Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Valios 20 colių 126w LED Šviesos Juosta, 15 Padidinti

Valios 20 colių 126w LED Šviesos Juosta, 15" Licenciją Plokštelės Laikiklis Bull Baras Combo Pluošto Automobilių Bekelės Sunkvežimis, Traktorius 4x4 12V 24V

€10.94

-25 %

€14.59

Nauja prekė

Spalvos Temperatūra 6500K
Formos Tiesiai
Galia 126W
Pozicija Vidurinis
Laipsnis 30+60
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
darbinė temperatūra -40-85 laipsnių Celsijaus
Prekės Pavadinimas Ištvermė
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 20 inch
Eilučių Dual Eilės
Tipas Šviesos Juosta
Spindulio Kampas Combo
Patekimo Apsaugos IP67

Specifikacija: Led šviesos darbinė Įtampa: DC 10-30 V (Tinkamas 12V/24V transporto priemonės), 40A DC12V laidynas vienas Veda tik viena Lempa Darbinė Temperatūra:-40-85 laipsnių pagal Celsijų Vandeniui norma: IP 67 Šviesos Raštas: 60° Potvynių + 30° Vietoje Combo šviesos Spalvos Temperatūra: balta 6000K Medžiaga: Aliuminio Korpusas tarnavimo Laikas: 30000 Valandų Virš Montavimo Laikiklis: Nerūdijančio Plieno Sertifikavimas: CE,ROHS Programos: Off-Road transporto priemonėms-Visureigiams,VISUREIGIŲ,sunkvežimių,Fork lifto,traukinių, valtis Specializuotos transporto priemonės, Gaisrinės,policijos automobiliai,gelbėjimo priemonės,ryšių, transporto priemonės, karines transporto priemonės ir kt.Inžinerijos transporto priemonių-Ekskavatoriaus,buldozerio,kelių ritinio,buldozerių,kranų ir kasybos sunkvežimių ir kt. (ES) Sandėlyje Privalumas: *elementas kaina apima muitas ir importo PVM/GST. *Ne atokioje vietovėje už papildomą mokestį. *Be jokių muitų problema. *Greitas pristatymas, kai kurie elementai gali būti pristatytos per 2-10 darbo dienų.Vokietijos Sandėlio Galite išsiųsti : Austrija, Belgija, čekijos Respublika,Kroatija, Danija, Estija, Suomija, Prancūzija, Vokietija, Graikija, Vengrija, Airija, Italija, Latvija, Lietuva, Liuksemburgas, Nyderlandai, Lenkija, Portugalija, Rumunija, Slovakija, Slovėnija, Ispanija, Švedija ir Jungtinė Karalystė.(Išskyrus salų, pavyzdžiui, Kanarų Salas,Reunionas,Farerų Salų,Grenlandijos ir kt.)

DUK

1. Ką turėčiau daryti, jei šviesa gavau yra ne darbo ar su defektais?

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų, prašome neatidaryti šio ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Kaip ilgai pristatymo laikas?

Užsakymas bus išsiųstas per 2 dienas, bet sekimo numerį, ir informacija bus atnaujinta vėliau.

Mes atsiųsime su kitą pristatymo būdas pagal jūsų adresą.Pristatymo laikas kaip belows (Įprastu laiku)

DHL, 4-6 dienas."Fedex", 7-9 dienas.UPS, 8-10 dienų.EMS, 15-20 dienų.

Prie kitų šalių, kurios yra sunku atlikti muitinės formalumus, pavyzdžiui, Argentiną, Braziliją ir t. t. nėra stabilus.

3. Aš galiu, kad kitų šviesos raštas (nr. įsigyti jūsų parduotuvėje)?

Taip, mes jau gamykloje.Pasakykite mums savo reikalavimo, mes stengiamės tai padaryti.

4. Garantinis ir po-paslaugos (Produkto Gedimo)

Garantija 2 metai.

Jei įdiegėte produktą pagal instrukcijas, ir panaudoti ją tam tikslui, kaip ji buvo sukurta, ir tai nepavyko per sutartą laikotarpį, tada jums verta pakeisti arba iš dalies mokėjimo grąžinimo.

Bet mums reikia kuo daugiau informacijos, kaip jūs galite tiekimo (įskaitant nuotraukas ar vaizdo įrašus, jei įmanoma), kad mums atsiliepimus apie priežastis, dėl nesugebėjimo užtikrinti, mes imtis, kad į mūsų gamybos procesą ateityje.Mes pasižadame dirbti sunkiai jūsų vardu, siekiant užtikrinti, kad pakeitimas gali būti siunčiami jums artimiausiu metu.

Siuntos ir Muitų klausimais

Kaina nėra įskaitant muitų mokesčiai.

Bet mes visada rašyti mažesnę sumą, siekiant išvengti muitinės mokesčių, tačiau kai kurios šalys turi labai griežtą muitų politika.

Tada jūs vis dar reikia mokėti mokesčius.Prašome suprasti.

Atsiliepimai

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: led offroad, led juostos, 4x4, led juostos, 24v led sunkvežimis, šviesos led, laikiklis tv, led pabaigos baras, led spot balta, 4x4 led, akvariumo lempos rgb.

Parašyti atsiliepimą

Valios 20 colių 126w LED Šviesos Juosta, 15

Valios 20 colių 126w LED Šviesos Juosta, 15" Licenciją Plokštelės Laikiklis Bull Baras Combo Pluošto Automobilių Bekelės Sunkvežimis, Traktorius 4x4 12V 24V

Panašūs produktai