Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Wifi interneto nuotolinio valdymo jutiklinį ekraną, Padidinti

Wifi interneto nuotolinio valdymo jutiklinį ekraną, "bluetooth smart" deadbolt durų užraktas

€53.96

Nauja prekė

Atrakinimo metodas ekey,Slaptažodį, fizinis raktas
Medžiaga cinko Lydinys
Galimos Spalvos Sidabrinė/Juoda
Matmenys 29(H) x 60 (W) x137 (L) (1.14"x2.36"x5.39")
Bendras Svoris 1,25 G
Statinė srovė Kaip 30µA
Darbinė Įtampa 4.8-6.5 V
Maitinimo Įtampa 4 AA Šarminės Baterijos
Prekės Pavadinimas OSPON
Modelio Numeris OS8815B
Standartai "Bluetooth" Specifikacija v4.0
Dinaminis dabartinis Kaip 200mA

Wifi & interneto nuotolinio valdymo 2. Du užrakto valdymo programinė įranga Vienas individualių vartotojų Kitas butas,namu, viešbutis, Airbnb vartotojai, 3. "Android" versija,Apple(IOS) versija, Web versiją trys versijos valdymo programinė įranga 4. Vienas smart app gali valdyti visus užrakina visą plotą, pvz., visas namas, visas įstaigos pastatas ar visa mokykla,visas namu 5. Vienas smart app " galite valdyti visas spynas įvairių savybių, tokių kaip viešbutis,namu arba airbnb skirtingose vietose 6. Nemokamas SDK ir API 7. Keisti slaptažodį nuotoliniu būdu per internetą 8. Kai vartotojas atidaro duris, administratorius gaus realaus laiko eilutę pranešimas 9. Ne-smartfon vartotojams, jie gali atrakinti duris su slaptažodį 10. Galite nustatyti ribotą laiką slaptažodžius ir ekeys 11. Jūs galite reguliuoti kairę ir į dešinę kryptimi durų rankena sau. 12. Wifi & mobiliojo interneto nuotolinio valdymo 13. Šis smart app gali būti naudojamas kaip laiko lankymą 14. Laukimo laikas yra iki 12 mėnesių, kai baterija yra apie baigsis,sistema turi garso ir šviesos perspėjimas 15. Nuotoliniu būdu peržiūrėti durų, atidaryti arba uždaryti 16. AES 128 bitų šifravimą kelią įsilaužėlių paslėptų pavojų, 17.Programinė įranga turi 12 kalbų, Kinų, anglų, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, rusų, portugalų, serbų, Vokiečių, Japonų, Vietnamiečių

TTLOCK Wifi & bluetooth smart durų užraktas-OS8815BLE

Funkcija

1. 4 atrakinimo būdai A. Metalo raktas B. Slaptažodį C. Bluetooth D. Specifikaciją

Standartai

"Bluetooth" Specifikacija v4.0 (Bluetooth Smart)

Maitinimo Įtampa

4 AA Šarminės Baterijos

Atrakinimo metodas

1.Bluetooth 2.Slaptažodį 3.wifi & interneto nuotolinio valdymo 4.Metalo mygtuką

Slaptažodžio ilgis

8 skaitmenų (randam)

Matmenys 20mm(aukštis) x 70mm (W) x298 mm(L) (0.8" x 2.7" x 11,7")

Durų storis

38-50mm

Įrenginio Svoris

2600g(5.72 oz)

Galimos spalvos

Sidabro、 Juoda

Darbinė įtampa

4.8-6.5 v

Statinė srovė)

Kaip 20µA

Dinaminis dabartinis

Kaip 200mA

CE Sertifikuota

Vartai, durys, durų spyna turi būti naudojamas kartu su vartai, nuotolinio valdymo wifi & interneto, Tai gali prisijungti visi išmaniųjų spynos spinduliu 15 metrų .Neribojamas skaičius prijungtas spynos.Spustelėkite ant paveikslėlio, norėdami įvesti vartai nuorodą: paveikslėlyje paaiškina, kodėl vartai yra būtinas wifi&interneto funkcija.

1. Iniciacijos Prieš montuojant duris spyną ant durų užraktas, uždėkite bateriją, įjungti energijos, paspauskite reset mygtuką 4 sekundes, siekiant užtikrinti, kad durų užraktas yra atstatyti į gamyklą, narė. 2. Įrengimas dėmesio 1. Tai vamzdinis sudurti deadbolt gali būti taikomas durų backset iš 60mm(2 3/8") ir 70mm(2 3/4") 2. Įrengimo metu, vieta, su "IKI" yra daugiau. 3. uring montavimas,Velenas, turėtų būti 90 laipsnių kampu į žemę 4. Diegimo metu, Jei durys yra A ir C,deadbolt turėtų būti ne Jei durys yra B & D,deadbolt turėtų būti viduje 5. Reguliuoti durų užraktas kryptimi, prieš įrengiant po vadove, Jei jūsų durys yra atidarytos į kairę (A ir C pav.), pasukite į L Jei jūsų durys yra atidarytos į dešinę (B ir D paveikslėlį), prašome pereiti prie R

Veikia ar neveikia su jūsų esama užraktas

Veikia ar neveikia su jūsų esama durys

Apie DUK

1.Man reikia mokėti už muitą?Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.Rusijos: geriausias variantas yra "Aliexpres standartinis Pristatymas", nemokamai ir paprastai nereikia mokėti mokesčių DHL: gal jums reikia atkreipti vartotojo pareiga. 2.Ką deklaruoti muitinei?Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki pristatymo. 3.Ką daryti, jei esu nepatenkintas prekę?Mes garantuojame, kad būsite 100% patenkinti kokybės produktą.Jei esate nelaiminga su juo, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo kurie bus malonu padėti.Kai susisiekti su Klientų Aptarnavimo Komanda, prašome nurodyti savo užsakymo numeris, trumpas aprašymas ir nuotrauka problema, kad mes galėtume išvengti tokių problemų ateityje. 4.Gali man remonto garantija?Mes turime 6 mėnesių garantija Kinijoje, tačiau kai kuriose šalyse, Rimassukarevicius.lt siūlo Vienerių metų pakeitimo garantija jūsų šalyje. 5.Apie siuntą: Dauguma sklypų gauti klientams greitai ir saugiai,tačiau kai kurie iš jų gali likti ne tam vieta rūšių veiksnius, kurie padaryti laivybos laikas ilgesnis,ir stebėjimo informaciją negali atnaujinti taip dažnai.Prašome susisiekti su mūsų pagalbos, jei sklypas ne atvykti pabaigoje, kad apsaugos laiką. 6.Klientų pasitenkinimo: Jokių problemų,prieš skubėti į paliekant blogų atsiliepimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,pasiūlysime labiausiai profesionalių ir 100% priimtino sprendimo.Kartais mūsų atsakas gali vėluoti dėl per daug pranešimų,jūsų pacientų waiting bus labai dėkingi.

Žymos: radijo wifi, "bluetooth" užrakinti, užrakto smart wifi, "bluetooth" durų užraktas, deadbolt durų užraktas, rėmas jav, užrakto ttlock, deadbolt spyna, secur durų užraktas, durų užraktas smart.

Parašyti atsiliepimą

Wifi interneto nuotolinio valdymo jutiklinį ekraną,

Wifi interneto nuotolinio valdymo jutiklinį ekraną, "bluetooth smart" deadbolt durų užraktas

Panašūs produktai