Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! NEMOKAMAI SHIPIING 100VNT=50SETS Filmo Nuotraukų Padėkliukai Foto Stiklo Miestelyje Džiaugtis Vestuvės Džiaugtis Partija Pasisako Nuotakos Dušas Padidinti

NEMOKAMAI SHIPIING 100VNT=50SETS Filmo Nuotraukų Padėkliukai Foto Stiklo Miestelyje Džiaugtis Vestuvės Džiaugtis Partija Pasisako Nuotakos Dušas

€106.77

Nauja prekė

Temos Sodo,Klasikinis, Filmo tema
Proga Nuotakos Dušas,Gimtadienis,Vestuvės,Šaliai
Maždaug Dydis 3 1/2"x3 1/2" (9cmx9cm)
spalva Balta, juoda
Formos Aikštė
Pakuotė PVC dovanų dėžutėje
Naudojimas Nuotakos Dušas,Gimtadienio Dovanos, Stiklo Miestelyje
Punktas Filmo Stiklo Miestelyje
metų laikai Pavasarį,Vasarą,Rudenį, Žiemą
Modelio Numeris Filmo Stiklo Miestelyje
Prekės Pavadinimas Rokyfavors
Medžiaga Stiklas

Mūsų Parduotuvės Nuorodą:

Filmo Nuotraukų Padėkliukai Foto Stiklo Miestelyje Džiaugtis Vestuvės Džiaugtis Partija Pasisako Nuotakos Dušas Idealus

Šių filmų tematikos foto stiklo padėkliukai leidžia jums įdėti šiek tiek Holivudo paliesti kiekvieną dieną.Puikus filmas guru, Holivudo žvaigždė šalis tema, kaip dovana arba jūs patys.

Kiekvieną rinkinį sudaro du 3 1/2" x 3 1/2" kvadratas stiklo padėkliukai su baltos ir juodos spalvos žvaigždės ir filmas ritės dizainas.Tuo miestelyje centras yra langas, 1 1/2" x 2" nuotrauka.

Kiekvieno filmo stiklo miestelyje rinkinys ateina su "Jums" pranešimą, kuriame per aiškiai acetatas lauke susieta su balta organza kaspinu.

***************************************

rinkinys 2vnt, 100vnt=50sets per daug!

(nėra įtrauktos į vidų foto)

Galite naudoti Moneybookers, Viza, "MasterCard", "Western Union" ir Banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelės įtraukti Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi,4B ir Euro6000, Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Rimassukarevicius.lt ateityje.

Kaip mokėti su skirtingų mokėjimo būdą, prašome patikrinkite šį saitą gauti daugiau informacijos,

http://help.Rimassukarevicius.lt/payment_method.html

1. Ką turėtų pirkėjų daryti, kai užsakymo?

A) Tikrinti elementus, atidžiai, jei turite klausimų dėl pristatymo ar kokybės mūsų puslapyje, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

B) Leiskite mums žinoti, spalvų, dizaino, dydžio, ir kt., kurie jums reikia.

C) Patikrinkite, ar jūsų kontaktinė informacija (vardas, pavardė/adresas/pašto kodas/ telefono numerį.

D) Siekiant išvengti ar sumažinti savo išlaidas&bėdų, prašome pasiūlyti, prekių vertė už MUITINĖS formalumus, jei reikia.

Ką mes darysime po to, kai užsisakote?

A)Parengti & siuntimas per 3days po apmokėjimo.

B)Pasiūlyti sekimo numerius laiku.

C)Email arba skambinkite pirkėjų, jei kažkas atsitinka, produktai arba pristatymas (ne vienas namuose, kai pristatymo, prekės yra sandelyje ir pan.)

Paštu : 15~30 dienų, AZIJOJE, Vakarų Euro ir Šiaurės Amerikoje.

10~20weeks Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Euro ir Afrikoje.

Iki Express:

DHL: 3~6 darbo dienų.

TNT/UPS/Fedex: 4~7 dienas.

EMS: 5~12 darbo dienų.

Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas, po apmokėjimo gavimo.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresas, jei turite papildomų klausimų dėl Pristatymas, prašome susisiekti su mumis ir aptarkime, kaip ją išspręsti.

Pastaba:

1)Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

2) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Šie mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.

3) Prašome patikrinti, su savo šalių Muitinės įstaiga nustato, koks šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą pirkti.

Grąžinimo Politika

1. Kai gausite paketą, prašome patikrinti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašą.Jei kažkas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis, su defektais nuotraukas per 5days,, mes padarysime viską, kad išspręsti klausimą jums.Othervise mes negalime sutikti, bet grąžinti, arba grąžinti pinigus.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Mes priimame grąžinti arba grąžinti, Jei ji yra mūsų kaltės, tačiau prekė turi būti paleisti atgal, per 5days po to, kai jūs jį gavo .Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

3. Dėl keitimo/Grąžinimo produktų, pirkėjas atsako už grąžinimo išlaidas, mes grąžinsime jums iš karto po to, kai mes gauti grįžti elementą.

Atsiliepimai:

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes tikime, kad komunikacija yra geriausias būdas gauti per bet problema, todėl prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei jokių problemų.Pažadame jums pasiūlyti patenkintas sprendimo, remdamasi savo turtinga patirtimi internete parduoti.

Dar kartą ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje, linkime jums malonus apsipirkimas!

Žymos: kavos saugojimo vakuuminio, mini mokykla, vestuvių žaidimas vaikui, vestuvių naudai, padėkliukai meilės, vestuvių naudai, padėkliukai "pasidaryk pats", nuotakos šalis, būti, kad nuotaka, telefonas lytis, atveju seksas, už šalis.

Parašyti atsiliepimą

NEMOKAMAI SHIPIING 100VNT=50SETS Filmo Nuotraukų Padėkliukai Foto Stiklo Miestelyje Džiaugtis Vestuvės Džiaugtis Partija Pasisako Nuotakos Dušas

NEMOKAMAI SHIPIING 100VNT=50SETS Filmo Nuotraukų Padėkliukai Foto Stiklo Miestelyje Džiaugtis Vestuvės Džiaugtis Partija Pasisako Nuotakos Dušas

Panašūs produktai