Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Originalus Brūkšnys įkroviklis greitai įkrauti C tipo OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T Padidinti

Originalus Brūkšnys įkroviklis greitai įkrauti C tipo OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

€14.77

Nauja prekė

GaN No
Kilmės ES(Kilmės)
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
Kokybės Sertifikavimo ce
Maks. Išėjimo Galia Kita
Išvesties Sąsaja USB

Brūkšnys Mokestis yra evoliucija VOOC apkrovos sistema, kuri jau buvo naudojama jūsų brolis, Kolega, terminaluose, tokių kaip Kolega R7s, ir davė daugiau nei patenkinami rezultatai

Pagal OnePlus, su šia technologija galima įkrauti 60% terminale vos per 30 minučių (neblogai su savo 3.000 mAh), tačiau greitas mokestis būtų vis dar veikia nepriklausomai nuo to, ką darote su juo.

Paprastai problema būtų ta, jei jūs žiūrite vaizdo įrašą į "YouTube" ar žaidimo pavadinimą, kuris kanalizaciją baterija, terminalas yra linkęs gauti gana šildomos.

Dėl OnePlus jie galvojo apie šiuos žmones ir užtikrinti, kad tai neįvyks, nes jų greito krovimo darbai didinant intensyvumą, o ne didėja įtampa, kuri būtų ne duoti tiek daug šilumos.

Su šia technologija, kaip aš sakau, intensyvumas didinamas, o ne įtampa, su kuria daugiau srovė yra perduodama be darosi taip karšta, ant telefono.

Be to, siekiant apsaugoti tiek adapterį ir cabe ir telefono, jie įrengti 5 saugumo priemonių, siekiant išvengti bet kokių problemų su bet kuriuo iš elementų.

Žymos: kroviklis metmenys, įkroviklis, telefonas, hdmi tipo c, deformuoti mokestis 30 vielos, inkaro įkroviklis usb c, mcdodo mus, gan pro, įkroviklis greitai, atveju tinginys, oneplus usb raštas.

Parašyti atsiliepimą

Originalus Brūkšnys įkroviklis greitai įkrauti C tipo OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Originalus Brūkšnys įkroviklis greitai įkrauti C tipo OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Panašūs produktai