Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! LERDGE 3D Spausdintuvas Auto Niveliavimo Jutiklis su Auto Niveliavimo Funkcija 3D Touch Modulis Kino Slėgio Zondo Tipo E3DV6 MK8 Antgaliai Padidinti

LERDGE 3D Spausdintuvas Auto Niveliavimo Jutiklis su Auto Niveliavimo Funkcija 3D Touch Modulis Kino Slėgio Zondo Tipo E3DV6 MK8 Antgaliai

€5.26

-4 %

€5.53

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas Funssor
Prašymas Savaime Išsilyginantis
Modelio Numeris Auto Niveliavimo Jutiklis
Elemento Tipas Mechaninė Kit/Aparatūros Dalys

Savybės:

1. Lengva naudoti.Gali būti taikomi įvairių tipų 3D spausdintuvai.Numatytasis sukelti atstumas yra 0,1 mm.

2. Didelio tikslumo, lygiava pakartojamumas gali būti ± 0.05 mm.

3. Vidutinis tarnavimo modulis yra daugiau nei 500 000 kartų.

4. Suderinama su beveik visų 3D spausdintuvas pagrindinėse plokštėse į dabartinę rinkos

5. Geras anti-trukdžių gebėjimas, nebus paveiktos, platforma medžiagos, aplinkos apšvietimo, aplinkos temperatūros ir drėgmės, ir kt. .

Pastaba: nenaudokite lygiava jutiklis kai antgalio temperatūra yra aukštesnė nei 45 laipsniai!!!

Pristatymas sąrašas:

Auto-lygiava modulis su laidu * 1set

(Tiesiog modulio ir kabelių, purkštukų rodyti nuotraukas, NĖRA įtrauktas.)

Naudojamas su Lerdge valdyba

Lerdge Valdyba priima matricos tinklelis netiesinės lyginimo metodas automatinio niveliavimo.Šio privalumas lyginimo metodą, kad jis gali padaryti lygiava dėl netiesinės plokštumos, pavyzdžiui, nelygiu paviršiumi spausdinti PCB lova.

Kaip parodyta pirmiau nurodytais duomenimis, juoda wireframe yra veiksmingas spausdinimo intervalas spausdinimo platforma.Kai lygiava punkte yra nustatyta 4 balų sistema, reikšmė atrankos taškų automatinio niveliavimo zondas spaudos platforma bus visi raudoni taškai, kaip parodyta paveikslėlyje.Visi šie raudoni taškai padalinti spausdinimo platforma į mažus kvadratus arba stačiakampius.Tada sistema bus saugomi duomenys, visų taškų į sistemą.Kaip rezultatas, spausdinimo platforma yra padalintas į kelias mažas platformų.Po lygiava, kai spausdinimo galvutė juda, sistema priims matavimo duomenys keturis taškus visame rajone pagal realaus laiko veikia plotas spausdinimo galvutės, ir tada apskaičiuoti realaus laiko aukštis kompensacijos suma spausdinimo galvutė duomenimis, pasiekti tikslą, išlyginti visą platformą.Delta modelio spausdintuvai, po nustatymo, ji bus išplėsti nejautrumo zona pagrįstus duomenis, aplinkinių duomenis.

Auto Niveliavimo Parametrų Aprašymas:

X-ašies kryptimi kompensuoti : užskaita niveliavimo zondas, palyginti su spausdinimo antgalis X-ašies kryptimi

Y-ašies kryptimi kompensuoti : užskaita niveliavimo zondas, palyginti su spausdinimo antgalio Y-ašies kryptimi

Z-ašies kryptimi kompensuoti : atstumas nuo platformos į spausdinimo galvutę lygiava zondas aptinka platforma

Zondas užlenktas kampas : kampas servo už lygiava, kai zondas zondas yra sudedami/stovo)/iki (gali ignoruoti tai, kai jų nenaudojate)

Zondas atviro kampo : kampas servo už lygiava, kai zondas zondas yra dislokuota/žemyn (gali ignoruoti tai, kai jų nenaudojate)

Skaičius niveliavimo taškų : kiek zondas taškų, kad zondas ant plokštumos.Faktinis skaičius aptikta taškų yra lygus kvadrato nustatytos vertės.Pavyzdžiui, jei nustatyta, kad 4 taškai, 16 taškų, iš tikrųjų, yra aptikta, o didžiausias-9, t. y. 81 taškų.

Zondas sukelti režimas : Nustatyti lygį, kai valstybės niveliavimo zondas yra užfiksuojamas.

