Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! AQK BJD Doll Leeke Chloe 1/6 Merginos Nemokamai Siųsti Pora Akių Padidinti

AQK BJD Doll Leeke Chloe 1/6 Merginos Nemokamai Siųsti Pora Akių

€39.37

-41 %

€67.87

Nauja prekė

Amžius > 3 metų
sąlyga Akcinė Straipsniai
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris Mados
BJD/SD Požymis lėlė
Medžiaga Derva
Matmenys 1/6
Forma 1/6
Elemento Tipas Lėlės
Baterija NO
Savybės Mini
Lytis Unisex
Modelio Numeris BJD
Įspėjimas NO
Temos Filmų ir TV
Tipas Mados Lėlės

Pardavimas plika lėlės. *Išskyrus: perukai, ir batus, ir kita įranga * Paketas apima: 1 plika lėlė *Lėlės dydis: Pastaba: Keturias spalvas galima pasirinkti, į Akis: Jūs galite pasirinkti savo akių spalvą, arba mes atsitiktinai siųsti savo akių spalvą.Ačiū.Makiažas pasirinktinai: Makiažas yra tik aukštyn, įskaitant kūno.Transportas: Plika lėlės imtis 5 darbo dienų.Makiažas lėlės imtis 5-7 darbo dienų.Jei reikia, padidinkite pristatymo data.Prekės yra siunčiamos dauguma šalių tarptautinių logistikos kompanijų per 15-45 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo skirtingų vietų ir kiti veiksniai gali trukti iki 60 dienų, arba daugiau."Priežiūra 1, užtikrinti BJD kosmoso sausas ir švarus, jei ne įprastą kartus saugomi spinta prašome dėti į spintą, moistureproof agentas arba bambuko anglis paketas

2, bandyti ne tegul kūno BJD paliesti vandens, nes jei jūsų reikia paliesti vandens turi būti oro išdžiūti gali toli lėlės.Siekiant išvengti, nes drėgnos kūdikių S kablys ir magnetas rūdžių

3, visi prigludę drabužiai, tokių kaip apatiniai marškiniai, liemenė 】 【 prašome pabandyti pasirinkti šviesos spalvą, pavyzdžiui, spalva, rožinė, balta ir kt.Prašome pasirinkti, juoda, tamsiai mėlyna ir tamsiai, išvengti su dažų į lėlės drabužius išsitrinti.

4, jų pajamos kiekvieną kartą, miegoti, krepšiai ar dėžės, lėlės dėvėti kaukę, užkirsti kelią makiažo trinties žalą, arba blakstienų yra milžiniška.

5, pabandykite ne atidarykite žibintuvėlis, kai fotografuojate savo. [jis sakė, kad leis paspartinti etiolation tačiau flash efektas šiek tiek baisu taip paprastai negali atidaryti, geltona unproved 】

6, apie vietą, kad būtų išvengta akinimo tiesiogiai apšviesti lėlės.

7, siekiant sumažinti geltonuoja, ar kūno purškalas išnykimas ""trūkumai yra lengva gauti purvinas"".Po pageltimas gali per visą kūną, lenkijos į geltoną, bet gali padaryti Eva derva, retinimas.

8, yra meškos namuose, kad nebūtų gimdyti vaikus, kai jų vizito tiesioginio kontakto su Eva medžiagos, geriausias būdas yra užraktą, spinta, kitaip sukelti negrįžtamus ir nereikalingų nuostolių. "

Žymos: ooak lėlė vyras, prada, barbi lėlės, krepšys chlo, 13 bjd doll, iphone 76, bjd nuotrauka, 16 bjd doll, j. lėlės, m02.

Parašyti atsiliepimą

AQK BJD Doll Leeke Chloe 1/6 Merginos Nemokamai Siųsti Pora Akių

AQK BJD Doll Leeke Chloe 1/6 Merginos Nemokamai Siųsti Pora Akių

Panašūs produktai