Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Nauja Sumažinta kaina! Kase Magnetinio Svajonė Filtras Su adapteriu Žiedas, skirtas Sukurti Miglotas Ir Svajinga Estetinį Poveikį ( 67mm / 72mm / 77mm / 82mm ) Padidinti

Kase Magnetinio Svajonė Filtras Su adapteriu Žiedas, skirtas Sukurti Miglotas Ir Svajinga Estetinį Poveikį ( 67mm / 72mm / 77mm / 82mm )

€51.32

Nauja prekė

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas kase
Modelio Numeris svajonė filtras
Tipas Spalvų Filtras
Pakuotė Taip

Kase Veidrodis Filtras: magnetinis filtras dizainas yra patogus ir patogi, nepriklausomai nuo to, išardymas arba krovimas.Išvengti sriegis trukdymo ir objektyvo žalą per objektyvo montavimas.

Fotografuojant portretus, daugelis žmonių tikisi, kad poveikis nuotrauka bus ūkanotas ir svajinga, padengti iki smulkių raukšlių ar spuogai ant veido;

Fotografuojant peizažas ar natiurmortas, mes kartais taip pat apsvarstyti pridedant keletą romantiškas ir švelnus atmosferą arenoje, ar padaryti nuotrauką, paini ir svajinga.

Kortelės color fantasy magnetinis filtras gali būti naudojamas kasdien portretus ir komercinės portretai/vestuvių fotografija.Po naudojantis kortele color fantasy filtrą, jis gali ne tik pagerinti vaizdo efektas, bet taip pat kaukė veido defektai (raukšlių, strazdanų, aknė, spuogai ant odos) , Poras ir t. t.), taip pat galite padaryti lankytinus objektus ir šviesos gaminti apakinti ir svajinga specialiųjų efektų, paremtas originalaus vaizdo.Gerokai sumažinti po tvarkymo darbų.Tai daugiau galės šaudyti palaiminimus dieviška šviesa, kaip pasakų jausmas.

Odos charakterio akimirksniu papuošia, kaukės veido defektai charakterio, ir tuo pačiu metu minkština šviesos, didina meno poveikis foto, ir gamina minkštas ir svajinga atmosfera.

Pagal apšvietimas kontūrų lemputė, su fantazija filtras, jūs galite šaudyti palaima pasakų šviesos, kaip pasakų jausmas pasakų.

Į sapnų minkštas poveikio nebus pakeisti ryškumo vaizdą.Visą darbą iš karto kelia svajinga ir šviežia jausmas, keičia, spuogai ant veido, charakterio, ir balina odą su vienu paspaudimu.Tuo pačiu metu, ji taip pat gali sušvelninti šviesos, didinti meno poveikis foto, ir gaminti mažų šviežių ir svajinga atmosfera.

Naudojant kortelę color fantasy filtras šaudyti gėlės, svajinga minkštas šviesos efektas stebuklingai rodo, unikalios tekstūros ir išsami informacija apie gėles.Jie atrodė taip tikroviškai, bet taip efemeriškai, ir gėlės plūduriavo dreamily į orą.

Po naudojantis kortele spalva svajonė filtras, jūs galite pakeisti poveikis atmosferos perspektyvos (tam tikru mastu taip, kad scena turi miglotas ir minkštas poveikį.Dekoracijos fotografijos darbų neprarandant aštrumo migla ir skaidros į blur, pridėti šiek tiek romantiškas ir švelnus atmosferą arenoje .

Žymos: filtras gelis, objektyvo filtrai 67mm, fotoaparato filtras, filtro korpusas, 72mm filtras, 77mm žiedas, 67 mm filtro, filtras varantys qhy, kino filtras, 82mm bmw emblema.

Parašyti atsiliepimą

Kase Magnetinio Svajonė Filtras Su adapteriu Žiedas, skirtas Sukurti Miglotas Ir Svajinga Estetinį Poveikį ( 67mm / 72mm / 77mm / 82mm )

Kase Magnetinio Svajonė Filtras Su adapteriu Žiedas, skirtas Sukurti Miglotas Ir Svajinga Estetinį Poveikį ( 67mm / 72mm / 77mm / 82mm )

Panašūs produktai