Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Fineblue F960 mini ausinės verslo Padidinti

Fineblue F960 mini ausinės verslo "bluetooth" ausinės belaidžio ryšio laisvų rankų įrangą, triukšmo slopinimo ausinių vibracijos mobiliojo telefono skambinti

€11.58

-20 %

€14.48

Nauja prekė

Jautrumas 120±3dBdB
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris fineblue f960
Stilius Ausies Kabliuko
Funkcija Bendra Ausinių
Prekės Pavadinimas FineBlue
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Su Mikrofonu Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Valdymo Mygtukas Taip
Parama Atminties Kortelės No
Atsparumas 32ΩΩ
Vocalism Principas Dinamiškas
Komunikacijos Belaidžio
Jungtys NĖRA
Garso Valdymas No
Yra bevielis Taip
Atsparus vandeniui No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Sertifikavimo NĖRA
Linijos Ilgis 0,3 mm

Apie šią prekę

【Ištraukiama Bluetooth " laisvų Rankų įranga】Valdymo laidas su mygtuku; kabelinė nemokamai iš tangling, Jūs galite įdėti ją į kišenę ar maišelį su kitų nedidelių objektų be bałagan arba įrašą į savo audiniu.

【Laisvų rankų įrangą Belaidžiu Ausinių】Šios "Bluetooth" Ausinės leidžia jums palikti savo telefono ir rinkiniai, jūsų rankos lieka laisvos, dėl kitų dalykų, bet ne praleisti bet skambutį.Kai ateina skambutis, ji bus jums priminti, su vibracija.

【Įrašą APIE "Bluetooth" Ausinių】Apykaklės įrašas ir lanksčios traukiant dizainas yra ne įlinkti už rėmelio ir ne skaldyti, kuri yra nurodyta tvarka.Tai patogu klipas pagal jūsų apykaklės ir lengvai atlikti.

【Sumažinti triukšmo ir Kristalų Skamba】built-in HD mikrofonas su pažangios triukšmo mažinimo technologija siūlo crystal clear garso ir natūralų garsą, leidžia jums mėgautis aukštos kokybės muzika ir aiškiai telefono skambučius kur.

【Multi Applycations】Vieną ausyje "bluetooth" laisvų rankų įranga pateikti aiškiai counds.Patogumą dėvėti, geros Automobilių vairuotojai , verslininkai, suderinama gerai dauguma prietaisu su "bluetooth" funkcijos.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, sunkiųjų belaidžių ausinių, "bluetooth" earpiec, "bluetooth" auksas, handfree, "bluetooth" headphon, earphon, ios ausinių.

Parašyti atsiliepimą

Fineblue F960 mini ausinės verslo

Fineblue F960 mini ausinės verslo "bluetooth" ausinės belaidžio ryšio laisvų rankų įrangą, triukšmo slopinimo ausinių vibracijos mobiliojo telefono skambinti

Panašūs produktai