Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Naujas Mados 2020 M. Oficialią Suknelės Apynasrio Diamond Zawalcowany Rankovių Šampano Pamušalas Suknelės Elegantiškas Trimitas Vakare Gown Ilgai Padidinti

Naujas Mados 2020 M. Oficialią Suknelės Apynasrio Diamond Zawalcowany Rankovių Šampano Pamušalas Suknelės Elegantiškas Trimitas Vakare Gown Ilgai

€123.54

-24 %

€164.71

Nauja prekė

Iškirpte Apynasrio
Siluetas Trimitas / Mermaid
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Prekės Pavadinimas iLoveWedding
Proga Oficialus Vakaras
Modelio Numeris 90684
Mados Elementas derliaus
Apdaila Pakopų
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Nėriniai
Tikrasis Vaizdai Taip
Talėja Natūralus
Kilmės KN(Kilmės)
Traukinys Valymo Traukinio

Mes atsiųsime jums juoda vakare maišelį jums kaip dovana, kai jūs perkate suknelę.

Maišelio dydis: 17cm*5cm*12cm

Mes suprantame, kad sunku įsigyti suknelę internetu,ir mes tikrai noriu, kad būtum laimingas su jūsų pirkti.Taigi, prašome perskaityti žemiau grąžinimo politika, kruopščiai, mes galime atsisakyti grąžinti prekes, be jokių kokybės problemas.

1).Prašome susisiekti su mumis su 3 dienų (72 valandų) nuo priėmimo savo daiktus, prašome valstybės problema, kad gavo prekes ir priežastis grįžti.

2).Daiktai grąžinti, turi būti pradinės būklės, be jokių požymių, dėvėjimosi, skilimo ar kvapų.

3).Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo responsiablity.Tai yra pirkėjo responsiablity mokėti už laivybos mokestis siuntimo atgal ir keistis.

4).Tik kokybės problemų dydžio ar klaidą, mes priimame grįžta.

Gerbiamas kliente, pls dėmesį, žemiau:

A :Dydis: Straipsniai, įvertinti pagal vertus, jis gali būti 1cm-3cm skiriasi.topų nuoroda tik.

B :Spalva:Visos nuotraukos yra darytos profesionalus operatorius, Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas matysite.

C :.Brazilija Svečiai , pateikite CPF numeris siekiant sušvelninti muitinės procedūras, ji bus reikalinga, jei jums pasirinkti pristatymas per UPS arba DHL.Rusijos Klientams , prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

D :apdorojimo metu yra apie 10-20 dienų.Mes priimame skubėti tvarka, bet, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.Ir laivybos laikas priklauso nuo laivybos taip, kaip jums pasirinkti ( DHL/UPS/ARAMEX 3-7 darbo dienų, EMS yra 10-20 darbo dienų, epacket yra 15-60 darbo dienų).

Žymos: vestuvių vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 m., crystal net suknelė, suknelės ilgas gyvenimas, skiltyje vakare gown, taroandeddo, diamond seksuali suknelė, lo vakare gown, kokteilių suknelė, stylet, diamond vakare gown.

Parašyti atsiliepimą

Naujas Mados 2020 M. Oficialią Suknelės Apynasrio Diamond Zawalcowany Rankovių Šampano Pamušalas Suknelės Elegantiškas Trimitas Vakare Gown Ilgai

Naujas Mados 2020 M. Oficialią Suknelės Apynasrio Diamond Zawalcowany Rankovių Šampano Pamušalas Suknelės Elegantiškas Trimitas Vakare Gown Ilgai

Panašūs produktai