Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! JAV Classic TV Serialas Draugų 3d Apkarpytos Hoodie Moterų, Vyrų, Berniukų, Mergaičių ilgomis Rankovėmis Hoodies Palaidinukė Draugų Laiškas Spausdinti Striukė Padidinti

JAV Classic TV Serialas Draugų 3d Apkarpytos Hoodie Moterų, Vyrų, Berniukų, Mergaičių ilgomis Rankovėmis Hoodies Palaidinukė Draugų Laiškas Spausdinti Striukė

€7.65

-33 %

€11.59

Nauja prekė

Audinio Tipas Broadcloth
Elemento tipas D pasėlių hoodies susagstomi megztiniai
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas Nifineo
Modelio Numeris dk2145
Modelio Tipas 3d spausdinimo
Svoris 400
Elemento tipas G apkarpytos moterų palaidinukė
Apykaklės Su gobtuvu
Audinio Savybės Orui ; Patogus ; Natūralus ; Minkštas
žmonės Moterys ir merginos
Elemento tipas C pasėlių viršuje hoodie
Elemento tipas F pasėlių palaidinukė
Elemento tipas E pasėlių hoodie
Elemento Tipas B Apkarpytos Hoodie
Kokybė Aukštos Kokybės
Tipas Puloveriai
Lytis MOTERIS
Elemento Tipas 3D Atspausdintas Striukė Kailis
Sezono pavasaris, ruduo ; žiema
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Atsitiktinis
Su gobtuvu Taip
Produkto pavadinimas 3d Full Spausdinti ilgomis Rankovėmis Hoodie Palaidinukė
Drabužių Ilgis Trumpas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kuri informacija apie mūsų produktą, prieš jums pirkti.Jei nesate tikri dėl dydžio,Prašome leiskite mums žinoti, jūsų svorio ir ūgio ebs.Taigi, kad mes galime jums padėti pasirinkti tinkamą dydį!

Šiltas eilutę: 1).Išmatuokite savo tikrąjį palaidinukė Ilgis, Krūtinės, Peties...ir pan., palyginti su mūsų dydžio lentelė.

2).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

3).Parduodame AZIJOS DYDIS.Tai yra apie 1-2 dydis MAŽESNIS nei JAV,UK,AU,EU dydį.Prašome pasirinkti dydį pagal savo dydį, formą.Visi matmenys mes asmeniškai išmatuoti ir realybės pabandyti.Kai jūs pateikiate užsakymą, prašome gyventi žinutę su savo svorį (KG) ir ūgio(CM) .Mes padėsime jums patvirtinti dydžio.Ačiū!

Apmokėjimas: Kredito kortelės linija yra.Mes priimame mokėjimus per Paypal,T/T ir "Western Union".Po apmokėjimo išvalytas mes pristatysime jums per 3 darbo dienas.Jei yra importo muitus ar mokesčius, tai pirkėjas\ \ 's atsakomybės Garantijos 1. Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos pagal kiekvieną produktų, mes parduodame, mes negali garantuoti visiems pirkėjams būtų 100% patenkintas juos dėl skirtingų priežasčių.Bet nesvarbu, kas atsitiks, pažadame, kad mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, įvyko per sandorius. 2.Jei turite sugedusį elementą, kurį norite grąžinimo ar keitimo, pls susisiekti su mumis per 3 darbo dienas nuo dienos, kai jūs gausite siuntą.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes duoti jums 5% NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

Žymos: dr akmens palaidinukė, kpop marškinėliai, "serie draugas, smartwool violetinė striukė, striukė skeletas, Rimassukarevicius.lt kuromi striukė, draugas rodyti, sporto salė wrap, mergina liesas, tualetas privalo hanako kun hoddie.

Parašyti atsiliepimą

JAV Classic TV Serialas Draugų 3d Apkarpytos Hoodie Moterų, Vyrų, Berniukų, Mergaičių ilgomis Rankovėmis Hoodies Palaidinukė Draugų Laiškas Spausdinti Striukė

JAV Classic TV Serialas Draugų 3d Apkarpytos Hoodie Moterų, Vyrų, Berniukų, Mergaičių ilgomis Rankovėmis Hoodies Palaidinukė Draugų Laiškas Spausdinti Striukė

Panašūs produktai