Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! EDIFIER Priedai Belaidžio Nuotolinio valdymo RC10 už R1280T Garsiakalbiai Padidinti

EDIFIER Priedai Belaidžio Nuotolinio valdymo RC10 už R1280T Garsiakalbiai

€12.42

-49 %

€24.82

Nauja prekė

Sertifikavimo FCC
Prekės Pavadinimas Edifier
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris RC10 už R1280T
Belaidis Ryšys IR
Naudoti garsiakalbis

EDIFIER Originalūs Priedai Nuotolinis RC10 už R1280T

* Sureguliuokite garsumą, atkūrimo ir daugiau

Garso Išjungimo Mygtukas

Apimtis

Garsumo Silpninimo

R1280T Belaidžio Nuotolinio valdymo prekės Informacija

Į R1280T belaidžio nuotolinio valdymo yra mažas aptakus juodos spalvos nuotolinio valdymo pulteliu.Yra paprasta tiksliai kontroliuoti savo lentynoje garsiakalbiai.Šis trijų mygtuką valdytojas yra paprasta funkcija mute, volume up, ir tyliau.Nuotolinio naudoja CR 2025 baterijos energijos nuotolinio, kad suteikti nuotolinio ilgalaikį baterija.

R1280T Lentynoje Garsiakalbiai prekės Informacija

Į R1280T modelis yra idealus garsiakalbis tiems, kurie ieško aiškus garsas, bet neturite vietos, didelis setup.Šie maži stereo garsiakalbiai stovi 9.2 colių aukščio.Į R1280T siūlo patikimus rezultatus su 4 colių bass vairuotojo, kad yra kalibruoti su užsiliepsnojo bass reflex uosto.Reguliuoti žemų, ir aukštų garsų, kad tilptų savo idealus garsas.

Patarimai

Sveiki atvykę į EDIFER Oficiali parduotuvė .Mes specializuojasi premium garso sprendimai, kad vitrina technologijų inovacijų ir dizaino elegancija.Mes užtikrina nepriekaištingą garso patirtį pasitelkiant įvairius garso sistemos asmens pramogų ir profesinę kompetenciją.

Visi produktai, mes parduodame, yra 100% originali ir nauja, ir turėti 1 metų garantija (išskyrus žmogus padarė žalos), prašome būti tikri, pirkti.

Kaina apie mūsų produktus neapima tarifus.Skirtingos šalys turi skirtingus tarifų sistemos.Mes negalime pažadėti, kad visi sklypai yra atleisti nuo muitų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes stengiamės bendradarbiauti su jumis.

Jei jums reikia pakeisti gavėją informaciją (pavadinimas, adresas, telefono numeris, kt.) arba produkto spalva, prašome palikti žinutę užsakymo, kol mes laivas. (Ši paslauga prieinama ne per didelės akcijos, tokios kaip 328/11.11 ir pan.)

Ačiū už jūsų dėmesį.Prašome mėgautis savo pirkinių čia.

Žymos: microlab, garsiakalbis klipsch, belaidžio anc, "bluetooth" garsiakalbis, garsiakalbis, kamufliažas garsiakalbis, iconx, namų kino teatro su fm radijas, nuotolinio valdymo garsiakalbių sistema, irepair.

Parašyti atsiliepimą

EDIFIER Priedai Belaidžio Nuotolinio valdymo RC10 už R1280T Garsiakalbiai

EDIFIER Priedai Belaidžio Nuotolinio valdymo RC10 už R1280T Garsiakalbiai

Panašūs produktai