Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Dual Varikliai AV Magic Wand Vibratorius G-Spot Klitorio Stimuliatoriai Įkraunamas Vibratorius Moterims Masturbators Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims Padidinti

Dual Varikliai AV Magic Wand Vibratorius G-Spot Klitorio Stimuliatoriai Įkraunamas Vibratorius Moterims Masturbators Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

€14.44

-35 %

€22.22

Nauja prekė

Seksualinio Pobūdžio No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lazdelė
Nepadori Nuotrauka No
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Elemento Tipas Vibratoriai
Prekės Pavadinimas gelugee
Dydis Dual ended vibrator
Modelio Numeris AV Lazdelė Vibratorius
Medžiaga Medicininio Silikono

Produkto pristatymas

Dual Varikliai AV Magic Wand Vibratorius G-Spot Klitorio Stimuliatoriai Įkraunamas Vibratorius Moterims Masturbators Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims Produkto Aprašymas: 1. Režimas: 7+7 vibracijos režimai 2. Įkrovimas: USB įkrovimas 3. Triukšmas:mažiau nei 50dB 4.Atsparus vandeniui: kasdien vandeniui ⭐⭐⭐Patarimai: Prenumeruoti mūsų parduotuvėje, ir jūs turėsite galimybę gauti dovaną (Prašome palikti mums žinutę po prenumeruoti mūsų parduotuvėje) Slaptumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Siekiant išvengti gėdos ir apsaugoti privatumą, mūsų klientams, nėra jautrus žodyno ant produkto pakuotės.

Gaminio dydis

Svoris: 0.23 kg

Aukštos kokybės medicininio silikono

Netoksiškas, bekvapis, odos draugiškas, minkštas ir lankstus

7 rūšių vibracijos režimai

Dual baigėsi vibartion

USB įkrovimas

Jis gali būti apkaltintas sienos kroviklis, nešiojamas kompiuteris, centrinis bankas ir automobilinis kroviklis

Mygtukas įžanga

1.Jungiklis: spustelėkite, norėdami įjungti & off 2.Režimai: spustelėkite keisti vibracijos režimai

Nutildyti

Mažiau nei 50 dB, suteikdama jums pakanka privačios erdvės

Box pakuotėje

Diskretiška pakuotė

Apie Paketas

Mes naudojame nepermatomas pakuotes, nr. seksualus žodžiai, niekas nežinos kas yra viduje, mes apsaugoti savo produktą ir privatumo.

Apie Produktą

1.Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant. 2.Visi produktai yra pagaminti iš saugių medžiagų, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui.(Produktas yra pagamintas iš silikono ir todėl gamina normalus silikono kvapas.Prašome nesijaudinkite, tai yra saugu.Ji yra rekomenduojama, kad jums išvalyti prieš naudojimą.Po vieną ar du valymus, kvapas palaipsniui išnyks.)

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per vieną arba dvi darbo dienas.Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką reikėtų daryti, jei susidurti produktas problema

Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas.Mes stengiamės išspręsti problemą ir stengtis suteikti 100% priimtino sprendimo.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikacijos.Mūsų klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmas kartas, kai matau jūsų žinutę.Prašome palaukti.

Apie Atsiliepimą

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus labai maloni patirtis perkant mūsų parduotuvėje.Jūsų parama mums yra labai svarbus.Jei esate patenkintas produktu, nepamirškite palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.

Žymos: vibratorius sekso žaislai moteris papildymo, dvigubas dildo, suaugusiųjų žaislas, žaislai vibratorius seksualinės, sekso žaislai femail, Lazdelė, dildo vibratorius delfinas, erotinio oralinio, vibratorius kulka sodrus, av stebuklinga lazdelė.

Parašyti atsiliepimą

Dual Varikliai AV Magic Wand Vibratorius G-Spot Klitorio Stimuliatoriai Įkraunamas Vibratorius Moterims Masturbators Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Dual Varikliai AV Magic Wand Vibratorius G-Spot Klitorio Stimuliatoriai Įkraunamas Vibratorius Moterims Masturbators Suaugusiųjų Sekso Žaislai Moterims

Panašūs produktai