Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 17.7 Padidinti

17.7"45cm(2yards/lot), Baltos spalvos Tiulis su juodais 3D Šifono Gėlių Nėrinių Apdaila,Akių Siuvinėjimo Nėrinių Apdaila

€8.11

Nauja prekė

Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly
Audinio Tipas Akies
Technics Išsiuvinėti
Apdaila Nėriniai
Modelio Numeris WB
Medžiaga 100% Poliesteris
Plotis 45cm

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Pastaba: 1 statykla = 91 cm; 1 colis = 2,54 cm

Aprašymas

Būklė: 100 % naujas ir aukštos kokybės

Medžiaga: Poliesteris,nailonas

Spalva : balta+juoda

Modelis : Nėrinių,Šifono

Plotis: Apytiksl.45cm(17.7 colių)

Ilgis: apie. 2Yards .

Nėriniai yra puikus suknelės,moterų underware , kraštų,rankinės, aksesuarai, kepurės.lėlės komplektus, vestuviniai drabužiai, couture, namų dekoro ir kitus projektus galite įsivaizduoti.

1. Mes visada siųsti mano daiktus per 5 darbo dieną, iškart, kai tik galime.Tačiau, prašome suprasti, kad Mes esame tik pardavėjui ir laivybos laikas yra niekada pagal mūsų kontrolės.

2. Mes visada tikimės, suteikti nuolatinį yardage, bet jokių nėrinių apdaila yra be galo ilgas.Jei jums reikia visiškai gabalas, prašome leiskite mums žinoti prieš perkant.

3. Kai jūs apsipirkti internete, prašome suprasti, kad spalva skirtumas yra neišvengiamas.Mes stengiamės aprašyti spalvos mano raišteliais, bet Mes niekada nedrįsta tikėtis, kad mes tą pačią suprasti spalvų.Jei esate labai griežtai su spalva, prašome gerai pagalvoti prieš pateikiant užsakymą.

Svarbi Sąlyga

Pristatymo Laikas Laikotarpį Kinija Post Visada yra Nestabilus , Sometims Ten Bus Keletas Dienų Vėlavimą Atvykti , Jei Jūs Negalėjau Suprasti, Tai, Siekiant Išvengti Mūsų Ginčą Apie Tai , Prašome Pasirinkti, Greitas Pristatymas Būdu, arba E Paketinių (JAV Pirkėjo.)

Jūsų Natūra, Bendradarbiavimas bus Labai Vertinama.

Laimingas Pirkinių Čia!

Pristatymo Laikas Kinija Po 15 - 60 dienų .

Prašome Pasirinkti Kitų Paymemt Būdų, Kurie Yra už Platformos

Žymos: 3d išsiuvinėti tshirts, didelis išsiuvinėtu tiulio, vyrai faja, trumpą suknelę išsiuvinėtu tiulio 3d, palaidinė gotikos, 1mm latekso, tortas "safari", užuolaidų išsiuvinėtu tiulio 3d, kosmetikos latekso, nuimamas išsiuvinėtu tiulio.

Parašyti atsiliepimą

17.7

17.7"45cm(2yards/lot), Baltos spalvos Tiulis su juodais 3D Šifono Gėlių Nėrinių Apdaila,Akių Siuvinėjimo Nėrinių Apdaila

Panašūs produktai