Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Elektrinės Gitaros Efektų Pedalas RPB-4 Gitaros Paminą Meistriškumą Poveikis Pedalboard RockBoard Paslėpti Maitinimo Gitaros Efektų Paminą Padidinti

Elektrinės Gitaros Efektų Pedalas RPB-4 Gitaros Paminą Meistriškumą Poveikis Pedalboard RockBoard Paslėpti Maitinimo Gitaros Efektų Paminą

€20.94

-28 %

€29.09

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Poveikis
Modelio Numeris gitaros efektų
Prekės Pavadinimas Flanger

Aprašymas:

Produkto Kategorija:RGB-4----Begalinis Paminą

Nuo pradedančiųjų iki profesionalų gitaristas, jums gali tikrai norėčiau išbandyti įvairių efektų pedalai, bet įvairių formų ir skirtingų numerių pedalai sunku jums rasti tinkamą paminą, arba dėl to, kad dydis yra nepatenkinama, ar dėl kainos.Dabar mes siūlome jums planą, išspręsti visus jūsų rūpesčius!

Kartu paminą RGB-4, savarankiškai suprojektuotas ir sukurtas Rockhouse, yra labiausiai lankstų metodą --- sujungimas struktūrą!Nesvarbu, ar esate elektrinė gitara žaidėjas, turintys daug pedalai, ar akustinė gitara žaidėjas, arba bosinė gitara žaidėjas, turintis ribotą pedalai, jis gali duoti jums geriausią sprendimą!

Kiekvienas vienetas yra suprojektuoti du bendrus pedalo dydžių (28 * 11 * 7.5 cm); nuožulnusis C-formos struktūra, tvirtas ir stabilus; neribota sujungimas gali patenkinti visi muzikantai; apačioje turi pakankamai vietos , telpa dauguma pedalą galia rinkoje (įskaitant didelį nepriklausomas elektros energijos tiekimo voodoo lab).

Savybės:

Tvirtas ir lengvas: aviacijos aliuminio medžiagos, aukštos kietumas (gali pakelti 100 kg po jungimo), lengvas (kiekvienas gabalas yra tik apie 0.28 kg)

Taikoma scena:

2-3: telpa 4-6 bendras pedalai ar mažas multi-efektų procesorius, patenkinti pradinio lygio muzikantai, pirštu gitara žaidėjų ir baritonas žaidėjų.

4-5: Gali tilpti 8-10 bendrą pedalai arba 10-12 mini pedalus, tinka daugeliui gitaros mėgėjams.

6 ir daugiau: Gali tilpti daugiau nei 12 bendrą pedalai ar kelių efektų procesorius, tinka profesionalių muzikantų, su įvairaus stiliaus ar gitaros pedalas entuziastai.

Pakavimo sąrašas:

2 dalių komplektą sudaro: Pedalas Lentos * 2

magija lipdukas * 1

Varžtas * 16

Slydimo juosta * 4

Kaklaraištis * 6

Trumpas magija lipdukas * 10

3 dalių komplektą sudaro: Pedalas Lentos * 3

magija lipdukas * 1

Varžtas * 24

Slydimo juosta * 6

Kaklaraištis * 9

Trumpas magija lipdukas * 15

Pastaba:negalima stovėti ant atskirų angliavandenilių vienetas, tik 60 kg, gali būti pakrauti prieš sujungimas.Nes kiekvienas asmuo naudoja skirtingą kiekį, mes ne patogu platinti juosteles magic lipdukas.Jei jums reikia padaryti, paviršiaus gražesnė, prašome pirkti juosteles magic lipduko ant savo.Nes kiekvienas naudoja skirtingus maitinimo šaltiniai, prašome pasirinkti savo tvirtinimo būdą.Video yra nuoroda tik.Aštuonių sandūrų tvirtinimo taškai nereikia visų ant pečių.Prašome rezervuoti vieną ar dvi skylės, atsižvelgiant į faktinę situaciją, nustatyti jūsų pedalą, energijos ir kitais tikslais.

Žymos: Flanger, klon, poveikis gitara, pedalas valeton, aby gitaros pedalas, pedalboard, gitara pedalboard, juoda overdrive, acousitc gitara priedai, kompresorius gitaros pedalas.

Parašyti atsiliepimą

Elektrinės Gitaros Efektų Pedalas RPB-4 Gitaros Paminą Meistriškumą Poveikis Pedalboard RockBoard Paslėpti Maitinimo Gitaros Efektų Paminą

Elektrinės Gitaros Efektų Pedalas RPB-4 Gitaros Paminą Meistriškumą Poveikis Pedalboard RockBoard Paslėpti Maitinimo Gitaros Efektų Paminą

Panašūs produktai