Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Akrilo (PMMA) Skaidrūs/Tamsinti Spalvos Lapų 3.0 mm, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 18 Spalvas/3 Dydžių Padidinti

Akrilo (PMMA) Skaidrūs/Tamsinti Spalvos Lapų 3.0 mm, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 18 Spalvas/3 Dydžių

€10.76

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas i-Medžiagų
Gamybos tipas Ketaus
Stilius Modernus
Paviršiaus apdaila Du Kartus Blizgus
Formos Stačiakampis
Funkcija Tonuoti
Modelio Numeris TN030
Medžiaga Akrilo
Storis 2,8 mm~3.0 mm
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Keliais

- Produkto: Skaidrus/Tamsintas Spalvotas Lapas - Medžiaga: Akrilas/PMMA - Gamyba Tipas: Ketaus Tolerancija: +/-0.2 mm storio, +/-2.0 mm ilgis ir plotis - Paviršius: Abiejų pusių blizgus - Apsauga: Kvapų ir ant abiejų pusių rudos sunku dokumentai - Pjovimo Būdai: Lazerinis, CNC router, papuošalų pamatė, stalo pamačiau

*Prašome atkreipti dėmesį, tai į sąrašą, vieną spalvą spalvotas lapas.Dėl mišrios spalvos lapų, prašome perkelti į: arba

i-Medžiagų® Akrilo yra polimeras, sukurtas, kai milžinas anglies molekulių sujungti chemiškai.Baigė akrilo lakštai eksponatų stiklo patinka savybes – aiškumo, blizgesį, skaidrumą, translucence – bet ne puse svorio andup 10 kartų atsparumas smūgiams.Tai gali būti tonuoti, arba spalvos, atsispindi arba padaryti nepermatomą.Kelios dangos gali būti taikomas lapo ar apdailos dalis, skirta veiklos stiprinimo savybės, tokios kaip atsparumas įbrėžimams, anti-garinimo, atspindžių mažinimo ir saulės šviesą atspindinčios.

Nes tai termoplastinių ir minkština esant labai aukštai temperatūrai, akrilo, gali būti suformuotas į beveik bet kokios formos.Nepaprastai patvarus, akrilas yra tinkamas sprendimas plačiame temperatūros diapazone, ir yra pranašesnis už atmosferos savybes, palyginti su kitų plastikų.

- Atkreipkite dėmesį, kad lapas produktai, mes tvarkymas yra pagaminti RANKINIU būdu.Dydžių, storių ir spalvų atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos.

- Daiktai yra parduodami "kaip yra" pagrindu, prašome užduoti visus klausimus prieš pirkimą, kad būtų išvengta gauti elementus esate nepatenkinti.

- Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Rimassukarevicius.lt.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą, registruotą Rimassukarevicius.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

- Mėginiai paprastai išsiunčiama iš 3~5 dienas, gavus apmokėjimą (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių diena), iki Pašto paslauga, kuri paprastai trunka 10~20 darbo dienų pristatyti.

- Mes padengti išlaidas, pakavimo medžiagos, tvarkymo mokesčiai ir tie, kurie susiję su pašto.Pirkėjai, būtų atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai.

- Mes siekiame, kad labiausiai patikimas ir ekonomiškas būdas laivybos paslaugas mūsų klientams.Iš tiesų tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

- Pirkėjas grįžti mokesčius.

- Visi grįžta turi būti įvykęs ne vėliau kaip per 7 dienas po sėkmingo pristatymo, pagal sekimo įrašo, ir įsitikinkite, kad grįžo prekės yra originalios ir nepanaudotą būklės ir niekada nebuvo montuojamas.Besąlygiškai grąžinti arba mainų NEBUS priimtas po 7 dienų nuo tos dienos, sėkmingą pristatymą.

- Po prekę grąžinti ir patikrinti, kaip priimtina, grąžinimo ar keitimo/pakeitimas būtų pradėta nedelsiant.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200 mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Žymos: pmma lapas, corian akrilo lakštas, akrilo lakštas, akrilo plokštės, organinio stiklo plokštė, acetato akrilo lakštas, akrilo juoda, stiklo plastiko lakštas, organinio stiklo lapas, mirrorized akrilo lakštas.

Parašyti atsiliepimą

Akrilo (PMMA) Skaidrūs/Tamsinti Spalvos Lapų 3.0 mm, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 18 Spalvas/3 Dydžių

Akrilo (PMMA) Skaidrūs/Tamsinti Spalvos Lapų 3.0 mm, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 18 Spalvas/3 Dydžių

Panašūs produktai