Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 72 G 125 cm 3F Lanshan2 Anglies Pluošto Ultralight Piramidės Palapinė Dviguba Palapinė, Tiesiai Palapinė Polių Padidinti

72 G 125 cm 3F Lanshan2 Anglies Pluošto Ultralight Piramidės Palapinė Dviguba Palapinė, Tiesiai Palapinė Polių

€52.97

Nauja prekė

Priedų Tipas Kita
Tipas 1 - 2 Žmonių Palapinė

Ši palapinė polių yra sukurta taip, kad būtų pakeisti kelionėse klijuoti naudojant dukart a arba piramidės tipo palapines kaip Lanshan serijos 3F.

Gamybos įžanga

Mes projektuojame šio įrankio nepriklausomai, ir mes stengiamės suteikti geriausias stovyklavimo įranga, lauko gerbėjai.Spalva : juodas Medžiaga:anglies pluošto, Ilgis kiekvieno pc: 123+2 CM Parduodame 2vnt, kaip Vienos Pakuotės Svorio: 144g(±10g)/2vnt Naudojimas: du kartus-palapinėje ar Piramidinių palapinė Storis: Kiekvienas gabalas yra sujungti penki skyriai, 1 mm storio.Yra 10 mm išorinis diametras 8 mm, vidinis skersmuo-keturių ryšio palaikymą lenkai yra klijuojamos viduje 10mm vamzdžiai sujungti penki skyriai kartu.Ir penki skyriai yra susiję padu(lynų).Ši palapinė polių tinka viduje kiaurymės skersmuo palapinė įvorės daugiau 8.0 mm(viduje skylės diametras palapinė įvorės≥8.0 mm), prašome patikrinkite savo palapinę įvorės dydį, prieš pateikiant užsakymą.

Visi matmenys yra matuojami rankiniu būdu.

Klaida matavimai gali būti su mažas nuokrypis .

PRIVALUMAI

1. Ultralight, Erdvės taupymo ir lengvai atlikti .Kad svoris yra tik 20% plieno, todėl lengva nešti ir jis yra lengvesnis ir labiau aplinką tausojančių nei įprastų produktų .

2. Stipri jėga pajėgumą. 3-5 kartus stipresnis nei nerūdijančio plieno.

3. Tai yra apsauga nuo korozijos ir thermostable .

4. Ji yra lanksti accesorry.Galima pakeisti dėvėti padu(lynų) .Ši pažangi dizainas gali sutaupyti savo išlaidas, ilgainiui naudojant.

5. Sklandžiai krašto viršuje galite apsaugoti savo palapinės medžiaga labai gerai, bus ne scracth palapinės medžiaga.

Gali kraštutiniu atveju į dirvožemį, mažų vadovas:

Aliuminio lydinio vadovas: Funkcija:specialias poliravimo dizainas aplink a luminium lydinio galvos daro galvos sklandžiai pakankamai apsaugoti, kad palapinės medžiaga.

Išsamiai ekranas

Puikus pakeitimas ašigalio savo kelionėse stick, ji gali būti naudojama siekiant nustatyti piramidės palapinėje arba double-palapinę, kaip parodyta toliau.

Ji taip pat gali būti naudojamas kaip durų polių, pavyzdžiui, toliau

A&K:

Q: Ar šie centrai suderinama su 3F UL Pavarų Lanshan palapinę?

A:

suderinamas su Lanshan 2;

galima naudoti su Lanshan 1 ir Lanshan 2.

Prašome atkreipti dėmesį, kad Lanshan 1 turi tik vieną palapinę kolona, turėtų naudoti 84g palapinė polių remti jis geriau, nes ji yra storesnis ir sunkesnis.Jei norite, 84g palapinė kolona, spustelėkite čia perkelti į nuorodą:

Atsiliepimų iš klientų:

Mes taip pat parduoda piramidės palapinės, jei jums reikia.

Žymos: stick žygį, telšių, religinių piramide, 3f, 1 72 karinis modelis, anglies pluošto lipdukas, naturehike teleskopinis polių palapinė, 3f pavarų ul, anglies stick, lenkai europos.

Parašyti atsiliepimą

72 G 125 cm 3F Lanshan2 Anglies Pluošto Ultralight Piramidės Palapinė Dviguba Palapinė, Tiesiai Palapinė Polių

72 G 125 cm 3F Lanshan2 Anglies Pluošto Ultralight Piramidės Palapinė Dviguba Palapinė, Tiesiai Palapinė Polių

Panašūs produktai