Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Oranžinė 50g Natūralus Raudonasis Agat Milteliai Kristalų Žvyro Roko Žalias Perlas akmuo, Mineralinis Žuvų Bakas Bonsai Apdailos Energijos gijimas Akmens Padidinti

Oranžinė 50g Natūralus Raudonasis Agat Milteliai Kristalų Žvyro Roko Žalias Perlas akmuo, Mineralinis Žuvų Bakas Bonsai Apdailos Energijos gijimas Akmens

€2.56

-50 %

€5.12

Nauja prekė

Elemento Tipas Karoliukai
žetonų naudinga 1 akvariumo dekoracija
Modelio Numeris 1
Prekės Svoris 50
žetonų naudingos 2 homegarden apdaila
Medžiaga Mūrinis
Išorinis Skersmuo 2mm
Prekės Pavadinimas vinswet
Bauda ar Mados Mados
Metalo Tipas NĖRA
Prekės Forma Kita

50g Natūralaus Milteliai Kristalų Žvyro Roko Žalias Akmuo, Mineralinis Žuvų Bakas Bonsai Apdailos Energijos Akmuo

DYDIS:2-3mm

Crystal Žvyro Naudojimas: 1.Crystal pagalvės: Paprastai kristalų pagalvę reikės apie 6 kg kristalų žvirgždo, ir jūs galite naudoti baltos spalvos kristalas, pink rose krištolas,ametistas kristalų ir pan.Tai leis jums daugiau atvėsti ir padėkite miegoti vasarą. 2.Pėdų Masažas: Crystal žvyras yra taip pat naudojamas pėdų masažo, ir tai bus labai patogu ir galima bus geros sveikatos magnetinės terapijos būdas. 3.Namo Apdaila: Jei jūs supakuoti šių krištolo, žvyro gražus konteinerių ar siūlai maišelį ir padėkite šalia televizijos, comuputer, ji bus jums ar šeimos nariais, kad išvengtų radiacijos žalos. 4.Auginamų augalų: Jei crystal žvyro pateikti vazoninių augalų, tai leis augalams augti sveikas sodrus ir energingas. 5.Žuvų Bakas : Vieta kristalų žvyro bakas, ne tik malonus, bet taip pat išlaikyti vandens kokybę, įmagnetinimo gera, leiskite žuvis sveiką augimą. 6.Papuošalai: Jūs galite DIY karoliai arba apyrankė ar žiedas jums patinka, poliravimo šie akmenys.Apie Mus

1. Mūsų kompanija yra profesionalus gamintojas Karoliukai & Juvelyrika Priedai.

2. Mūsų klientai yra: Grandinės-Parduotuvė, Didmeninės prekybos, Importuotojas, Karoliukų Parduotuvė , Juvelyrika Dizaineris.

3. Konkurencingos Kainos ir Puikios Kokybės

4. Geriausia Paslaugas Po Pardavimo,.

5. OEM užsakymai priimami palankiai.

Mokėjimo

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per Alipay, Rimassukarevicius.lt sąlyginio Deponavimo per visa, Master Card, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Vežimas

Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Oro Paštu.

Pagreitinta Paslaugos yra Kinijos po EMS, UPS, FEDEX, DHL, TNT.

Mes laivas pirmadienis - šeštadienis, išskyrus švenčių dienas.Prašome siųsti mums elektroniniu paštu prieš jūsų mokėjimo, jei jūs norite pakeisti savo pristatymo adresą.

Standartinis Paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.

Šiek Tiek Daugiau Informacijos

Pls help pasakyti mums, nori spalva pagal kliento pastabą, ar POKALBIŲ su mumis; arba mes atsiųsime gražus spalvų atsitiktinai jums.TKS.

Prašome atkreipti dėmesį, pls, Jei kai kurios spalvos yra sandelyje, please leidžia mums keisti tai už jus, bet mes susisieksime su jumis iš anksto, jeigu nėra jokio atsakymo iš jūsų 2 dienas ,Mes pasirinkti kitų gražių spalvų jums, ačiū!

Įsipareigojimo

Mes turime Kokybės kontrolės grupės įsitikinkite, kad visi daiktai yra geros būklės, prieš išvežant.

JEI yra kokybės problemų atsitinka, pls susisiekti su mumis per 7days po to, kai gauti produktai, mes stengiamės ją išspręsti už jus!

AUKŠTOS KOKYBĖS PRODUKTAI, ŽEMOS KAINOS UŽ JUS!AČIŪ!

Susisiekite Su Mumis

Daugiau informacijos pritaikymas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Prekybos vadybininkas, Pranešimo ar el. Paštu.

Draugiškas pirma, mes visada stengiamės padaryti geriau.

Kaip įtraukti mus į savo parankinių sąraše, pls?Ačiū!

Klientų kūrybos ekranas

Žymos: žuvų tackl, ryšiai agatas, vyrai turmalinas, akvariumo dekoracija, drstone, akvariumo ornamentu, rėmas žvyras, groot akvariumo apdaila, AUGALŲ, asic miner.

Parašyti atsiliepimą

Oranžinė 50g Natūralus Raudonasis Agat Milteliai Kristalų Žvyro Roko Žalias Perlas akmuo, Mineralinis Žuvų Bakas Bonsai Apdailos Energijos gijimas Akmens

Oranžinė 50g Natūralus Raudonasis Agat Milteliai Kristalų Žvyro Roko Žalias Perlas akmuo, Mineralinis Žuvų Bakas Bonsai Apdailos Energijos gijimas Akmens

Panašūs produktai