Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Šiaurės Stiliaus Rotango Moonphase Veidrodį Nustatyti Boho Stiliaus Apdaila Mėnulio Fazės Veidrodis Set Home Kambario Dekoro Fotografijos Prop Padidinti

Šiaurės Stiliaus Rotango Moonphase Veidrodį Nustatyti Boho Stiliaus Apdaila Mėnulio Fazės Veidrodis Set Home Kambario Dekoro Fotografijos Prop

€19.53

-27 %

€27.12

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)

1. Premium Rotango: rėmo veidrodis yra pagaminti iš aukštos kokybės, pintais, kuri turi tą pačią iing poveikį, kaip veidrodis.Prašome nuplėšti apsauginę plėvelę prieš naudojimą.Mėnulio fazės veidrodis atrodo lygesnė ir gražesnė.

2. Lengva Įdiegti: veidrodis, kuris gali būti pakabintas bet kurioje namų vietoje, ir jūs galite grupė veidrodėliai kartu sukurti koliažą arba pakabinti juos atskirai, kad puikus namų dekoro.

3. Saugus ir Gražus: mėnulis veidrodžio skersmuo apie 28cm/11.02, kuris labai tinka vietą.Apačioje veidrodis yra pagaminti iš medžio.Veidrodis yra labai patvarus, ne trapi, graži ir elegantiška.

4. Kad Jūsų Namuose būtų Šviesus: mėnulis, gali lengvai atspindi supančios šviesos, todėl savo namus šviesesnis.

5. Puiki Apdaila: visą Šį rinkinį, mėnulis-rodo mediniai veidrodžiai tinka jūsų namuose!Šie veidrodžiai yra puikus priedas prie bet mėnulis-mylintis kambarys.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Rotango Moonphase Veidrodis

Medžiaga: veidrodis, rėmas, pintais, veidrodis akrilo

Dydis: Veidrodžio skersmuo 28cm

Spalva:Mediena spalva

Medžiaga:Rotango+Akrilas

Pakuotės Turinys:

1 komplektas * Mėnulio Fazės Veidrodis (5 gabalas/komplektas)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Rimassukarevicius.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Rimassukarevicius.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: rotango tapetai, veidrodėliai saulės isuzu, tremolo blokas, boho papuošalai, cukraus thrillz, antikvariniai sidabro sienos veidrodis, ika sienos veidrodis, nuotrauka veidrodėliai, rotango medžio dekoro, macram.

Parašyti atsiliepimą

Šiaurės Stiliaus Rotango Moonphase Veidrodį Nustatyti Boho Stiliaus Apdaila Mėnulio Fazės Veidrodis Set Home Kambario Dekoro Fotografijos Prop

Šiaurės Stiliaus Rotango Moonphase Veidrodį Nustatyti Boho Stiliaus Apdaila Mėnulio Fazės Veidrodis Set Home Kambario Dekoro Fotografijos Prop

Panašūs produktai