Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Rankų darbo Austa Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo paveikslai Organizatorius Gobelenas Namų Dekoro, su 20 Medienos Įrašus Padidinti

Rankų darbo Austa Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo paveikslai Organizatorius Gobelenas Namų Dekoro, su 20 Medienos Įrašus

€8.45

-35 %

€13.20

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)

1.su 25 nuimamas medžio įrašus.Spalvingas, tvirtas ir ekologinio draugiškas dekoro, tinka naudoti patalpų viduje.Rekvizitas, neįeina į šį punktą!

2.Su šiuo macrame spausdinti kūrinys ekrane, galite duoti savo užsakymą sienos meno perdaryti ir atnaujinti savo namų dekoro, bet kada norite, tiesiog pašalinti arba pridėti nuotraukas su nuimamu medžio įrašus.

3.Prideda šiltas jausmas ir graži puošmena jūsų namuose.Paprastas, bet taip šilta, taip pat gerai, kaip vestuvių ar housewarming dovana.

4.Labai Baby Shower Dovana!Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo paveikslai Organizatorius yra puiki dovana mama-į-bus.Mama-į-bus galima pakabinti jį į kūdikio kambarį, ir įrašo vaizdą mielas kūdikis ant jo.Tai leis vaiko kambarys šiltas, mielas, saldus.

5.Jūs galite įdėti ją į kambarį ir tvarkyti Šeimos Portretus.Sukurti šiltą ir romantišką šeimos atmosfera.Nesvarbu, ar esate su savo šeima, ar ne, jūs galite pamatyti labiausiai laimingas šeimos nuotraukas ne Macrame Nuotraukas Organizatorius kiekvieną dieną.

Savybės:

Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo Paveikslai Organizatorius Namų Dekoro, Su 20 Medienos Įrašus

Tai sienų dekoras nuotrauka ekranas yra atsitiktinis, meno, parodyti savo mėgstamų nuotraukų ir spaudinių.Taip pat gali būti paprastas sienos, pakaba, papuošti jūsų namuose, biure ar bet kurioje patalpoje.

Techniniai duomenys:

Spalva:Smėlio

Medžiaga:Medvilnės virvė + Medienos

Dydis:76x40cm

Pakuotės Turinys:

1 * austi kutas foto rėmelis

20 * medienos įrašą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: paveikslų siuvinėjimas pobūdis, macrame sienos garliava, macrame sienų apdailai klijuoti, macrame mini, neon gobelenas, macrame kabo balta, macrame paveikslėlio rėmelį, šiaurės gobelenas, boho apyrankės moterims, macram.

Parašyti atsiliepimą

Rankų darbo Austa Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo paveikslai Organizatorius Gobelenas Namų Dekoro, su 20 Medienos Įrašus

Rankų darbo Austa Kabo Nuotrauka Ekranas Macrame Sienų Kabo paveikslai Organizatorius Gobelenas Namų Dekoro, su 20 Medienos Įrašus

Panašūs produktai