Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! KARŠTO Šalto Batų Kalno Aliuminio Adapteris, Laikiklis Karšto Batų su 1/4 Sriegis Fotoaparato Narve Padidinti

KARŠTO Šalto Batų Kalno Aliuminio Adapteris, Laikiklis Karšto Batų su 1/4 Sriegis Fotoaparato Narve "Flash" Batų Kalno(2 VNT.)

€3.41

-27 %

€4.73

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas FGHGF
Kilmės KN(Kilmės)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Šaltas Batų Kalno Aliuminio Adapteris:Varžtas Dėl Šalčio Batai Yra Geriausias Tipo,Jie Turi Nuimamas Sustojimo Prisegti Prie Pagalbos Centras Kalno.Jie Ateina Su Papildomų Varžtų Ir Hex Raktas, Jie Užraktas Saugiai Ir Mano Platformą Ir Yra Daug Geriau, Nei Tipą, Kad Turi Varžtu Reguliuojamas Pusėje.Įprasta Praktika Yra Įdėti Du Ar Tris Šių Kiekvienas Naujas Įrenginys Aš Kurti Mano Videographers - Įskaitant Ir Mane.Jie Yra Efektyvus, Patikimas, Ir Už Prieinamą Kainą.

Šis Šalto Batų Adapteris Yra Vienas Puikus Gabalus, Kad man Reikia Prijungti Belaidžio o Imtuvas Su Mano Video Kamera Narve Įrenginys.Varžtus, Kurie Atėjo Su Juo Leiskite Man Naudoti Du Skirtingo Dydžio Tvirtinimo Taškai.Tai Puikus Montavimas Šalto Batų Elementai Yra Labai Kieta Vienetas.

Puikus Papildymas Greitai Šalto Batų Kalno:Lanksti Šalto Batų Mount Adapteris Gali Būti Pritvirtinta Prie Bet kurio 1/4-20 Srieginė Skylė Įskaitant Fotoaparato Dėžę, su Rankena Viršuje, Viršuje Šviesa, Mažas Ekranas Peties Įrenginys, Gimbal,Evf Mount Led Žibintai,Fotoaparatų, Monitorių, Karabinai, Mic, Rode Videomicro, o Įrašymo ir T.t

Turi Turėti Savo Gimbal Arba Įrenginys:Šalto Batų Yra Standartas 1/4inch-20 Unthread Skylę.Tinka tiesiai Su Arri Narve, Forevercam Narve Ir Feiyu 3 Ašies Stabilizatorius, Moza Oro Dslr Gimbal Ir Bet Eequipment Su 1/4inch Sriegis

Ne Daugiau Gaišti Laiko Dėl Fotoaparato Priedai Kalno Su "Flash" Batų Kalno.Prijungti Jūsų Fotoaparato Priedai Kelias Sekundes, Ir, Kaip Jis Eina, 1 Kryptimi Su Kamščiu Bus Daro Labai Kalno!

Universalus Įrankis, Kuris Atitinka Jūsų Poreikius, Kartą Ir Visiems Laikams!

Per Flash " Batų Kalno, Jūs Esate Laisvas Nuo Rengiant Priemones, Skirtas Įvairių Medžiagų.Nuotolinio Valdymo pultas , Pliūpsnio temperatūra, Greitis, Šviesos, LED Skydelio Apšvietimą , LED Žibintai, Mic, Mūsų "Flash" Batų Kalno Puikiai Ant Įvairių Šaltų Batų Kalno 1/4 Medžiagos Ir Suteikia Greitesnį, Lengvas, Naudojant Patirtis.

Mano L Laikiklis Ant Mano SLR sumontuoti Karšto Batų Pagrįstas Nuotolinio Valdymo pultu.

Ji FitAll kontaktinės jungties Produktus Turiu, Įskaitant Vyresnio amžiaus 430ex Ir Naujesnę Flash Point "speedlight" blykstė.

Jį Naudoti LED Žibintai Ir Mikrofonus, Kurie Turi Mount Sukurta Dėl Šaltojo Batų.

Kaip Fotografas, aš Turiu Keletą baterijomis, LED Skydelio Apšvietimą, Kad Turiu Koją, Kad Skaidres Į Tai Batų

Tai Puikus Papildymas Žibintai Buvo Jie Reikalingi.

Privalumas: Prisijungti Prie 1 Mln.+ Varomas Mūsų Pirmaujančių Technologijų.

spalva: juoda

Medžiaga: aliuminio lydinys

dydis: 1/4 colio

Pakuotės Turinys:

2 * šalto batų sėdynės

1 * raktas su atitikimo varžtai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Rimassukarevicius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Žymos: batų kalno, adapteris šalto batų, karšto batų, karšto batų kalno, šaltas batų mobiliojo ryšio adapteris, trikojo tvirtinimo varžtas, "nokia" 7 plius usb prievadas, flash studija, kamera įrenginys, 14 varžtas.

Parašyti atsiliepimą

KARŠTO Šalto Batų Kalno Aliuminio Adapteris, Laikiklis Karšto Batų su 1/4 Sriegis Fotoaparato Narve

KARŠTO Šalto Batų Kalno Aliuminio Adapteris, Laikiklis Karšto Batų su 1/4 Sriegis Fotoaparato Narve "Flash" Batų Kalno(2 VNT.)

Panašūs produktai