Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 12pcs Padidinti

12pcs "Panasonic" Eneloop Originalios Baterijos Pro AA 2550mAh 1.2 V NI-MH Kamera, Žibintuvėlis Žaislas iš Anksto Įkrauti Akumuliatoriai

€15.52

-5 %

€16.34

Nauja prekė

Nominalus Galingumas 2500mAh
Rinkinys Tipas Baterijų Tik
Prekės Pavadinimas "Panasonic"
Modelio Numeris BK-3HCCA/4BW
Baterijų Skaičius 12pcs
Tipas NI-MH
Dydis AA
Komplektacija Paketas 1
Pakaitinis Akumuliatorius Taip

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Rimassukarevicius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: 26650 įkroviklis, 12v baterija, 16 core led, įkrovimo polių, action cam baterija, akumuliatoriai panasonic eneloop pro, eneloop, eneloop "panasonic", aa baterijos recharg, eneloop pro.

Parašyti atsiliepimą

12pcs

12pcs "Panasonic" Eneloop Originalios Baterijos Pro AA 2550mAh 1.2 V NI-MH Kamera, Žibintuvėlis Žaislas iš Anksto Įkrauti Akumuliatoriai

Panašūs produktai