Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Repalce 2.15 m Prizmę Polių GLS11 , Art. - nr. 385500, iš Viso Stotis, 2vnt, visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės, GLS11 prizmę polių Padidinti

Repalce 2.15 m Prizmę Polių GLS11 , Art. - nr. 385500, iš Viso Stotis, 2vnt, visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės, GLS11 prizmę polių

€57.94

Nauja prekė

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Savybės:

Jūs gausite 2vnt apie 2.15 m prizmę polių, tai, ką matote, bus tai, ką jūs gausite !!! 1 2.15 M Prizmę Kolona, Pakeisti Prizmę Polių GLS11, Art. - nr. 385500 2 Atspindintis polių su greito atjungimo gnybtas, skirtas lengvai ir greitai aukščio reguliavimas 3 Pratęstas Ilgis: 2.15 m, 4 Raudonos drobės krepšys

Laivybos Politika:

Mes laivas visame pasaulyje ir pristatys prekę į jums per 1-3 darbo dienas po gavimo, mokėjimo.

Mūsų logistikos komanda bus stebėti, pakuotės visą laiką, kol jūs jį gauti , prašome susisiekti su mumis elektroniniu Rimassukarevicius.lt pranešimą ar Prekybos Vadybininkas laivybos statusą.Mes taip pat jums parašysime apie tai.

Apmokėjimas:

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Rimassukarevicius.lt sąlyginio Deponavimo .

Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po pirkimo objektą.

Svarbų Teiginį:

Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat, kaip paveikslėlyje, tačiau gali būti šiek tiek kinta spalvos arba etiketę dėl apšvietimo poveikį per foto vartojate arba pirkėjo ekrano nustatymas.Taip pat, mes siunčiame mūsų klientų up - to-data etiketė.

Garantija ir Grąžinimas:

14 dienų atgal : Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome grįžti į savo pradinę būklę per 14 dienų grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome pastaba daikto, kuris yra sugadintas arba jo nėra komponentai nėra grąžinami.Taip pat, jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

12 mėnesių garantija : Prašome įsigyti su pasitikėjimu.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Atsiliepimai:

Susisiekite su mumis išspręsti bet kokią problemą taip, kad mūsų produktų ar paslaugų, o ne palikti neigiamą atsiliepimą, jei esate nepatenkinti su elementą, kurį gavo.

Mes visada vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus leiskite mums žinoti, kad gavote savo paketą ir esate patenkintas (prekės ir paslaugos.Žinoma, mums bus malonu palikti teigiamą atsiliepimą į jus.Taigi, nepamirškite mums duoti teigiamų atsiliepimų, jei esate satisfed su mūsų produktais!

Esame profesionalus gamintojas, ten bus didelė nuolaida, jei jums padaryti big deal !

Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome pirkti daiktą, jeigu jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Žymos: derliaus geodezijos įranga, iš viso stotis, iš viso stotis sts, geodezinės įrangos parduotuvės, iš viso stotis, iš viso stotis priemonė, iš viso stotis profesinės, mini prizmės, 360 prizmę, prizmė topcon.

Parašyti atsiliepimą

Repalce 2.15 m Prizmę Polių GLS11 , Art. - nr. 385500, iš Viso Stotis, 2vnt, visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės, GLS11 prizmę polių

Repalce 2.15 m Prizmę Polių GLS11 , Art. - nr. 385500, iš Viso Stotis, 2vnt, visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės, GLS11 prizmę polių

Panašūs produktai