Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! MIYOCAR bet kokį vardą žindukas įrašą manekeno įrašą žindukas laikiklį su žindukas nustatyti princesė stilius bling nustatyti unikali dovana SP001 Padidinti

MIYOCAR bet kokį vardą žindukas įrašą manekeno įrašą žindukas laikiklį su žindukas nustatyti princesė stilius bling nustatyti unikali dovana SP001

€9.81

-23 %

€12.90

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas MIYOCAR

Naujas stilius ateina!----- BET kokį VARDĄ GALI PADARYTI crstal karoliukai su bling bling lokys įrašus ir super bling žindukas

Kaip užsakyti: parašyti pavadinimas pastaba užsakymo prieš užsakymą!jei neturite gauti vardą iš jūsų, mes, kad "baby" apie jį!

spenelių formos:

Pristatymas

Pažadėjo Pardavėjas

Visi mūsų siūlomi produktai yra aukštos kokybės ir konkurencinga kaina.Visiškai patikėti mums, kad prekė mes tiekiame jums yra pacios kainos.

Vežimas

Trumpas Apdorojimo Laikas:Po to, kai mes gauti patvirtinimą apie jūsų mokėjimą iš mūsų parduotuvės, mes išsiųsti prekes per 3-7days .Nemokamas pristatymas mes naudosime Kinija registruotu paštu ar Honkongas registruotu paštu.jei turite kokių nors problemų, apie siuntimo prašome leiskite man žinoti .

Mes jus informuosime tol, kol prekės yra vežamos.

Straipsniai bus gauta per 5-20 Darbo Dienų paprastai.

Importo muitai

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Mes atsiųsime savo sklypus ir dovana, ir paskelbti sąskaitą vertė yra mažesnė negu 50, stengiamės išvengti muitinės mokestį.

Grąžinimo Politika

Po to, kai gavote paketas, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, jei jūs esate nepatenkinti ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite suteikti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.

Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jums po to, kai mes jį gavo, tačiau grąžinamosios išmokos suma bus neįeina laivybos kaina.

Prašome leisti iki 5 Darbo Dienų mums procesą jūsų grąžintas prekes.

Teigiamas Grįžtamasis Ryšys

Atsiliepimai yra labai svarbus .

Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, Rašyti gerus atsiliepimus, prašome mums, mes padarysime, kad jums taip pat ir suteikti jums daugiau nuolaidą kitam užsakymui.

Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų, prašome don?t suteikiate mums neigiamų atsiliepimų iš karto.Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums gerą sprendimą.Jei ne, Po Neigiamų atsiliepimų nėra vėlu.

Susisiekite Su Mumis

Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!

Žymos: vaikų žaislas, ginklas, 18650 vietoje suvirinti, įgūdis, rožinė žindukas virvė, juoda rausva žindukas, baterija vietoje pen suvirintojas, kablys žindukas turėtojas, rožinė piliulė turėtojas, rožinė žindukas akmenys.

Parašyti atsiliepimą

MIYOCAR bet kokį vardą žindukas įrašą manekeno įrašą žindukas laikiklį su žindukas nustatyti princesė stilius bling nustatyti unikali dovana SP001

MIYOCAR bet kokį vardą žindukas įrašą manekeno įrašą žindukas laikiklį su žindukas nustatyti princesė stilius bling nustatyti unikali dovana SP001

Panašūs produktai