Pamoka filmo slėgio išlyginimo zondas automatinio niveliavimo

Ryšys filmo slėgio išlyginimo zondo ir motininę rodo, kaip nurodyta toliau: (tiek teigiamas/neigiamas yra gerai, kai laidai.)

Asamblėjos kino slėgio išlyginimo zondas ir spausdinimo galvutės rodo, kaip nurodyta toliau.

Lygiava Nustatymo Veiksmus: Spauskite ir rašykite "Išplėstiniai Nustatymai" skirtuką Modelio parametrai.Nustatyti, kiek niveliavimo taškų 0 "Auto-lygiava Nustatymai" skirtuką, t. y., jei norite išjungti automatinio niveliavimo funkcija pirmas.Ir tada reguliuoti "Z-ašis juda atstumas" į " XYZ modelį arba Corexy modelio parametrai arba "Spausdinti aukštis" per Delta modelio parametrus, įsitikinkite, kad jame yra dar apie 1mm tarp spausdinimo galvutė ir platformą, kai spausdinimo galvutė judėti, Z-ašies padėtį 0 ir po judesio, Spustelėkite ir įveskite "Išplėstiniai Nustatymai" skirtuką modelio parametrai, nustatyti vertė didesnė kaip 2 skaičių, niveliavimo taškų "Auto-lygiava nustatymai" skirtuką.Kaip minėta pirmiau, faktinis skaičius aptikta taškų yra lygus kvadrato nustatytos vertės.Kuo didesnė vertė (didžiausia reikšmė-9, t. y. 81 taškai), tuo daugiau niveliavimo įrodyti taškų; ir prabangiau spausdinimo platforma yra padalintas, tuo geresnis poveikis lygiava ji bus, ypač dėl spausdinimo platforma su didelės deformacijos.Rekomenduojamas nustatymas yra 4, būtent 16 taškų lygiava.Fotografavimo režimas zondas yra nustatyta, kad "H"(aukšto lygio sukelti).Užskaita XYZ ašių yra nustatytas į 0. Nereikia nustatyti atidaryti ir atsiimti kampas zondas.Išeiti į pagrindinį sąsaja išsaugoti lygiava parametrai.Įdėti slėgio išlyginimo zondas į spausdinimo galvutę.Įveskite valdymo sąsaja, spauskite "lygiava" tab spausdintuvas bus padaryti automatiškai dažniais, ir tada pasirinkite "Auto Niveliavimo", šis spausdintuvas automatiškai apskaičiuoti įrodyti pozicijas remiantis spausdinimo srityje, nustatyti, ir tada ji bus proceso niveliavimo veiksmų.Po visų įrodyti taškai imami, spausdintuvas bus baigti niveliavimo duomenų kaupimo ir bus automatiškai padaryti dažniais.Išėjimas į "lygiava" sąsaja, ir nuimkite slėgio išlyginimo zondas nuo spausdinimo galvutės užbaigti automatinio niveliavimo.Rankiniu būdu perkelti į spausdinimo galvutę į Z ašį į 0 padėtį, patikrinkite, ar sistema veikia automatiškai koreguojami 1mm tarpas rezervuota, ar ne.Jei yra vis dar santykinai mažas atotrūkis šiuo metu, tai yra dėl to, kad nuo plėvelės storio, slėgio zondas pati.Jis gali būti pakeistas, nustatant, kad "Z-ašis juda atstumą"("XYZ modelius arba Corexy modeliuose) arba "Spausdinti Aukštis"(Delta modeliai) ištrinti.Ar nustatyti, storis vertė (gali būti matuojamas su vernier suportas) kino slėgio išlyginimo zondas "Z-ašies kryptimi kompensuoti" į "Auto-lygiava", ir tada daryti auto-lygiava dar kartą.

Žymos: e3dv6, auto lova lygis, s5 touch, cnc zondas, antgalis v5, švino varžtas t8, karšto pabaigos kojinių, duetas 3, 3d spausdintuvas zondas, bltouch 3d touch " jutiklis.

Parašyti atsiliepimą

LERDGE 3D Spausdintuvas Auto Niveliavimo Jutiklis su Auto Niveliavimo Funkcija 3D Touch Modulis Kino Slėgio Zondo Tipo E3DV6 MK8 Antgaliai

LERDGE 3D Spausdintuvas Auto Niveliavimo Jutiklis su Auto Niveliavimo Funkcija 3D Touch Modulis Kino Slėgio Zondo Tipo E3DV6 MK8 Antgaliai

Panašūs produktai