Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Dviračio Krepšelis, Sulankstomas Mažų Naminių Kačių Ir Šunų Vežėjas Nuimamas Priekinis Dviračio Rankenos Krepšelį Padidinti

Dviračio Krepšelis, Sulankstomas Mažų Naminių Kačių Ir Šunų Vežėjas Nuimamas Priekinis Dviračio Rankenos Krepšelį " Quick-Release Nuimamas Dviračių Krepšys

€14.22

-23 %

€18.71

Nauja prekė

Dydis
Naudojimas
modelis Kita
Sezonas Rudenį
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Spalva
Fitable Svoris Kita
Funkcija Kita
Tipas dviračių Naminių Kačių ir Šunų Vežėjas
Elemento Tipas Kita
Stilius Mados
Medžiaga Kita
Pavadinimas

Kulka Taškų:

1、Sulankstomas Krepšelis: dviračio krepšelis, gali būti tvirtinamas prie rankenos, ir jis taip pat gali būti greitai paleistas.Išimkite krepšelį, jis gali būti naudojamas kaip pirkinių krepšelis ar saugojimo krepšys.

2、Kelių priežasčių: dviračio krepšelis, gali būti, tvirtai prijungtas prie dviračio.Augintiniai, žaislų, maisto, daržovių ir kt.Ir krepšys gali būti tvirtinama ant automobilio krepšelį.Dviračio krepšelis yra geras konteinerio ir gali būti bet kur.

3、Ilgaamžė Medžiaga: dviračiu krepšelio funkcijos Oksfordo audinio ir aliuminio lydinio rėmas, kuris yra stiprus ir atsparus vandeniui, ir jis gali atlaikyti visų rūšių oras, kuris yra patvarus.

4、Neslidžios Apačioje: viršutinis užtrauktukas dizainas dviračio krepšelis apsaugo nuo ko saugoma nuo nuleisti ar lietus, šoninių kišenių ir non-slip dugno, kad go-out lengviau.

5、Idealiai tinka Mažiems Šunims: dviračio krepšys tinka naminiams gyvūnėliams iki 5kg(apie) ir kiti gyvūnai, kuris tinka dauguma kalnų dviračiai ir dviračiai.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga Oksfordo audinys + aliuminio lydinio rėmas

Spalva: mėlyna

Dydis: 33*27*26cm/12.99*10.63*10.24 į

Naudojimas: taikomas skersmuo žemiau 2.2 cm/0.87 į

Vantage: tinka labiausiai kalnų dviračiai ir dviračiai

Tinka: maži augintiniai/žaislų/knygų/gėrimai ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Dviračių Krepšelio

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: elektric motoroleris krepšelio, bicicle šuo krepšelio, dideli šunys dviratį, dviračių pet, katė rankenėlę, dviračio šuo, dviračių pet, krepšelis dviračių šuo, dviračio krepšys se, eva katė vežėjas krepšys.

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Krepšelis, Sulankstomas Mažų Naminių Kačių Ir Šunų Vežėjas Nuimamas Priekinis Dviračio Rankenos Krepšelį

Dviračio Krepšelis, Sulankstomas Mažų Naminių Kačių Ir Šunų Vežėjas Nuimamas Priekinis Dviračio Rankenos Krepšelį " Quick-Release Nuimamas Dviračių Krepšys

Panašūs produktai