Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Daugiafunkcinis Taktinis Rašiklis Savigynos Reikmenys, Nerūdijančio Plieno, Saugumą, Apsaugą, Asmens Gynybos Priemonė Gynybos Padidinti

Daugiafunkcinis Taktinis Rašiklis Savigynos Reikmenys, Nerūdijančio Plieno, Saugumą, Apsaugą, Asmens Gynybos Priemonė Gynybos

€9.17

-31 %

€13.48

Nauja prekė

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Medžiaga Aliuminio Lydinių ir Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris Daugiafunkcinis įrankis, pen

Kulka Taškų:

1. Puikus Išgyvenimo Įrankis: Nors yra daug daugiafunkcinis įrankiai, jie ne visada nori vykdyti.Nesvarbu, kai jūs susiduria su pavojumi, šis produktas yra puikus priedas prie jūsų asmeninė gelbėjimo įranga.

2. Patvarus ir Anti-rust: objektyvų žiedą tekstūra suteikia patogią touch laikydami švirkštimo priemonę.Ne taip lengva nutraukti.Nėra rūdžių.Net jei netyčia patenka į vandenį ir jį iš vandens, EDC pen, vis dar galite parašyti teisingai.Nėra rašalo nutekėjimo problema.

3. Puiki Dovana: Šį rašiklį bus geriausia dovana.Nurodykite, kad vyrai, vyrai, tėvai, draugai, broliai ar net save paruošti dovanas.

4. Patogu Naudoti: Integruoti įvairias funkcijas kompaktiškas ir tvirtas pen.Jis gali suteikti mums daugiau patogumo savo namuose, į lauką arba kasdienio vairavimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys + nerūdijančio plieno

Dydis: apie 14.6*1.5 cm/5.75*0.59 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Daugiafunkcinis Tušinukas

1 x Dovanų Dėžutėje

3 x Atsarginių Šerdelėmis

1 x Jutiklinio Ekrano Rašikliu

1 x Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: gynybos skydas, gynybos ginklas, kinijoje peiliu, papuošalai iš nerūdijančio plieno moterims, teleskopas pen keychain, asmens apsaugos savigynos, nagų perdavimas, papuošalai iš nerūdijančio plieno, gynybos įrankis, atn.

Parašyti atsiliepimą

Daugiafunkcinis Taktinis Rašiklis Savigynos Reikmenys, Nerūdijančio Plieno, Saugumą, Apsaugą, Asmens Gynybos Priemonė Gynybos

Daugiafunkcinis Taktinis Rašiklis Savigynos Reikmenys, Nerūdijančio Plieno, Saugumą, Apsaugą, Asmens Gynybos Priemonė Gynybos

Panašūs produktai