Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Nešiojamų Bambuko Uždaromos Arbatos Filtras Su Kinų Arbatos Simbolių Graviravimas Arbatos Lapų Saugojimo Dėžutė Padidinti

Nešiojamų Bambuko Uždaromos Arbatos Filtras Su Kinų Arbatos Simbolių Graviravimas Arbatos Lapų Saugojimo Dėžutė

€3.04

-30 %

€4.40

Nauja prekė

Naudoti Kita
Produktas Kita
Apkrovos Kita
Medžiaga Kita
Modelio Numeris EK01614 Arbatos bakas
Technics Kita
Specifikacija Other
Kilmės KN(Kilmės)
Grotelės Kiekis vienas
Talpa Kita
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Kita
Formos ROUND

Kulka Taškų: 1、aukščiausios kokybės Medžiagos: arbatos filtras yra pagamintas iš bambuko su bambuko spalvos, su Kinų arbatos charakterio graviruotas, aukštos kokybės, elegantiškas ir stilingas.

2、Virtuvės Namo Geras Pagalbininkas: Apsaugoti maisto ir užtikrina šviežumo ilgą laiką.Arbatos puodą ateina su dangčiu, kuris gali apsaugoti arbatos nuo dėmių ir dulkių, ir yra lengva ir patogu naudoti.

3、Puiki Dovana: Naudoti dovana šeima, draugai, kaimynai ir pažįstami; Keliauti ir-Go maisto konteineriai

4、Platus Pritaikymas: Puikiai tinka saugoti ir išsaugoti įvairių sudedamųjų dalių, įskaitant konservai, uogienės, chutneys, ryžių, cukraus, miltų, arbatos, kavos, žolės, prieskoniai, sausainiai ir kt.

5、atvirąjį: Jūs galite tvirtai laikykite arbatos filtras su dvi rankas ir traukti jį su nykščio.Daugelis bando gali būti reikalinga, jei arbatos filtras yra sandariai uždaryta.

Aprašymas:

Tai yra bambuko nešiojamų arbatos filtras su Kinų arbatos charakterio graviruotas, apsaugoti maisto ir užtikrina šviežumo ilgą laiką, saugoti ir išsaugoti įvairių sudedamųjų dalių, įskaitant konservai, uogienės, chutneys, ryžių, cukraus, miltų, arbatos, kavos ir pan..

Parametrai:

Paviršiaus technologija: graviravimas

Medžiaga: bambukas

Dydis: apie 8*5.5 cm/3.15*2.17'

Spalva: originalios spalvos

Savybės:

Šio bambuko arbatos filtras gali užkirsti kelią lapai yra veikiami saulės spindulių ir lietaus.

Kaip Atidaryti Produktas: Jūs galite tvirtai laikykite arbatos filtras su dvi rankas ir traukti jį su nykščio.Daugelis bando gali būti reikalinga, jei arbatos filtras yra sandariai uždaryta.

Pastabos:

Nes jis pagamintas iš pobūdis bambuko, skersmuo paties stiliaus elementas gali būti įvairių.Skersmenys kai kurie elementai yra didesnis nei pažymėtus skersmens, o kai kurie mažesnių.

Pakavimo sąrašas:

1* Arbatos Filtras

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo naujienas pirmą kartą, mes jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Žymos: talpyklą su dangčiu, butelis maisto, filtras jar, grilis, stalo reikmenys, grandinės indikatorius, bankas stiklo, kavos jar saugojimas, bonbonniere stiklo, oniksas rožinio, dviračio grandinę, indikatorius.

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Bambuko Uždaromos Arbatos Filtras Su Kinų Arbatos Simbolių Graviravimas Arbatos Lapų Saugojimo Dėžutė

Nešiojamų Bambuko Uždaromos Arbatos Filtras Su Kinų Arbatos Simbolių Graviravimas Arbatos Lapų Saugojimo Dėžutė

Panašūs produktai