Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Smartfly HUSKYLENS Lengva naudoti AI Matymo Jutiklis su IPS Ekranas-Objekto Stebėjimo Kamera Aviečių Pi LattePanda Mikro:šiek tiek Padidinti

Smartfly HUSKYLENS Lengva naudoti AI Matymo Jutiklis su IPS Ekranas-Objekto Stebėjimo Kamera Aviečių Pi LattePanda Mikro:šiek tiek

€42.20

Nauja prekė

SEN0305 HuskyLens OV2640 (2.0 Megapikselių Kamera)
Maitinimo Įtampa 3.3~5.0 V
Sertifikavimo ROHS
Built-in Algoritmai 6 Žymeklį Pripažinimo
Prekės Pavadinimas smartfly
Built-in Algoritmai 1 Veido Atpažinimas
SEN0336 HuskyLens PRO OV5640 (5.0 Megapikselių Kamera)
Built-in Algoritmai 3 Objekto Pripažinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Built-in Algoritmai 4 Linijos Sekimo
Parama Arduuino
Built-in Algoritmai 5 Spalva pripažinimo
Demo Valdybos Tipas RANKOS
Ryšio Sąsajos
Built-in Algoritmai 2 Objekto Sekimas

Bundle1: HuskyLens Valdyba

Bundle2: HuskyLens Valdybos + Atveju

HuskyLens yra lengva naudoti AI mašina matymo jutiklis.Ji yra įrengta su daug funkcijų, pavyzdžiui, veido atpažinimą, objekto sekimo, objekto pripažinimo, linijos sekimo, spalva pripažinimo, ir žymų(QR kodas) pripažinimo.

Per UART / I2C uosto, HuskyLens gali prisijungti populiarių pagrindinių valdymo plokščių, pavyzdžiui, minėto sprendimo Arduino, micro:tiek, Aviečių Pi ir LattePanda, siekiant padėti jums padaryti labai kūrybinių projektų, be žaidžia su sudėtingų algoritmų.

HuskyLens yra gana paprasta naudoti.Galite keisti įvairius algoritmus, paspausdami funkcinį mygtuką.Spustelėkite mokymosi mygtuką, HuskyLens pradeda mokytis naujų dalykų.Po to, HuskyLens galėtų jas atpažinti.

Be to, HuskyLens atlieka 2.0 colių IPS ekraną.Taigi, jums nereikės naudoti KOMPIUTERIO parametrų paieška.Mėgaukitės patogiu ji duoda, tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate!

HuskyLens yra skirta būti protingas.Ji turi įmontuotą mašina mokymosi technologiją, kuri leidžia HuskyLens atpažinti veidus ir objektus.Be to, ilgai paspaudus mokymosi mygtuką, HuskyLens nuolat mokytis naujų dalykų, net ir iš įvairių kampų, ir įvairių svyruoja.Daugiau sužino, tuo tiksliau jis yra.

HuskyLens priėmė naujos kartos specializuota AI chip Kendryte K210. Vykdant šią ypatingą AI lustas yra 1000 kartų greičiau, nei STM32H743, kai veikia neuronų tinklas algoritmas.Su šių puikių spektaklių, jis gali užfiksuoti net ir greitai judančių objektų.

Su HuskyLens, jūsų projektai naujų būdų, kaip bendrauti su jumis, ar aplinka, pvz., interaktyvios gestas kontrolė, autonominis robotas, protingas, prieigos kontrolės ir interaktyvus žaislas.Yra tiek daug naujų programų, už jus ištirti.

HuskyLens' objekto sekimo įgūdžius galima panaudoti išmokti konkrečių poelgių.Tai galėtų atpažinti tuos, išmoko vertus, judėjimo būdus ir pašarų savo pozicijas.Šie duomenys, sukurti nuostabus interaktyvus projektai niekada nebuvo taip lengva.

HuskyLens gali aptikti ir sekti linijos.Linijos pasekėjų nėra kažkas nauja, yra daug puikios metodus ir algoritmus, pagal šį scenarijų.Tačiau, dauguma iš jų reikalauja varginančių parametrų paieška.Šį kartą, HuskyLens suteikia naujas būdas daryti eilutę taip: tiesiog spustelėkite mygtuką, tada jis pradeda mokytis ir sekti naujų linijų.Leiskite mėgautis įdomus padaryti su HuskyLens!

HuskyLens galima akis robotai.kuris leidžia savo robotas į jus atpažinti, suprasti savo rankų gestų komandas, arba padėti jums įdėti dalykų, kad ir taip toliau.Su Huskylens, nėra nieko neįmanomo!

Savybės

Lengva naudoti tai, Ką matote, yra tai, ką jūs gaunate!

Programos

Veido atpažinimas

Objekto sekimas

Objekto pripažinimo

Linijos sekimo

Spalva pripažinimo

Žymeklį(QR kodas) pripažinimo

Specifikacija

Procesorius: Kendryte K210 Nuotrauką

Jutiklis: OV2640 (2.0 Megapikselių Kamera)

Maitinimo Įtampa: 3.3~5.0 V

Srovės Suvartojimas (TYP): [email protected], [email protected] (face recognition režimas; 80% apšvietimas ryškumas; užpildyti šviesa išjungta) Prijungimo Sąsaja: UART, I2C

Ekranas: 2.0 colių IPS ekranas su 320*240 rezoliucija

Built-in Algoritmai: Veido Atpažinimo, Objekto Sekimo, Objekto Pripažinimo, Linijos Sekimo, Spalva Pripažinimo, Žymenų Pripažinimo

Išmatavimai: 52mm * 44.5 mm / 2.05 x 1.75 colių

Jungimo Schema

SPECIFIKACIJA

Procesorius: Kendryte K210

Vaizdo Jutiklis: OV2640 (2.0 Megapikselių Kamera)

Maitinimo Įtampa: 3.3~5.0 V

Srovės Suvartojimas (TYP): [email protected], [email protected] (face recognition režimas; 80% apšvietimas ryškumas; užpildyti šviesa išjungta)

Ryšio Sąsajos: UART, I2C

Ekranas: 2.0 colių IPS ekranas su 320*240 rezoliucija

Built-in Algoritmai: Veido Atpažinimo, Objekto Sekimo, Objekto Pripažinimo, Linijos Sekimo, Spalva Pripažinimo, Žymenų Pripažinimo

Išmatavimai: 52mm * 44.5 mm / 2.05 x 1.75 colių

DOKUMENTAI

Produkto wiki:

LAIVYBOS SĄRAŠE

HuskyLens Mainboard x1

M3 Varžtais x6

M3 Riešutai x6

Mažas Montavimo Laikiklis x1

Gilaus Laikiklis x1

Svorio 4-Pin Jutiklio Kabelis x1

Žymos: aviečių pi 4 b 8 gb, pin rasbery pi, rapsberry pi 5, pi galia, argone aviečių pi 4 rinkinys, pi s, roseberry pi 3 atvejis, tiek mikro, aviečių pi, 4gb pi.

Parašyti atsiliepimą

Smartfly HUSKYLENS Lengva naudoti AI Matymo Jutiklis su IPS Ekranas-Objekto Stebėjimo Kamera Aviečių Pi LattePanda Mikro:šiek tiek

Smartfly HUSKYLENS Lengva naudoti AI Matymo Jutiklis su IPS Ekranas-Objekto Stebėjimo Kamera Aviečių Pi LattePanda Mikro:šiek tiek

Panašūs produktai