Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! BOYA BY-C03 Profesionalus Mikrofonas Shock Mount už-VM300PS BY-V02 40mm-48mm Mic on DSLR Fotoaparato, vaizdo Kameros Zoom H1 Šalto Batų Padidinti

BOYA BY-C03 Profesionalus Mikrofonas Shock Mount už-VM300PS BY-V02 40mm-48mm Mic on DSLR Fotoaparato, vaizdo Kameros Zoom H1 Šalto Batų

€7.79

-4 %

€8.19

Nauja prekė

Sertifikavimo CE
Modelio Numeris BOYA BY-C03
Prekės Pavadinimas FEIYUTECH
Stilius Stalo
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas
Pakuotė Taip
Polar Modeliai Įvairiakryptė
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos Belaidžio
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas

Apžvalga

Į BOYA BY-C03 Shock Mount yra naudojamas, siekiant sumažinti vibracijos, kai, naudojant mikrofoną,-V02 arba-VM300PS norėdami įrašyti vaizdo įrašą.Gamtos gumos ir plastiko medžiagos, kad stovas tvirtas ir lengvas.Tai turi būti priemonė mikrofonai.

Gamtos gumos ir plastiko, keturių Taškų Silikono Suspensija Tinka Matavimo Mikrofonas 1-colių 2 cm Skersmens, Universalus 1/4" sriegio adapterį Prijungus prie kameros per karšto batų ar stovi, boompoles ar trikojo per 3/8 varžto sriegis Tinka Zoom H1 Universalus šalto batų kalno, galima pritvirtinti prie daugumos Dslr, vaizdo kameras.

Į BOYA BY-C03 mikrofonas shock mount funkcijos keturių taškų pakabos, kad tilptų karabinai mikrofonai matavimas 1" iki 2" skersmens.Su shockmount yra lengvai kampu su guma reguliavimo rankenėlę.Yra vidinis batų kamera, montavimas ir 3/8"-16 sriegis jungtis prie pagrindo montuoja shockmount, kad boompoles ir universalus, rankenas.

Pakuotė

1* BOYA BY-C03 shockmount Vienetas

Originalus Manufaktūrų Paketas

maloniai primena:mikrofonas nėra įtraukti.

Gamtos gumos ir plastiko, keturių Taškų Silikono Suspensija Tinka Matavimo Mikrofonas 1-colių 2 cm Skersmens, Universalus 1/4" sriegio adapterį Prijungus prie kameros per karšto batų ar stovi, boompoles ar trikojo per 3/8 varžto sriegis Tinka Zoom H1 Universalus šalto batų kalno, galima pritvirtinti prie daugumos Dslr, vaizdo kameras.Gamtos gumos ir plastiko, keturių Taškų Silikono Suspensija Tinka Matavimo Mikrofonas 1-colių 2 cm Skersmens, Universalus 1/4" sriegio adapterį Prijungus prie kameros per karšto batų ar stovi, boompoles ar trikojo per 3/8 varžto sriegis Tinka Zoom H1 Universalus šalto batų kalno, galima pritvirtinti prie daugumos Dslr, vaizdo kameras.Į BOYA BY-C03 Shock Mount yra naudojamas, siekiant sumažinti vibracijos, kai, naudojant mikrofoną,-V02 arba-VM300PS norėdami įrašyti vaizdo įrašą.Gamtos gumos ir plastiko medžiagos, kad stovas tvirtas ir lengvas.Tai turi būti priemonė mikrofonai.

Į BOYA BY-C03 mikrofonas shock mount funkcijos keturių taškų pakabos, kad tilptų mikrofonai matavimas 1" iki 2" skersmens.Su shockmount yra lengvai kampu su guma reguliavimo rankenėlę.Yra vidinis batų kamera, montavimas ir 3/8"-16 sriegis jungtis prie pagrindo montuoja shockmount, kad boompoles ir universalus, rankenas.

Pakuotės turinys:1 x Shock Mount Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: karaoke magija mikrofonas, feiyutech g6, Pop Filtras Skydas, mikrofonas batų, boya pagal wm4 pro, mic lentelė, samsonas mikrofonas shock mount, telefonas telescop, boya pagal m1, microphon.

Parašyti atsiliepimą

BOYA BY-C03 Profesionalus Mikrofonas Shock Mount už-VM300PS BY-V02 40mm-48mm Mic on DSLR Fotoaparato, vaizdo Kameros Zoom H1 Šalto Batų

BOYA BY-C03 Profesionalus Mikrofonas Shock Mount už-VM300PS BY-V02 40mm-48mm Mic on DSLR Fotoaparato, vaizdo Kameros Zoom H1 Šalto Batų

Panašūs produktai