Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Casio žiūrėti Sporto Elektroninis serijos vyrų žiūrėti AQ-S810W-1A2 Padidinti

Casio žiūrėti Sporto Elektroninis serijos vyrų žiūrėti AQ-S810W-1A2

€49.00

-62 %

€132.43

Nauja prekė

Byla Storis 13.8 mm
Byloje Formos ROUND
Stilius Mada & Atsitiktinis
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Užsegimas Tipas Sagtis
Juostos Ilgis 21cm
Grupė Medžiagos Tipas Derva
Modelio Numeris AQ-S810W-1A2
Judėjimas KVARCAS
Bylos Medžiaga Derva
Atsparumas Vandeniui Gylis 10Bar
Ciferblato Skersmuo 52.2 mm
Prekės Pavadinimas casio

Dėl klientų sveiki:

Visi daiktai įsigyti tiesiai iš mūsų parduotuvės yra visiškai naujas ir autentiškas.Nesvarbu, ar jie pareiškė, perkelti, užfiksuotas arba 100% yra originalūs.Kviečiame eiti į profesinės organizacijos bandymų, pvz., klaidingi kainą.Matėme, kad tai daug metų.Į Alibaba, greitas pristatymas laikrodžiai ir laikrodžių, taip pat yra pirmaujanti pardavėjas Rimassukarevicius.lt.Yra daug narių.Mūsų gaminiai yra oficiali tikrų produktų.Prašome pasirinkti, ir juos pirkti.Linkiu jums laimingo gyvenimo, ačiū!

Gerbiami klientai,tai mano malonumas, kad paslaugos jums.Prašome perskaityti turinį prieš apsipirkti,tai yra labai svarbu.

1.Tvarka turi būti parašyta teisingą adresą, pašto kodą, kuris yra užtikrinti, kad jūsų sklypas yra labai svarbios informacijos.Jei jums nereikia įvesti teisingą zip codeit bus sukelti savo paketą gali būti priimtas,mes neprisiima jokios atsakomybės.

2. Užsakymo informacija turi būti surašyta teisingai pilnas pavadinimas, gavėjo adresas turi būti tiksliai įrašyti į pastato arba namo numeris, adresas, siekiant užtikrinti tikslumą pristatymo klavišą nuorodos.Įsitikinkite, kad rašyti santrumpa, gavėjo vardą.Jei pirkimas nebuvo, atlikite parduotuvė informuoti teisingą informaciją,mes neprisiima jokios atsakomybės.

3. Mes laikomės įstatymų siuntėjas ir muitų politika paskirties šalies.

4. Mes parodysime prekių kainos mūsų puslapyje, taip pat ir mes bus naudoti kuponus ir dalyvauti platformos veiklos ir kitų reklamos būdų.Mūsų Parduotuvė pardavimo žiūrėti visą perkamos prekės, originalus autentiškas, todėl pardavimo kaina atitinka prekės gali ne sumažinti kainas ar priemokas.Prašome netaikomos parduotuvėje klientams kainos, nuolaidų ir kitų formų pardavimo.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.Geriausi linkėjimai jums.

Rusijos Pareiškimą, Kad:

Nes rusijos pašto politikos koregavimas, pirkėjas turi užpildyti gavėjo pilnas pavadinimas į normalų pasiimti, pirkėjas prieš pardavėją atsiuntė pranešimą, parduotuvė klientų aptarnavimo darbuotojai ar atkreipkite dėmesį, kad informaciją, kuri patvirtintų pilnas pavadinimas gavėjo pavadinimas (vardas klaidų dėl pirkimo iš Rusijos gali gauti ne greituoju paštu, pardavėjas neturi jokio atitinkamą atsakomybę.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, Ačiū!

Nuo gruodžio 7 d., 2017, rusijos muitinė reikalauja, kad pirkėjo ALAVO ( individualus numeris ) turi būti nurodytas Interneto Rusijoje.Jei INDAS nenurodytas pašto punktas, paštas bus grąžintas siuntėjui.Pašto tarnyba reikalauja, kad rusijos pirkėjo pateikti asmens kodą (TIN) Rusijoje.Todėl, kai jums padaryti užsakymą, jūs turite būti tikri, kad užpildyti arba pastaba daugiau informacijos apie atskiras numeris (TIN). (Pvz.: ALAVAS 5012 **** 8237)Taip, kad jūsų paketas gali sėkmingai muitinės klirensas ir pasiskirstymo visoje post office!

Apie Mokėjimą

Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas pateikti, siekiant užtikrinti, kad gausite aukštos kokybės žiūrėti, kaip įmanoma greičiau.

Jei esate nepajėgus sumokėti iš karto po užsakymo registruotas, prašome palaukite ir bandykite dar kartą.Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Apie Siuntos

tarptautinės pristatymo. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

Prekės bus vežamos kaip gautas apmokėjimas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienomis)

Mes laivas Rimassukarevicius.lt Laivybos ir Kinija Paštu paketinių laivybos teikėjas Laivybos Sklypo visame pasaulyje, priklausomai nuo pašto tarnybos off-season ir sezono metu.Nuo šiol, mes naudojame Alibaba ' s greitai parduoti per platformos Pristatymas: Express pristatymas.Rimassukarevicius.lt Laivybos suteikia paketus iš Kinijos į likusio pasaulio, ir mes dirbame su pagrindinių logistikos paslaugų teikėjai, pavyzdžiui, Singapūras Paštu, OMNIVA-Estija Paštu, Correos, Posti Suomija, SPSR, DHL

kas yra Rimassukarevicius.lt Pristatymas?

paprastai trunka nuo 7 iki 45 darbo dienų visame pasaulyje, priklausomai nuo jūsų kelionės tikslo.Tikimasi, pristatymo laikas

1. Baltarusijos Federacijos: 8-25 darbo dienų.

2.Antra, Jungtinė Karalystė: 15-29 darbo dienų.

3. Ispanija: 10-25 darbo dienų.

4.Brazilija: 20-40 darbo dienų.

5.Jungtinės amerikos valstijos: 7-20 darbo dienų.

6. Australija Airija: 18-25 darbo dienų.

7. Kitų šalių: ne daugiau kaip 10-45 darbo dienų.

Grįžti&Grąžinti

jei pakuotėje nėra gautos ar grąžinti, grąžinti visą

Mūsų gaminiai yra įgaliotas pardavėjų Rimassukarevicius.lt.Mes orientuojamės į kiekvieną dalį kiekvieno laikrodžio yra švelni ir patvari.Mes esame įsipareigoję teikti aukštos kokybės laikrodžiai ir geriausias paslaugas visiems mūsų klientams .

Prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo Vadybininkas prieš grįžtant nenaudokite grįžo daiktai.

Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Sugedę elementai gali būti grąžinama per laikotarpį, su originalia pakuote.

Žymos: casio vyrai žiūrėti, ary laikrodžiai, pagani, aliang mens watch, žiūrėti, g šoko žiūrėti, vyrai žiūrėti, casio, g-shock, casio gshock.

Parašyti atsiliepimą

Casio žiūrėti Sporto Elektroninis serijos vyrų žiūrėti AQ-S810W-1A2

Casio žiūrėti Sporto Elektroninis serijos vyrų žiūrėti AQ-S810W-1A2