Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Unisex Rožė Raudona Vilnos Storas Kieta Spalva Moterų&Vyrų Žiemos Skara Skara Šalikai Wrap Naujas 010602 Padidinti

Unisex Rožė Raudona Vilnos Storas Kieta Spalva Moterų&Vyrų Žiemos Skara Skara Šalikai Wrap Naujas 010602

€15.74

-45 %

€28.62

Nauja prekė

Šalikai Ilgis >175cm
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Elemento Tipas Šalikai
spalva Neprivaloma (Kaip nuotraukose)
Prekės Pavadinimas DIDUQIPAO
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
kilmės vieta Shanghai, Kinija (Žemyninė)
Medžiaga Vilna
sąlyga 100% Brand New
Sezonas Žiemą ,Pavasarį.Rudenį
Stilius Mados
Dydis 70X200cm /28x78inches
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris WS2017
Apdaila Kutas

Medžiaga: 100% Vilna

Dydis : 200*70cm

Spalva:Pasirinktinai (Kaip nuotraukose) skirtingų spalvų jūsų pasirinkimas (gali šiek tiek spalvų skirtumo, pagal jūsų monitoriaus nustatymų)

Sveiki atvykę & Didmeninės ir Mažmeninės prekybos

Dropshipping

Mokėjimo galiu tik pritarti Alipay ,Jei turite problemų, mokėjimo, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei nuspręsite pirkti savo daiktų.Nes tik tada, kai baigsite mokėjimo, galiu siųsti daiktų, ir jums.Pristatymas Paprastai, Mes išsiųsti prekes kinija paštu, oro paštu dauguma coutries.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių muitų ar mokesčių savo vietos šalyje.Grąžinimo Politika 1. Visos pardavimo ateiti su 3-dienų kokybės garantijos po paketo gavo. 2. Parodyti elementus, kurie turi būti originaliu ir nepanaudotą būklės.Garantija yra IŠVENGTI su bet kokia fizinė žala ar pažeistos su bet kokio žymens, piktnaudžiavimo ar Internatiol žalą 3. Grįžti klaidingas prekės reikalaujama, kad pirkėjas privalo sumokėti pašto išlaidas į vieną pusę.Mes mokės grįžti pašto atgal jums.Mes pasiliekame mūsų teisę grąžinti laivybos ir tvarkymo sąnaudos, kai prekės buvo paskelbtas. 4. Perkant šią prekę, jūs pirkėjas sutinka, VISUS terminus ir sąlygas.Jei turite problemą, prašome, susisiekite su mumis ir mes bandysime ir ją išspręsti už jus greitai. 5. Mes labai vertė visų mūsų klientų dėl Interneto, ir mes VISADA įsitikinkite, kad esate laimingas su savo sandorį.Aš pasididžiavimas save tuo, kad savo klientams mes galime pasiūlyti labai labai geras produktas ir geriausią aptarnavimą, kuris yra toli ir virš kitų pardavėjų internete.Mes bus įsitikinkite, kad jūsų patirtis mums yra labai malonus vienas!Atsiliepimų Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus.Jei jus tenkina prekė, pls palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždučių.Jei esate nepatenkintas prekės, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes norėtume dirbti kartu su savimi, išspręsti bet kokius ginčus.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus.Jei jus tenkina prekė, pls palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždučių.Jei esate nepatenkintas prekės, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes norėtume dirbti kartu su savimi, išspręsti bet kokius ginčus.

Žymos: šalikas žiemos moterys, DANA XU, didelis vilnos šalikas, hat vilnos šalikas, skara, šilko šalikas, dirbtiniais pashmina šalikai, šalikas moterims rusija, h vilnos šalikas, vilnos skara.

Parašyti atsiliepimą

Unisex Rožė Raudona Vilnos Storas Kieta Spalva Moterų&Vyrų Žiemos Skara Skara Šalikai Wrap Naujas 010602

Unisex Rožė Raudona Vilnos Storas Kieta Spalva Moterų&Vyrų Žiemos Skara Skara Šalikai Wrap Naujas 010602

Panašūs produktai