Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Individualizuoti išgraviruoti vardai data širdis medinių Vestuvių Svečių Knygos, Svečių Knygos Alternatyva Lašas Top Box Hesignature svečių knygos Padidinti

Individualizuoti išgraviruoti vardai data širdis medinių Vestuvių Svečių Knygos, Svečių Knygos Alternatyva Lašas Top Box Hesignature svečių knygos

€27.66

-12 %

€31.44

Nauja prekė

Formos Stačiakampis
Pakuotės Tipas Pavienių kadrų
su picture card" No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 001
Tipas Foto Rėmelis
Stilius Europa
Medžiaga Mediena

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!!

Unikalus svečių knyga jūsų vestuvių.Svečiai galės rašyti pageidavimus į širdis ir upuść juos į plyšiais.Svečių knyga bus papuošti savo namus po vestuvių.Prisiminimai, pageidavimus šeima ir draugais.Jūs galite pakabinti knyga ant sienos, naudojant tvirtinimo detalės nugaros pusėje.

Jūsų knyga yra pagamintas iš medinio karkaso, visiškai rankų darbo.Rėmas baltos spalvos, spalvą galite pasirinkti fono.Širdies padarė pjovimas lazeriu.

Vestuvių knyga turi keturis matmenys rėmo, dvylika dydžių, pagal kiekį širdis.

Mes darome svečių knygos aukščiausios kokybės!

Mūsų Svečių Knygos yra baigtas variaty spalvos & dydžių.Jie yra individualizuotas, su vardais ir data, jūsų vestuvių dieną arba specialios dieną savo gyvenimą.Aukščiausios kokybės beržo fanera širdis yra pjovimas lazeriu, ir baigta geriausias būdas tai gali būti.

Priekinis paviršius yra pagamintas iš aukštos kokybės plyglass, kuris yra geriausias transporto ir po.Kadrai iš vestuvių dėžės yra nudažyti bet kokia spalva norite, ir baigė geriausią apima mediniai elementai.

Svečiai pasirašyti širdies ir tada lašas per vieną post čia skyles ant rėmo.Lašas širdies į rėmą nuo viršaus, tada pakabinti ant sienos.Tai gali būti pakabinti ant sienos metų prisiminimų ateiti.

PLS PASTEBĖJO, KAD ŠI :

1.didelės širdies yra priklijuota prie rėmo, ir priekinio stiklo, negali būti pašalintas.

2.Nepamirškite palikti vartotojo info didelių lapų , prašome palikti du pavadinimus ir datą, kai norite patikrinti.

širdies dydis apie 3,5 cm

Svečių knyga 30-50 širdis:

10"х12"(box val. 25 x 30 cm)

Svečių knyga 100hearts:

10"х14"(box val. 28 x 35 cm)

Svečių knyga 101-150 širdis:

12"х16"(box val. 30 x 40 cm)

Svečių knyga 151-200 širdis:

14"х18"(box val. 35 x 45 cm)

Dydis langelį priklauso nuo svečių skaičius turite.Kiekvienas širdyje yra 1.2-1.4 dydis(3-3.5 cm), kuris yra geriausias dydis pasirašyti arba rašyti geriausi woshes pora.

INDIVIDUALIZAVIMO, palikite pranešimą pardavėjas dėmesį, užsakant arba siųsti pranešimus, kad jav po užsakymo

1. Graviravimo tekstas

2. praneškite mums spalvų fone, jei jūs neturite palikti šį pranešimą, mes išsiųsti nuotrauką spalvos jums

3. pasakykite mums, spalvos rėmas, jei nenorite kaimiškas spalva, jei jūs neturite palikti šį pranešimą, mes išsiųsti nuotrauką spalvos jums

4.Jei nenorite, kad anglų užrašais, pls tipo tekstą ir siųsti nuotraukas mums

Rėmelio spalva: juoda arba balta arba vyšnių

DAUGIAU FONO SPALVĄ PASIRINKTI

Mieli draugai,viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir užsakant, pls atsiųskite mums tekstą ir norimą spalvą iš pardavėjo pastaba.Jei norite custom įvairias kitas tekstas arba formą arba logotipas, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ir tada mes duoti jums nuorodą į vietą užsakymą.Mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime suprojektuoti bet kokio stiliaus ar spalvų šalis, popierius, akrilas, popierius, elementus, kuriuos norite.Jei norite sukurti kitą stilių, pls rašykite mums.Daugiau stilių, pls apsilankykite mūsų parduotuvėje:)

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, medinės grindys rėmas, įsimintina foto rėmelis, bin kabinetas, europoje akcijų, medinis rėmas dėžės, pasirinktinius nuotraukų medienos, sandėlio europoje, europos sandėlyje pristatymas, stalas top saugojimas.

Parašyti atsiliepimą

Individualizuoti išgraviruoti vardai data širdis medinių Vestuvių Svečių Knygos, Svečių Knygos Alternatyva Lašas Top Box Hesignature svečių knygos

Individualizuoti išgraviruoti vardai data širdis medinių Vestuvių Svečių Knygos, Svečių Knygos Alternatyva Lašas Top Box Hesignature svečių knygos

Panašūs produktai