Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Padidinti

Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

€3.99

-24 %

€5.31

Nauja prekė

Įkrovimo Įtampa DC 5V / 1A
Belaidžio ryšio atstumas 10M
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Dažnio Diapazonas 100HZ-10KHZ
Dydis 9.45*2.95in
Rele Dinaminis Mikrofonas
Darbo laikas 8-10h
TF Kortelė didžiausias 32GB (nepridedami)
Pasikeitė garsas 5 balsu
Paramos Sistema "IOS", "Android"
Aidėjimo režimas aido efektas
Produkto Svoris 0.7 lb
Baterijos talpa 1800mAh
Naudoti Karaoke Mikrofonas
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Aliuminio Lydinys + ABS
Pakuotė Taip
Išėjimo Galia 15W
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Kilmės KN(Kilmės)
Maksimalus garso slėgio lygis > 115dB 1KHz Thd <1%
Prekės Pavadinimas ONLENY
Triukšmo Mažinimas 3 sluoksnių

Savybės:

1. Bevielis karaoke mikrofonas: šis mini karaoke mikrofonas pagaminti su aliuminio lydinio, dirba profesionali, patvarus ir mados dizainą.Built-in dvi vidinės-magnetas garsiakalbiai ir 3 sluoksnis triukšmo mažinimas: trisluoksnis tinklelio filtras sumažina triukšmo sklidimo.Su tomas ir remix stumdomas mygtuką pati garsiau ir jautresni produkcija.

2. Du būdai, ryšys: bevielis ryšys ir kabelį.Jums tiesiog reikia prijungti savo telefoną su kabeline ar belaidžio ryšio, ir tada atidaryti dainavimo programą savo telefone.Built-in aiškiai garso ir gyvai garso efektą gali padaryti jums klausytis ir dainuoti, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

3. Belaidžio 5.0 ir platus suderinamumas:mikrofono mašina naudoja naujausias 5.0 technologija užtikrina stabilesnį jungtis (iki 33 pėdų), greičiau ryšį (trunka tik 2 sekundes).Suderinama su telefonas, mygtukai, pc ir kt.

4. Galingas balso keitiklis mašina:tai juokingas karaoke mikrofonas su balso keitiklis, yra 4 garso režimai su šiuo mikrofonas: originalus garso, vaiko balso, vyrų balso ir kietas balso. (Pastaba: trumpas paspauskite rec mygtuką, norėdami pakeisti palydos; ilgai paspauskite rec mygtuką vieną sekundę, pakeisti garso)

5. Įmontuota įkraunama baterija: baterija mikrofonas yra įkraunama ličio-ion 18650. Nešiojamų karaoke mic gauti 4-8 valandų žaidimų vienu įkrovimu.Budėjimo laikas, daugiau kaip 20days.Naudoti-ilgesnis ir stabilesnis, todėl dainuoti laisvai.Tai puiki dovana gimtadienio ar švenčių dieną ar kalėdas, savo vaikams, draugams ar šeimos nariams.

Aprašymas:

Karaoke mikrofonai yra plačiai suderinama, su built-in clear garso ir ryškus garso efektai, kurie leidžia dainuoti bet kada, bet kur.

Techniniai duomenys:

Dydis: 9.45*2.95 į

Belaidžio ryšio atstumas: 10m

Paramos sistema: IOS", "Android"

Triukšmo mažinimas: 3-sluoksnių

Keisti garsai: 5 balsu

Darbo laikas: 8-10h

Galingumas: 15W

Produkto svoris: 0.7 lb

Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

Baterijos talpa: 1800mAh

Įkrovimo įtampa: DC 5V / 1A

Dažnių diapazonas: 100hz-10khz

Aidėjimo režimas: echo efektas

TF kortelė: didžiausias 32GB (nepridedami)

Maksimalus garso slėgio lygis:> 115dB 1KHz Thd

Pakuotė:

Įkrovimo kabelis* 1

Mikrofonas* 1

Audio kabelis* 1

Instrukcija* 1

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: kamera microfone, belaidžio microfono, mic mokytojas, prosound uhf bevielis mikrofonas, garsiakalbis, kaklo bevielis mikrofonas balso, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, išorinis mikrofonas bluetooth, krepšys saramonic, microphon.

Parašyti atsiliepimą

Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

Panašūs produktai