Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2vnt Xenon white Canbus Klaidų LED Dienos veikia šviesos DRL vairavimo priešrūkinis žibintas, Skirti Padidinti

2vnt Xenon white Canbus Klaidų LED Dienos veikia šviesos DRL vairavimo priešrūkinis žibintas, Skirti "Hyundai" Creta. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

€9.85

-29 %

€14.07

Nauja prekė

Tarnavimo Laikas Per 50000hours
Prekės Svoris 0.1kg
Įtampa 12V
sąlyga visiškai naujas, nenaudojama, neatidarytas, nepažeista
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "HYUNDAI"
Liumenų 800Lm
Prekės Pavadinimas ZOOMSEEZ
Modelio Pavadinimas ZS-CRETA
spalva Xenon vaiskiai balta
Galia 7.5W
Elemento Tipas Dienos Šviesos
Garantija 12Months
Sąsajos Tipas BA15S (1156)

Šis rinkinys tinka: Už Creta (2016 m.+)

Savybės: 100% Canbus Klaidų Aukštos kokybės,Super šviesus Lengva įdiegti, Žaisti ir Plug Išsaugoti savo maitinimo Puiki šilumos varža dizainas Spalva: white Xenon Ilgą gyvavimo laikotarpį pasiekti iki 50 000 valandų

Komplektą sudaro: Dieniniai šviesos DRL-2vnt

Nuotraukos:

Mokėjimo Politika Mes sutikti alipay čia Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO Prašome atlikti mokėjimą per 3 darbo dienas po pateikimo tvarka.

Laivybos politika Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, kai mokėjimas bus pašalinta sąlyginio DEPONAVIMO Mes galime išsiųsti prekes China post & Hongkong post oro paštu, ir express siuntos, DHL, UPS, Fedex,AVS.Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jums reikia express pristatymas, mes pakeisti laivybos mokestis užsakymus.Per oro paštu, laivybos laikas yra nuo 10 iki 25 darbo dienų daugelyje šalių (Išskyrus atvejus, Italija, Rusija ir Brazilija).Per express pristatymas, pristatymo laikas 3-7 darbo dienos.Visi pristatymo laikas gali skirtis, jei vėluojama dėl kurjeriui arba muitinės.Pristatymo Laikas iš Kinijos Paštu, Oro Paštu, ir Honkongas Post " Oro Paštu.

Grąžinimo politika, Jei yra bet koks kitas klausimas, jums gali būti aktuali, prašome nedvejodami kreipkitės į mus El. paštu ar Trademanager, bet kuriuo metu!Visus laiškus / E-mail bus atsakyta per vieną darbo dieną.Jei aukcione prekės jums užsakyta, yra defektų, susisiekite su mumis per 14 dienų ir turėsime pasikeisti brokuotą prekę jums su elementą lygus arba didesnis funkcionalumas.Jei tinkamas pakaitalas nėra, grąžinamoji išmoka bus išduodamas pradinio mokėjimo būdą.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo pristatymo kaina 12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Kitos Politika y Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

DUK

· Klausimas:Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?

A: mes priimame šiuos mokėjimo būdus: cridet kortelė; moneybooker;T/T;western union.

· Klausimas:Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A:Paketas mažiau nei 2 Kg bus išsiųstas Kinija Paštu oro paštu, kuris yra nemokamas pristatymas į 26 šalis taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.

Kitų šalių ir pakuotės daugiau nei 2 Kg, pirkėjai turi sau visą laivybos kaina.

· Klausimas:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

· Klausimas:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

· K:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Žymos: skydelis hyundai galloper, drl led, automobilio radijas santa fe, osram led, priešrūkinis žibintas led, ba15d led, automobilių xenon led, creta led, led drl fr, creta ix25.

Parašyti atsiliepimą

2vnt Xenon white Canbus Klaidų LED Dienos veikia šviesos DRL vairavimo priešrūkinis žibintas, Skirti

2vnt Xenon white Canbus Klaidų LED Dienos veikia šviesos DRL vairavimo priešrūkinis žibintas, Skirti "Hyundai" Creta. 2016 m. 2017 m. 2018 m. 2019 m.

Panašūs produktai