Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Elektroninių Plastiko Suportas Vandeniui IP54 0-150mm 6 Colių LCD Skaitmeninis Vernier Suportas Gabaritas DT6 Padidinti

Elektroninių Plastiko Suportas Vandeniui IP54 0-150mm 6 Colių LCD Skaitmeninis Vernier Suportas Gabaritas DT6

€4.20

-33 %

€6.36

Nauja prekė

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris IP54 0-150mm LCD Skaitmeninis Vernier Suportas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Matavimo Diapazonas 0-150mm
3 funkcija Baterijos nėra įtrauktas.
Medžiaga Plastikiniai
2 funkcija Mikrometro Matavimo Įrankis Suportas
Tikslumas +-0.2 mm
Funkcija 1 IP54 Skaitmeninis Vernier Suportas
Prekės Pavadinimas DTBird
Suportas Tipas Skaitmeninis Slankmatis
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 22cm (3.94in x 1.97in x 8.66in)

Funkcijos ir Specifikacijos Pagamintas iš stipraus Plastiko, anglies pluošto kompozito, lengvas ir patvarus dvipusis matavimo, vidaus ir išorės Linijinis capacitive matavimo sistema Nulio nustatymas bet kokioje padėtyje, lengvai skaitomas didelis LCD ekranas Minimalios apimties skaityti yra 0,1 mm / 0.01 colių ideali priemonė įvairiausių pramoninių ir automobiliams skirtų programų.

Pastaba: Dėl dydžio, rankinis matavimas ir tikslinės masto gali būti šiek tiek nukrypimas.

Ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo Mes remti visus šiuos Mokėjimo būdą,pavyzdžiui, vizos,Boleto, "Mastercard", Vakarų sąjunga,webmoney ir pan.Mokėjimas turi būti per 5 darbo dienas po užsakymo.Jei esate mokėjimo nepavyksta, patikrinkite, ar jūsų užsakymus, jei ji vis dar nėra išspręstas, prašome susisiekti su mumis.Prašome patikrinti, ar jūsų vardas(Ypač rusijos klientams), adresą ir telefono numerį prieš jums mokėti, kitaip jums bus ne gauti paketą.

Vežimas Ir Pristatymas

W e guaratee į laivą iš 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo,kol mes išsiųsti prekes mes jums atsiųsime žinutę Rimassukarevicius.lt.prašome patikrinti jį.M e paremti daugelis laivybos metodai.Paprastai, pakuočių atvyksta per 45 dienas.Sekti savo pakages, apsilankykite Šiltas patarimai: siekiant sumažinti svorį, todėl, kad kainos būtų pagrįstos, visi mūsų produktai kiek įmanoma nenaudoti išorinės pakuotės dėžutė, nebent keletą pažeidžiami naudoti produktus už pakuotę.

Grįžti&Grąžinti

I f nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Aš f, jums reikia grąžinti, arba grąžinti, prašome susisiekti su mumis, mes susidoroti su jumis per 48 valandas.

Grįžtamasis ryšys Jei turite klausimų apie mūsų produktus,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes stengiamės jums padėti.jūs patenkinti mūsų produktus,prašome palikti mums, 5-star atsiliepimus ir iki keletas nuotraukų iš mūsų produktų,ačiū.

'

Žymos: micromet, apkaba extractor, skaitmeninių elektroninių vernier, shubler, calip, skaitmeninis vernier ip54, daniu skaitmeninis vernier, staliuko skaitmeninis, vernier, metalo skaitmeninis cliper.

Parašyti atsiliepimą

Elektroninių Plastiko Suportas Vandeniui IP54 0-150mm 6 Colių LCD Skaitmeninis Vernier Suportas Gabaritas DT6

Elektroninių Plastiko Suportas Vandeniui IP54 0-150mm 6 Colių LCD Skaitmeninis Vernier Suportas Gabaritas DT6