdukai Nuimamas Lipnios Meno Sieniniai Laikrodžiai Padidinti

Modernus 3D Sienos Laikrodis, Veidrodis, Sienų Lipdukai Nuimamas Lipnios Meno Sieniniai Laikrodžiai " Office Home Kambarį Dekoro Kvarco Adata

€3.13

-29 %

€4.47

Nauja prekė

Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Tipas Sieniniai Laikrodžiai
Motivity Tipas KVARCAS
Skersmuo 60cm
Ekrano Tipas Adata
Svoris 88g
Formos diskiniai
Funkcija Antikos Stilius
Korpuso Medžiaga Kita
Stilius Modernus
Modelio Numeris 3D sieninis laikrodis
Plotis 6cm
Derinys Atskiria
Taikoma Rodymas Kita
Forma Vieno Veido
Ilgis 6mm
Medžiaga Kita
modelis Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1、Modernus Dizainas:Su didelio dydžio ir akrilo veidrodžio paviršiaus, tai "pasidaryk pats" 3d laikrodis yra nuostabi dekoracija tuščią sieną.

2、Mėgautis Įdomus "PASIDARYK pats": Sukurti savo unikalų sieninis laikrodis---Sujungti laikrodis su kavos lentelės arba apvalios medienos lentos, spalvų, skaičių, kaip jums patinka,ir pan.

3、Adujustable Dydis: Su frameless dizainas, jums gali lengvai išplėsti ar sumažinti skersmuo laikrodis taip, kad tiktų įvairaus dydžio siena.

4、Lengva Įdiegti: Pakuotėje yra lipnios etiketės ir pagalbiniai masto valdovu lengviau įrengimas; laikrodis numerius ir rankas turi apsaugoti plėvelės,prašome ašara jį išjungti po įdiegimo.

Aprašymai:

Pavadinimas: Akrilo sieninis laikrodis

Svoris: apytiksl.70g

Dydis: apytiksl.Surinkti 60*60cm

Medžiaga: EVA + metalo lakštų

Įpakavimas: opp

Sąrašas:

1* Akrilo sieninis laikrodis

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: apvalus laikrodis mechanizmas, kambarį papuošti, 2d sieninis laikrodis, miracullum sienų lipdukai, katė sieninis laikrodis, šiuolaikinės sieniniai laikrodžiai, didelis sieninis laikrodis stotis, 3d laikrodis sienos, sieninis laikrodis, laikrodžiai sienos, namų dekoro kambarį medienos.

Parašyti atsiliepimą

Modernus 3D Sienos Laikrodis, Veidrodis, Sienų Lipdukai Nuimamas Lipnios Meno Sieniniai Laikrodžiai

Modernus 3D Sienos Laikrodis, Veidrodis, Sienų Lipdukai Nuimamas Lipnios Meno Sieniniai Laikrodžiai " Office Home Kambarį Dekoro Kvarco Adata

Panašūs produktai