Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 20pcs Grandinės Apyrankės moterims Padidinti

20pcs Grandinės Apyrankės moterims "PASIDARYK pats" Mados Juvelyrikos 0021

€14.07

Nauja prekė

Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Apyrankės
Metalų Tipas Geležies lydinys
Bauda ar Mados Mados

medžiaga: alloy

dydis:Apie 245 mm

spalva: Auksas&Sidabro ir Rosegold &Black

tipas: Grandinės Apyrankė

kiekis: 20pcs

Priimtas mokėjimo būdus :

Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Rimassukarevicius.lt ateityje

Kaip mokėti su kreditine kortele :

Pateikdami užsakymą, pasirinkite kredito kortelę norite mokėti, ir jūs būsite nukreipti į saugią mokėjimo puslapį.Tada tiesiog sekite instrukcijas ekrane.

Kaip apmokėti Banko pavedimu :

1.Dėl kasos puslapį, pasirinkite Banko pavedimu, kaip jūsų mokėjimo būdą. 2.Į Banko pavedimu Informacijos skiltyje pamatysite, sąlyginio Deponavimo sąskaitos informaciją, jums reikia perkelti jūsų mokėjimą. 3.Prašome atsispausdinti skirsnis, kuriame jūsų Banko pavedimu Informaciją. 4.Eiti į savo vietos banką pervesti jūsų mokėjimą.Atsinešti atspausdintą Banko pavedimu Informaciją ir parodyti banko pareigūnas prieš atliekant mokėjimą.Kai baigtas, tavo mokėjimas bus laikomi saugiai, sąlyginio Deponavimo sąskaitą. 5.Jei savo užsakymo būseną nepasikeitė į 1Cbuyer sumokėjo kad 1D 5 dienų po to, kai jūs 19ve mokama, prašome susisiekti su mumis 6.Naudojant banko pervedimai, prašome pervesti pakankamai pinigų, kad padengti visų bankų aptarnavimo mokestis.Tai padės užtikrinti, kad mūsų gauna visą savo mokėjimo ir padės jums išvengti pinigų praradimo, kurį sukelia grąžinamąsias išmokas arba ginčus.

Pristatymas Metodas

Mes Paprastai Teikia Nemokamas Pristatymas E-paketo Standartinis Pristatymas Kuri Paprastai vyksta 15-35 Darbo Dienas nuo Pristatymo.Pristatymas Per EMS,DHL,UPS ar FEDEX Yra taip Pat Prieinama, Jei Norite Mokėti Papildomo Mokesčio arba Savo Užsakymą Pasiekti daug.Jei Jūsų Prekės Buvo Praleista arba Sugadintas.Prašome Susisiekti su Mumis Laisvai artimiausiu metu.

Žymos: dviračių apyrankė, grandinės ant kaklo moterims, apyrankės moteris, grandinės moterims, bangl, varžtas apyrankės, sluoksniuotos manžetai bangle apyrankės, bronzos varžtas apyrankė, dviračių apyrankė, atidaryti manžetai bangle apyrankės.

Parašyti atsiliepimą

20pcs Grandinės Apyrankės moterims

20pcs Grandinės Apyrankės moterims "PASIDARYK pats" Mados Juvelyrikos 0021

Panašūs produktai