Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2020New produkto 600w Vertikalių Vėjo Turbinų elektros Energijos Generatorius Padidinti

2020New produkto 600w Vertikalių Vėjo Turbinų elektros Energijos Generatorius "Maglev" Brushless su MPPT Valdiklis Kinijos Gamykloje

€489.68

-33 %

€730.87

Nauja prekė

Tipas Vėjo Jėgainės Generatorius
Prekės Pavadinimas FLTXNY
Modelio Numeris FX-600
kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
generatorius 3 etapas magnetinis generatorius
Įtampa 12v/24v/48v
spalva Balta/Raudona/Žalia

Savybės

1,Lenktas peilis dizaino,naudoja vėjo energijos išteklius, veiksmingai ir gauna didesnę energijos gamybą.

2,Coreless generatorius, Horizontali rotacija ir orlaivio sparno dizaino sumažinti triukšmą prie negirdimo lygio natūralios aplinkos.

3,Vėjo pasipriešinimą.Horizontali rotacija ir dvigubo trikampio fulcrum dizaino, kad jis tik padengia mažas vėjo slėgį, net ir stipraus vėjo.

4,Sukimosi spindulys.mažesnių sukimosi spindulys nei kitų tipų vėjo turbinos, erdvė yra išsaugotas, o efektyvumas pagerėjo.

5,Efektyvios vėjo greičio diapazonas.specialių kontrolės principas išeikvojo vėjo greitis 2,5 ~ 25m/s, naudoja vėjo energijos išteklius, veiksmingai ir gauna didesnę energijos gamybą.

Specifikacijos

Nuotrauka rodo Valdytojas MPPT Valdiklis

BOOST Controller

Priminti

1.Kaina, kurią sumokėjo (įskaitant nemokamas pristatymas prekių) prekės neapima jokių muitų mokesčių.Mes ne pečių jokių muitų į paskirties šalį.

2.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Garantija Ir Grąžinimas 1.Grąžinimo ar keitimo prašymas yra prieinama tik užklausas per 1 savaitę po sklypas gavo & grąžinant prekę, taip pat būklės, kokios gavo.

2.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės materils.

3.Prašome repack elementą atsargiai.Straipsniai grįžo bus išbandyti ir naują pakeitimas bus išsiųsti pirkėjui iš karto, kai rado defektų.Tuo atveju, jei tinkamas pakaitalas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota.Laivybos, krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

4.Jei prekės yra nustatyta ne sugedęs, prekės bus išsiųstos atgal pirkėjui metu pirkėjas savo lėšomis.

5.Puikiai garantija 1 metai.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi,todėl,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, jei ten nieko padaryti jums jaustis nelaimingas.Mes stengiamės dirbti geriausias sprendimas.Dėkojame už jūsų paramą.

Pakavimo Sąrašas

1.3 vnt peiliukai ,1 set generatorius ir 1 varžtų &riešutai, pagrindinis velenas 1 gabalas,MPPT valdiklis 1 vnt.

Jei kokių nors klausimų ar problemų,prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu.Telefonas/WhatsAPP :+86 13338743305 arba siųsti man laišką .

Žymos: galios vėjo, benzinas / dujos dujų generatorius, mppt, mppt saulės, controler vėjo turbinos, maplin vėjo turbinos, 600w vawt vėjo turbinos, ratų generatorius, niūrus, generatorius "maglev".

Parašyti atsiliepimą

2020New produkto 600w Vertikalių Vėjo Turbinų elektros Energijos Generatorius

2020New produkto 600w Vertikalių Vėjo Turbinų elektros Energijos Generatorius "Maglev" Brushless su MPPT Valdiklis Kinijos Gamykloje

Panašūs produktai