Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 2 Spalvos, 3 in 1 Elektros Hair Curler ir ištiesinimo priemonės Asmens Plaukų Formavimo Priemonės Banga Turmalinas Keraminiai Styler Akmenslydis Geležies Padidinti

2 Spalvos, 3 in 1 Elektros Hair Curler ir ištiesinimo priemonės Asmens Plaukų Formavimo Priemonės Banga Turmalinas Keraminiai Styler Akmenslydis Geležies

€10.71

-39 %

€17.56

Nauja prekė

Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Matmenys Šildymo Plokštė 90x24mm
Min. temperatūra 180 °C
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Laido Uodega Surinkimo Režimas 360° Pasukti
Modelio Numeris DE-JF01
Dydis 2
Medžiagos šilumos plokštelė/juostelė Turmalino keramika
Maks. temperatūra 200 °C
Prekės Pavadinimas denicer
Medžiaga Plastikiniai
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Taikoma plaukų Sausas
Tarnavimo šilumos plokštelė/juostelė 20,000-50,000 kartus
Sertifikavimo BMK
Tipas Daugiafunkcinis curler/tiesinimo priemonė
Galia 40W-59W
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Skersmuo šilumos laidininkas Mažiau than15 mm
Termostatas Padarinių Segmentai Kita
Temperatūros Reguliatorius Termostatiniai

Denicer ES plug Nešiojamieji Elektriniai Hair Curler Asmens Plaukų Formavimo Priemonės Termostatiniai Banga Turmalinas keraminiai Akmenslydis Geležies

》》》Rasti daugiau mūsų denicer produktai:

Perspėjimas: Kai naudojate jį, būkite atsargūs, aukštos temperatūros!

Produkto Pavadinimas: 3 in 1 Plaukų Formavimo Įrankis, Produkto Tipas: DE-JF01 Tinka įtampa: AC110-240V 50 / 60Hz Galia: 40W Geriausias modeliavimo laikas: Mažiau nei 2 minutes Viela: 360 ° pasukti 1. Tiesūs plaukai, kukurūzų, garbanoti plaukai 3 1. 2. Šiame skyriuje tiesinimo priemonė apvalkalas su sustiprinto nailono, šilumos izoliavimo galimybes. 3. PTC termostatas šildymo technologija, 360 laipsnių besisukantis maitinimo laidas, turmalino keramikos danga faneros Mokėjimo:

1. Mes galime sutikti T/T", "Western Union" ir Sąlyginio mokėjimo, geriausias būdas yra internete Sąlyginio mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminais, prašome leiskite mums žinoti, jei jums užsisakyti.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Vežimą:

1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.

Garantija ir Garantijos:

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po siunčiant atgal.

Apie Atsiliepimą:

Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir gerų atsiliepimų, ačiū jums labai!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Kaip Rasti Daugiau Mūsų denicer Produktai :

Žymos: ios akmenslydis geležies, barelį hair curler, carrom, heatless plaukų stilių, aut hair curler, hair curler, ghp, kreivė plaukų pjovimo, babyliss, Remington 870.

Parašyti atsiliepimą

2 Spalvos, 3 in 1 Elektros Hair Curler ir ištiesinimo priemonės Asmens Plaukų Formavimo Priemonės Banga Turmalinas Keraminiai Styler Akmenslydis Geležies

2 Spalvos, 3 in 1 Elektros Hair Curler ir ištiesinimo priemonės Asmens Plaukų Formavimo Priemonės Banga Turmalinas Keraminiai Styler Akmenslydis Geležies

Panašūs produktai