Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Infraraudonųjų Spindulių Fizioterapijos Priemonė, Kelio Sąnario Artritas Skausmo Terapija Lydžiojo Rehabilitatism Antkelius Massager Padidinti

Infraraudonųjų Spindulių Fizioterapijos Priemonė, Kelio Sąnario Artritas Skausmo Terapija Lydžiojo Rehabilitatism Antkelius Massager

€44.73

-39 %

€73.33

Nauja prekė

Dydis Approx. 27 * 19.5cm / 10.6 * 7.7inch
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Elektros kneepad
Neprivaloma Plug EU Kištukas, JAV Plug
Modelio Numeris Kelio Fizioterapijos Priemonė
Funkcija vibracija massager
Kelio Sąnario Masažas Mašina Įtampa 100-240V
antkelius Kelio Infraraudonųjų Spindulių Priemonė
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga ABS,dervos, silikono
spalva juoda
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Prekės Pavadinimas YOSOO

Infraraudonųjų Spindulių Fizioterapijos Priemonė, Kelio Sąnario Artritas Skausmo Masažo Terapija Lydžiojo Rehabilitatism Kelio Massager

Pastaba: dear friend, nes produktas yra sunkus ir ilgas laikas, pristatymo, paketas bus sugadinta šiek tiek transportuojant , tikiuosi gauti jūsų supratimą.ačiū.

Aprašymas:

Šio Kelio Fizioterapijos Priemonė gali teisybė kelių dalių skausmo, pavyzdžiui, peties, kelio sąnario ir alkūnės.Šilumos akupunktūra gali skatinti vietos vazodilataciją, detumescence, analgetikas, sumažinti adheziją ir skatina žaizdų gijimą.

Infraraudonųjų spindulių terapija gali padaryti kelio vidaus šilumos ir taip padidinti žmogaus audinių temperatūra ir veiksmingai pagerinti theorganization ir ląstelių gyvybingumą ir regeneraciją .Vibracijos masažas yra per aukšto dažnio vibracijos sumažinti patinimas ir skausmas greitai analgetikas ir detumescence.Tokių nuostabių prekių, tiesiog priima jį namo!

Savybės:

1. Metodas šilumos akupunktūra daro šešių karšto vadovus siųsti šilumos, kad sąnarių šilta ir temperatūra yra reguliuojama.

2. Šilumos akupunktūra gali skatinti vietos vazodilataciją, detumescence, analgetikas, sumažinti adheziją ir skatina žaizdų gijimą.

3. Infraraudonųjų spindulių terapija gali padaryti kelio vidaus šilumos ir taip padidinti žmogaus audinių temperatūra ir veiksmingai pagerinti theorganization ir ląstelių gyvybingumą ir regeneraciją.

4. Vibracijos masažas yra per aukšto dažnio vibracijos sumažinti patinimas ir skausmas greitai analgetikas ir detumescence, idealus gydymo dėl sužeidimų po sporto.

5. Skvarbus šiluminės energijos per šilta radiacija, šviečia spinduliavimo šviesos ir infraraudonųjų spindulių apšvietimo į gilią zonoje kelio, kuris gali greitai pagerinti skausmą esant kelio sąnario raumenys.

6. Galingas built-in infraraudonųjų spindulių(700~50000nm), efektyviai skverbiasi viduje sukurtą šiluminę energiją į gilią zonoje kelio ir tokiu būdu pagerinti simptomas.

7. Raminantis kelių dalių skausmo, pavyzdžiui, peties, kelio sąnario ir alkūnės.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Kelio Fizioterapijos Priemonė

Spalva: Juoda

Neprivaloma Kištukas: EU Plug, JAV Plug

Įtampa: 100-240V

Dydis: Apytiksl. 27 * 19.5 cm / 10.6 * 7.7 colių

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 853g

Pakuotė:

1 x Įranga

1 x Maitinimo Kabelis & Adapteris

1 x Saugos Padas

1 x Enghlish Vadovas

1 x Dėžutė

Žymos: YOSOO, apsauginiai kelio trinkelėmis kirto, kelio skausmas, artritas petnešomis, Šaltojo Lazerio, lazerio medikas, petnešomis klubo, sąnarių skausmas, , arthriti, kelio trinkelėmis žalos.

Parašyti atsiliepimą

Infraraudonųjų Spindulių Fizioterapijos Priemonė, Kelio Sąnario Artritas Skausmo Terapija Lydžiojo Rehabilitatism Antkelius Massager

Infraraudonųjų Spindulių Fizioterapijos Priemonė, Kelio Sąnario Artritas Skausmo Terapija Lydžiojo Rehabilitatism Antkelius Massager