Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Unikalus 3D Medžio Iškilumo 16mm Apvalus Spalvotas Piešimo modelį, pjovimas Lazeriu, medžio Cabochon Padidinti

Unikalus 3D Medžio Iškilumo 16mm Apvalus Spalvotas Piešimo modelį, pjovimas Lazeriu, medžio Cabochon "PASIDARYK pats" už Žiedai, Auskarai,Sagės,Karoliai

€5.21

-10 %

€5.79

Nauja prekė

Prekės Forma Apvalios Formos
Modelio Numeris WG
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Skersmuo 16mm
Prekės Pavadinimas XINER
Naudoti "PASIDARYK pats" Žiedai, Auskarai, Bobby pin,Karoliai,Apyrankės.pakabukas...
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Mediena
Išorinis Skersmuo 16mm
Formos Pats, kaip parodė nuotrauką
Prekės Svoris 0.5g

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!!!(*^__^*)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ UŽSAKYMĄ UŽSAKYMO ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Duok man savo atvaizdą, mes bus padaryti savo mediniai cabochons jums,

♥♥ .·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**· ♥♥

Medžiaga : medinis

Dėmesio: Atbuline Medienos spalva

Apytiksliai Matmenys: Dydis: 16 mm Apvali 3,5 mm Storio ,

PUIKUS padaryti Auskarai, Žiedai, Bobby pin ,Žavesio ar Karoliai ..ir pan .

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

♥♥♥♥P. S. Visi Rankų darbo Nuotraukų Medienos Supjaustyti Cabochons yra (mums), todėl kiekviena iš jų gali būti šiek tiek defektų, bet mes turime patikrinti prieš paštu, ir bandykite siųsti geriausias jums.

♥♥♥♥Prašome reikia pažymėti, kad mūsų nuotraukos buvo padaryta dėl "Kodak" arba Fuji Fotografijos popierius specializuotų paraudimas, nespausdinti kai kurios bendros popieriaus.

Pakuotės išsamiai

~Elementai yra gerai supakuota su kartoninė dėžutė.Mes taip pat naudojame oro burbulas suvynioti viduje, siekiant užtikrinti, kad nebus pažeistos

~~Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo,mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana" ar "pavyzdys" su mažesnės vertės,jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Prašome tai žinoti.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Vežimas

Nemokamas pristatymas

Mes tik pristatymo Kinija Paštu, Oro Paštu, nemokamas pristatymas,reikia apie 20-30 darbo dienų atvykti.Jei reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti greičiau laivybos metodą, pavyzdžiui, DHL, ar AVS,pls susisiekti su mumis ir sumokėti į biudžetą pristatymas

1. Pristatymas

-Iki Express:

Apskritai, apie 5-10 darbo dienų

-Kinijos Oro Paštu :

Paprastai tai trunka apie 20-30 dienų laivas iš Kinijos.Gal greičiau, kartais gali vėluoti atvykimo pristatymo kuri skiriasi nuo šalių!Mes ne kontroliuoti, pristatymo laiku ir post office, nėra garantijos, pristatymo laikas!Jei norite, kad jūsų daiktai siunčiami kitą/greičiau metodas, DHL / EMS / UPS, prašome convo mane daugiau informacijos ir leiskite man žinoti savo vietą.

2. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas apie gautą mokėjimą.

3. Jei negavote prekės Pristatymo Laikas , susisiekite su mumis elektroniniu paštu, jei turite kokių nors klausimų ,paprastai, jūsų laiškus bus atsakyta per 24 Valandas.Jei jūs vis dar negavote atsakymas po 24 valandų, prašome patikrinkite šlamšto jūsų elektroninio pašto dėžutę.Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą bendravimo.

4. Mes laivas Rimassukarevicius.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

5. Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį:

1: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2: Prašome patikrinti savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Jei turite kokių nors klausimų,prašome siųsti man laišką.Aš padės jums išspręsti bet kokią problemą,

ačiū!!!

Grąžinimo Politika

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei bet reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.

1. Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2. Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Prašome repack produktus, atidžiai.Produktų grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4. Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.Straipsniai grįžo be RMA numerį bus atmestas ir grąžintas siuntėjui.Pirkėjas yra atsakingas už Visos Grąžinimo Siuntimo ir pristatymo Mokesčiai.Pirkėjas atsako už papildomą siuntimo išlaidas daiktų, kurie grąžinami atsisakė ir/arba nepristatyti.Mes neprisiimame jokios grąžos be leidimo numeris ant dėžutės ar etiketės, ji yra grąžinama.

Atsiliepimai

Žymos: gryno sidabro vielos, 925 sidabras, mažas analoginis, matricos x200m, satino nicker, wrap užrakto, matricos vašku, magiją žaidimai, spro suktuko, ml 350 decal.

Parašyti atsiliepimą

Unikalus 3D Medžio Iškilumo 16mm Apvalus Spalvotas Piešimo modelį, pjovimas Lazeriu, medžio Cabochon

Unikalus 3D Medžio Iškilumo 16mm Apvalus Spalvotas Piešimo modelį, pjovimas Lazeriu, medžio Cabochon "PASIDARYK pats" už Žiedai, Auskarai,Sagės,Karoliai

Panašūs produktai