Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Fsuzwel Nauja Žavinga Appliques Ilgomis Rankovėmis-Line Vestuvių Suknelės 2020 Prabanga Samtelis Kaklo Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelė Plius Dydis Padidinti

Fsuzwel Nauja Žavinga Appliques Ilgomis Rankovėmis-Line Vestuvių Suknelės 2020 Prabanga Samtelis Kaklo Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelė Plius Dydis

€216.02

-13 %

€248.31

Nauja prekė

Princesė vestuvių suknelė senovinių vestuvių suknelė
Iškirpte scoop
Nuotakos Suknelė Pigūs Aukštos Kokybės Užsakymą Pardavimui
Paplūdimys Vestuvių Suknelė vestuvių suknelės
Tikrasis Vaizdai Taip
Mados Elementas derliaus
Atgal Dizainu Nėriniai
Prekės Pavadinimas fsuzwel
Vestuvinė Suknelė Turkija Pigi Vestuvinė Suknelė
boho vestuvinė suknelė chalatas de mariage
Modelio Numeris chalatas de mariage
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Talėja Natūralus
kilmės vieta Kinija
Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas A-LINE
Vestido de noiva Naujas Dizainas Karšto Pardavimo
Bohemijos Vestuvinė Suknelė nėriniai undinė vestuvių suknelė
Nėščioms Moterims, Taip
Apdaila Appliques
plius dydis vestuvių suknelė Kinija Vestuvinė Suknelė
Built-in Liemenėlė Taip
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza
Dydis Normal Size or Custom
Traukinys Teismas Traukinys
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai

Fsuzwel Nauja Žavinga Appliques Ilgomis Rankovėmis-Line Vestuvių Suknelės 2020 Prabanga Samtelis Kaklo Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelė Plius Dydis

Mes sveikiname kiekvienas nuoširdus klientų,nesvarbu, ar teiraujatės arba pirkimo!Mes turime savo vestuvių suknelė gamyklą Kinijoje.Mūsų parduotuvėje politika yra kokybės pirma.Be to,paslaugos yra svarbiausia,todėl prašome nedvejodami pirkti iš jav.

Jei turite kokių klausimų ar susidomėjote mūsų aprangos parduotuvė ir Vestuviniai Aksesuarai,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Stengiamės atsakyti į visus klausimus per 6 valandas.Kaip nuoširdus pardavėjas,mes labai mielai užtikrinti geriausias produktų kokybės ir gero aptarnavimo visiems pirkėjams,Jei turite kokybės klausimų,prašome susisiekti su mumis greitai.Mes padarysime viską išspręsti".Ačiū!

1. Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina.

2. Mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis,kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą, prašome žemiau matavimo instrukcija.

1) Pilna Krūtinė = coliais ar cm

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) Ilgis nuo peties iki peties =

5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

6) Armseye(armhole)=

7) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

8) Suknelė color =balta arba dramblio kaulo

9) Suknelė back=nėrinių arba užtrauktukas

A:Nes kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją,ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane,mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

B:vestuvių suknelė neapima jokių accesories, tokių kaip pirštinės,vestuvių šydas, ir skara krinolīns mergina(matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!

C:Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis,Spalva,Dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.Prašome sekti vertinimo instrukcijas,ir įvertinti save atidžiai.

D:Ne, jau paruoštą Vestuvių suknelė!Reikia pagaminti pagal Užsakymą!Visą užsakymą procesas (nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai)imsis 15 iki 20 darbo dienų.

E:Rekomenduojama naudoti nėriniai atgal visus suknelė.dalinė suknelė, pasiūlymai, pirkimo krinolīns mergina.

F:Prieš užsakant,prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.

Ar galite pasirinkti standartinio dydžio arba pateikti mums jūsų užsakymą matavimai, visų mūsų suknelės ir tuxedos/dress kostiumai yra asmeniškai pritaikytą jums nuo nulio.Mes gydyti kiekviena suknelė su specialios priežiūros ir atsidavimas, todėl reikėjo laiko, kad kiekvieno tipo suknelė skiriasi.Žemiau galite pamatyti kiekvieną rūpestingai žingsnis kuriant savo suknelę!

Prekės bus išsiųsti TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS Laivybos laikas: 4-7days, TNT, UPS, FedEx, DHL Tai tarptautinis vežimas.Prekės bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį.Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautinis transportas

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl grąžos, 30 % išteklių atkūrimui mokestis bus imamas visas ataskaitas.Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Atsiliepimai

Grįžtamasis ryšys yra svarbus ir jums, ir man, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų,prašome Rašyti gerų atsiliepimų apie mane,Mes taip pat padaryti už jus,jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų iš karto,prašome susisiekti su mumis pirmą, nesvarbu, kas atsitiks , Mes manyti, kad mes galime rasti geriausias būdas išspręsti problemą .Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų Nėra vėlu.Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: trumpas weddding suknelės, plius dydis suknelė wed, hooltprinc vestuvinė suknelė, demin nėrinių suknelė, suknelė wed, afrikos dashiki maxi suknelė, oficialų suknelė, pynimas vestuvių suknelė, chalatas moterims, nuotakos kimono.

Parašyti atsiliepimą

Fsuzwel Nauja Žavinga Appliques Ilgomis Rankovėmis-Line Vestuvių Suknelės 2020 Prabanga Samtelis Kaklo Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelė Plius Dydis

Fsuzwel Nauja Žavinga Appliques Ilgomis Rankovėmis-Line Vestuvių Suknelės 2020 Prabanga Samtelis Kaklo Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelė Plius Dydis

Panašūs produktai