Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! 300 VNT / Dėžutėje Netikrą Nagai Profesionalus Įvairių Stilių Akrilo Jokių Pėdsakų-Ultra plonas, Matinis Paviršius Poliruotas Poliruotas Netikrą Nagai Padidinti

300 VNT / Dėžutėje Netikrą Nagai Profesionalus Įvairių Stilių Akrilo Jokių Pėdsakų-Ultra plonas, Matinis Paviršius Poliruotas Poliruotas Netikrą Nagai

€7.79

-26 %

€10.67

Nauja prekė

Funkcija Nagų Dekoravimas
Drop laivyba Parama
Nagų Ilgis Kaip Nuotraukas
Modelio Numeris Akrilo Nagų Patarimai Pilnas Draudimas
Prašymas Pirštas
Dydis 10 sizes
Nagų Plotis Kaip Nuotraukas
Kiekis 300 vnt.
Elemento Tipas False Nagų
Yra 300pcs/box
Kilmės KN(Kilmės)
sąrašas 300pcs / box Neteisingų Nagų
Tipas Visą Nagų Patarimai
spalva Aišku, Matinio
Medžiaga ABS Plastiko

300 VNT/Dėžutėje Profesionalus Įvairių Stilių Akrilo Nagų Patarimai Visiškai Padengti Ultra-Plonas Matinis Paviršius Poliruotas Neteisingų Nagų Patarimai

Kulka Taškų:

1、AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai yra ekologiškas, netoksiškas, ir nebus pažeisti nagai ar įstaiga.

2、ĮVAIRUS DIZAINAS: 10 dydžių 3 nagų lipdukų dizaino Vidutinio ilgio, vidutinio storio, lengva formuoti,tepinėlis ir nagų lako apdaila.

3、GABALAS-ULTRA PLONAS: Ne raukšlėtis-ultra plonas, matinis veido, nagai, storis priekis nagų gabalas yra 0,1 mm minkštas ir vidutinis.

4、LANKSTUMAS: lankstumas nago dalis yra labai didelė, ir ji nėra deformuoti arba skaldytos, kai jis yra susukti sunku.Tai nėra lengva skauda, nekilnojamojo šarvai.

5、PATVARUS: Esant žemai temperatūrai, ji nenutrūksta.Esant aukštai temperatūrai, ji nesideformuoja.Jis gali būti naudojamas 2-3 savaites.

Savybės:

1. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS: Pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tai yra ekologiškas, netoksiškas, ir nebus pažeisti nagai ar įstaiga.

2. ĮVAIRUS DIZAINAS: 10 dydžių 3 nagų lipdukų dizaino Vidutinio ilgio, vidutinio storio, lengva formuoti,tepinėlis ir nagų lako apdaila.

3. GABALAS-ULTRA PLONAS: Ne raukšlėtis-ultra plonas, matinis veido, nagai, storis priekis nagų gabalas yra 0,1 mm minkštas ir vidutinis.

4. LANKSTUMAS: lankstumas nago dalis yra labai didelė, ir ji nėra deformuoti arba skaldytos, kai jis yra susukti sunku.Tai nėra lengva skauda, nekilnojamojo šarvai.

5. PATVARUS: Esant žemai temperatūrai, ji nenutrūksta.Esant aukštai temperatūrai, ji nesideformuoja.Jis gali būti naudojamas 2-3 savaites.

Parametrai:

Medžiaga:Korėja, importuojamų ABS Plastiko

Spalva:Aišku, matinio

Dydis:10 dydžių

Yra:300pcs/box

Naudojant Patarimai:Tiesiog naudokite teptuką ant nagų klijai todėl jūsų nagų yra visiškai padengtas, tai daro patarimai likti ilgiau.Pradedant nuo odelės, paspauskite ir laikykite 5 sekundes.Failo ir formuoti naują jūsų nagai, jei reikia.Nereikia plauti savo rankas ne 2 valandas, kai jums dėvėti, Nauji nagų.

Sąrašas:

300pcs / box Neteisingų Nagų

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: jėzus candals batai, kaukė anti kaukę nuo dulkių., alyvos barzda priežiūros vyras, aliejus medienos baldai, fors dėmesys 2009 m. led, alyvos jungiklis keramikos, tepalas juodas taškų, forro dragon ball z, forro black shark 3.

Parašyti atsiliepimą

300 VNT / Dėžutėje Netikrą Nagai Profesionalus Įvairių Stilių Akrilo Jokių Pėdsakų-Ultra plonas, Matinis Paviršius Poliruotas Poliruotas Netikrą Nagai

300 VNT / Dėžutėje Netikrą Nagai Profesionalus Įvairių Stilių Akrilo Jokių Pėdsakų-Ultra plonas, Matinis Paviršius Poliruotas Poliruotas Netikrą Nagai

Panašūs produktai