Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Kietas, Antklodė Kryžiaus Austi Sofos Mesti Megzti Antklodė su Dekoratyviniais Pakraštyje Lengvas Lova ar Sofa-Dekoratyvinis Padidinti

Kietas, Antklodė Kryžiaus Austi Sofos Mesti Megzti Antklodė su Dekoratyviniais Pakraštyje Lengvas Lova ar Sofa-Dekoratyvinis

€19.03

Nauja prekė

Modelio Numeris BTL18131
Stilius Paprastas
Audinio Skaičius 20
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Dekoratyvinis
modelis Kietas
Siūlų Skaičius 200TC
Prekės Pavadinimas ALYVUOGIŲ TEKSTILĖS MEDŽIAGŲ
Medžiaga 100% Akrilo
Technics Megzti

PUIKUS DYDŽIO IR GRAŽIOS SPALVOS: antklodės priemonė, 51 CM x 59 CM ir 51 CM x 79 CM, puikus dydžių prisiglausti pagal jūsų gyvenamasis kambarys, miegamasis ar bet kur kitur.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, LABAI vertingas: Likti šiltas ir jaukus ištisus metus su šiuo aukščiausiasis mesti antklodę.Ji suteikia idealų LENGVAS ŠILUMA, tikrai taps savo naują mėgstamą antklodę!Jis tvirtas, ORUI ir TOKS PATOGUS, su savo aukštos kokybės Poliesterio medžiagos.Jums bus gražus ir šiltas, be darosi per karšta.

PUOŠIA IR PRATURTINA BET kokį KAMBARYS: Ši priemoka mesti antklodę funkcijos elegantiškas DEKORATYVINIAI KUTAI pridėtinės nuojauta.Tai puikus to gyvenamieji kambariai, svečių kambariai, miegamieji, šeimos kambarys, RVs, poilsio namų, bendrabučio kambarių ir daugiau.Taip pat daro puiki dovana Gimtadienio, Kalėdų, Naujųjų Metų ir visiems Atostogų!

DAUGIAFUNKCINIS ir UNIVERSALUS:Visi sezonai yra tinkamas.Nesvarbu, kiek temperatūros pokyčiai ne, tikrai šiltas žiemą ir vėsus vasarą.Lovos, sofos, mesti, komercinės zonos, lauko.Super minkštas, jis jaučiasi, kaip gulėti ant grynos vilnos.Specialus dizainas suteikia prabangią išvaizdą.Tai tikrai geras pasirinkimas, NAMO, BIURO ar LAUKE.

LENGVA PLAUTI IR PRIEŽIŪRA: skalbti Mašina, išnyks atsparus ir tabletes, atsparus vandeniui.Jaučiasi tiesiog kaip naujas po kiekvieno plovimo.Sukurta siekiant suteikti jums su ilgam naudojimui ir malonumą.Jei jūs ieškote tekstūros、prabangus ir jaukus antklodė kaip dovana?

Jei jūs ieškote šiltas ir minkštas megzti antklodę į savo vaikų bendrabučio kambaryje?

Jei jūs ieškote šviesos mesti savo kambarį?

Tikiu, kad mūsų kutas antklodė yra puikus Pasirinkimas už jus.

Naudojimo Antklodė:

Skara tarnybos

Saldus poros antklodė

Paruoštos vežti

Šeima naudoti antklodė, sofos antklodė, antklodė apdaila

Ne: Ilgų distancijų automobilių būtina antklodė, prigludę mesti antklodę

Priežiūra ir Valymas:

1、Apie skalbimo temperatūra : 104℉ arba žemiau 104℉ vidutinės temperatūros plovimo.

2、Naudoti neutral plovikliu, prašome plauti tamsios spalvos atskirai.

3、ne bleach, nemerkite ilgą laiką, butas sausas.

Patarimai:

1. Prašome patikrinti, dydį, prieš jus pirkti.

2. Dėl šviesos ir kompiuterių monitorių, spalva gali šiek tiek skirtis.

3. Prašome leisti 1-2cm matavimo skirtumas dėl rankinis matavimas.

4. Į visus klausimus apie mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės suteikti jums atsakyti kuo greičiau!

Žymos: pagalvėlė oranžinė, antklodė kutas, šalikas antklodė vingiuoti, ieties metimas, antklodė tortilla, paul wesley kilimas, didelių gabaritų pintas antklodė, nėrimo mesti, antklodė visu dydžiu, lova runner.

Parašyti atsiliepimą

Kietas, Antklodė Kryžiaus Austi Sofos Mesti Megzti Antklodė su Dekoratyviniais Pakraštyje Lengvas Lova ar Sofa-Dekoratyvinis

Kietas, Antklodė Kryžiaus Austi Sofos Mesti Megzti Antklodė su Dekoratyviniais Pakraštyje Lengvas Lova ar Sofa-Dekoratyvinis