Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! ČING Prekės Japonijos Damasko Peilis 67 Sluoksnių Damasko Plieno Virtuvės Peilis 8 Padidinti

ČING Prekės Japonijos Damasko Peilis 67 Sluoksnių Damasko Plieno Virtuvės Peilis 8" Dantytas Duonos Peilis Didelis Kietumas Kepimo Įrankis

€116.31

Nauja prekė

Tvarkyti Funkcijų Non-slip, Ergonomiškas Dizainas
Dėmesio Padaryti Ne Įdėti Į Indaplovės.
Funkcija Eco-Friendly
Peilio Tipas Duonos Peilių
Pritaikyti Taip
Peilio Ašmenys Spausdinti ČING Prekės
Rankenos Medžiaga medžio spalva
Peilio Dydis 8 colių
Disko Savybės Didelis Kietumas, Dantytas Peilis
Rankenos Spalva juoda
Medžiaga 67 Sluoksnių VG10 Damasko Plieno
Sertifikavimo CIQ
Tipas Peiliai
Modelio Numeris 010
Prekės Pavadinimas Čing
kilmės vieta Kinija

8 colių Duonos Peilis Damasko Plieno Virtuvės Peilis ČING prekės Damasko Peiliai yra pagaminti iš Aukščiausios Klasės Damasko Plieno. 67-sluoksnis Damasko plieno; VG-10 Damaske nerūdijančio plieno pjovimo core; 33-sluoksnių Damasko Plieno kiekvienoje pusėje; apie HRC 60-62 kietumo.Produkto pavadinimas: TM serija Ilgis: 330 mm Ašmenų ilgis: 198 mm, Ašmenų plotis: 28 mm, Storis: 2.0 mm Svoris: 182g ( Prašome pažymėti, kad dydžio ir svorio, gali būti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų matavimo metodų. ) Rankenos iš ČING maisto ruošimo priemonės yra pagamintos iš aukštos kokybės Spalvotas Medienos rankena, kuris yra patvarus, neslidus, lengvai valomas, atsparus vandeniui, bakterijoms-atsispirti, patogus, ir gražus.

Mokėjimo 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienas po to, kai jums pateikti užsakymo. 3) Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Siuntos 1.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. 2.Mes atsiųsime prekės, per 6 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. 3.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 4.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. 5.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Grąžinimas Ir Garantijos 1.Mes siūlome mainais už Klaidingą objektą, arba Praleisti Elementą.Lėšos bus galima, kai baigsis atsargos. 2.Pristatymo kaina bus įtrauktas ne į pinigus.Kai grįžo, straipsnis turi būti visiškai nepažeista, o atgal į jav, ir grįžo kaina yra pirkėjo pusėje. 3.Jei norite grąžinti dėl defektų prekei, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mokestis, susijusius su grąžinimo pašto turėtų būti aplenkė klientams. 4.Ne daugiau nei 0,1 proc. sklypų, galbūt gauti prarastas per pristatymą, prašome nesijaudinkite apie tai ir jaustis laisvai susisiekite su mumis padėti, jei jums nereikia gauti savo užsakymus per sąmatą laiko, mes bus padaryti taip greitai, kaip mes galime išsiaiškinti, problemų išsiųsti jums naujų elementų.Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. 3.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: grandsharp virtuvės peiliai, damasko plieno peilis iš plieno, damasko plieno knif, virėjo peilis, virtuvės peilis vg10, findking peilis, peilis popieriaus, virėjo peilis serbijos, kilimų peilis, premium virėja.

Parašyti atsiliepimą

ČING Prekės Japonijos Damasko Peilis 67 Sluoksnių Damasko Plieno Virtuvės Peilis 8

ČING Prekės Japonijos Damasko Peilis 67 Sluoksnių Damasko Plieno Virtuvės Peilis 8" Dantytas Duonos Peilis Didelis Kietumas Kepimo Įrankis

Panašūs produktai