Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Camal 1PCS 8.6 Padidinti

Camal 1PCS 8.6" 22CM Aukso Pakaba Puošmena, Sietynas, Rėmas Vestuvių Kalėdų Vakarėlį Krištolo Karoliukai Kabo "PASIDARYK pats" Apdaila

€11.79

-4 %

€12.41

Nauja prekė

Proga naujieji metai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
skersmens dydis 22cm
Kiekis 1PCS
spalva Goldern
Tipas Šviestuvo Rėmas

1Pcs 8.6" Goldern Pakaba Šviestuvo Rėmas Vestuves Puošmena Apdaila

Šie lengvi aukso spalvos apvalios liustra rėmai yra toks funkcinis!Puiki DIY vestuvių dekoravimas, arba bet kuriuo atveju.Jie yra lengvi, todėl labai lengva dirbti su.Galite kabinti bet karoliukai norite sukurti savo unikalų liustra.Jūs galite įdėti juos ant vazos sukurti apsvaiginimo liustra ieško centerpieces.Kiekvieną kadrą, 3 Pakopų.Ir nuimamas Kabantys tinklai yra įtraukiami.Dydis : Išorinio rėmo skersmuo 22cm/8.66" Grandinė :26.5 cm/10.4" ilgio Spalva : goldern Medžiaga : metalo Dydis : 22cmX 22cm X 0,6 cm / 8.66"X8.66"X0.23" (Ilgis*plotis*aukštis) Patikrinti, ar nuotrauka : Mažiausias skersmuo: 4,2 cm/yra 1,65 Colių Trečioji skersmuo :9.9 cm/3.89 Colių, 12 skyles Antrasis skersmuo :16cm/6.29 Colių, 20 skylių Pirmas skersmuo: 22cm/8.66 Colių, 28 skyles Pakuotė: 1PCS

Mokėjimo

1.Dauguma mokėjimo sąlygos yra priimtinos taikant sąlyginio Deponavimo,SRILL,VIZOS, "WESTERN UNION", QIWI PINIGINĘ,kreditinę KORTELĘ. 2.Jei atitinkate problemas per mokėjimo apdorojimo,pls susisiekti su mumis padėti. 3.Sąlyginio deponavimo yra labai saugus ir patogus.

Pristatymas

1.Mes išsiūsime jums elementus per 24 -72 valandų, kai mokėjimas yra baigtas Patikrinimas Rimassukarevicius.lt. 2.Prašome užtikrinti, kad jums suteikti teisingą pristatymo adresą, mokėjimo metu. 3.Ji trunka 1 -3 darbo dienas nuo pristatymo Kinijoje. 4.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų Ar Kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos. 5.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo apie rinkos vertę.produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. 6.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Garantija ir Grąžinimas

Jei jaučiatės nusivylęs elementus, pasakykite mums per 2 dienas Nuo prekių pristatymo.Daiktas turi būti grąžinamas į pradinę būklę grąžinimo/keitimo.Laivybos išlaidos yra pirkėjas.Mums rūpi kiekvienas pirkėjas ir padarysime viską, kad išspręsti visas problemas.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų prioritetas.

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai bus labai dėkingi mūsų. 2.Jei jus tenkina mūsų paslaugų, mes tikimės jūsų aktyvaus PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ atsiliepimų. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti problemas.

Žymos: 3 velykų apdaila, puošmena dalys, šviestuvai žvakių laikiklis, veidrodis vintag, chandelie, kalėdų pasiūlymą, nagų perdavimas, spurgos sienos, groot baby shower, grinch šalis.

Parašyti atsiliepimą

Camal 1PCS 8.6

Camal 1PCS 8.6" 22CM Aukso Pakaba Puošmena, Sietynas, Rėmas Vestuvių Kalėdų Vakarėlį Krištolo Karoliukai Kabo "PASIDARYK pats" Apdaila

Panašūs produktai