Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! OkeyTech 3 Mygtuką, Lankstymo automobilių Apversti raktas kia sportage 3 rio k2 K5 ceed sielos Hyundai i30 nuotolinio klavišą 433Mhz auto raktas ruošiniai Padidinti

OkeyTech 3 Mygtuką, Lankstymo automobilių Apversti raktas kia sportage 3 rio k2 K5 ceed sielos Hyundai i30 nuotolinio klavišą 433Mhz auto raktas ruošiniai

€7.35

-20 %

€9.19

Nauja prekė

Pritaikymas Už kia ceed rio sportage cerato 2017
Prekės Pavadinimas OkeyTech
auto raktas Už " Hyundai raktas
spalva juoda
Raktas apversti raktas
Mainų Dalies Numeris HY-RK03
logotipas No
Kitos Dalies Numeris klavišą "Hyundai"
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Mygtukų 3 Mygtukai
Kilmės KN(Kilmės)
Ypatingas Tuščias Atveju kia Raktas
R/C Funkcija Su
Medžiagos Tipas Geros Kokybės
Pavadinimas Automobilio Raktas
Tipas raktas kia raktas
Gamintojas Dalies Numeris Už kia raktas

Specifikacijos: Logo: Ne Tipas: Flip Automobilio Raktas kia Svoris: 80g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 3 Mygtuką Ašmenys: Nesupjaustytos Tuščia Disko Atsakiklis Lustas: Taip, Elektroninės Plokštės: Taip Baterijų laikiklis: Taip, Mes negalime pateikti automobilio logotipo lipdukas !!!!

Naudojimas: Kia K2 K5 Sportage Cerato Rio ir kiti modeliai, kuris yra toks pats kaip mūsų nuotrauką!

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik.Elektroninės vidinės dalys.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją.Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!Nereikia jokių programavimo.Skelbimas:

1.Prekės yra tik tuščias klavišą " shell, kuri yra be PCB lenta ir baterija viduje.

2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save.Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

3. Pagrindinis peilis yra nenukirsti ašmenys, galite eiti į savo vietos spynų parduotuvės, siekiant sumažinti jį.Tada tiesiog išimkite elektronikos plokštės ir drožlių ir baterija nuo jūsų pačių originalus raktas ir įdėti jį į mūsų klavišą korpuso, tada jūs galite naudoti ją.

1 x Nuotolinio valdymo Raktas

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Žymos: kia rio x line, ix35, notepad ruošiniai, pagrindiniai santa fe, i30, logotipas kia ceed, "hyundai i30 priedai, kia sportage logotipas, tuščias klavišą motociklas, hyundai i30.

Parašyti atsiliepimą

OkeyTech 3 Mygtuką, Lankstymo automobilių Apversti raktas kia sportage 3 rio k2 K5 ceed sielos Hyundai i30 nuotolinio klavišą 433Mhz auto raktas ruošiniai

OkeyTech 3 Mygtuką, Lankstymo automobilių Apversti raktas kia sportage 3 rio k2 K5 ceed sielos Hyundai i30 nuotolinio klavišą 433Mhz auto raktas ruošiniai

Panašūs produktai